Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 10:15

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštické béčko nadělilo Horažďovicím kanára, čtyřikrát rozvlnil síť Pavlík


Branky


10

Přeštice šly do souboje jako jasný favorit. Zatím v této sezóně neztratily ani bod a ani jednou neinkasovali. V posledním utkání navíc nadělily Štěnovicím sedm branek a proti Horažďovicím na tento výsledek navázaly. Jan Pavlík se tehdy trefil třikrát a nyní přidal ještě o jednu branku navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlík si připsal hattrick

Přeštické béčko bylo v první půli sice herně o něco lepší ale nedominovalo nad Horažďovicemi tak, jak by si jeho hráči představovali, ale dařilo se jim proměňovat šance, a to bylo stěžejní. Do vedení tak šli poměrně rychle. Již ve 13. minutě se trefil Jan Pavlík.

 

Horažďovice ovšem rozhodně nebyly zalezlé na vlastní polovině a v prvním dějství několikrát nebezpečně zahrozily, Přeštice však před inkasovaným gólem ochránil svými výbornými zákroky brankář Matyáš Šampalík.


V závěru prvního poločasu, konkrétně ve 41. a 45. minutě, se však ještě dvakrát trefil Jan Pavlík, zkompletoval tak hattrick a vnesl do řad svého týmu potřebný klid.

 

Druhou půli Přeštice jasně opanovaly

Ve druhé půli se už domácí naprosto pevně chopili otěží a zápas plně ovládli. Jejich ofenzivní hráči neustále útočili a v 68. minutě jeden z útoků ve svou čtvrtou branku přetavil fantasticky hrající Jan Pavlík.

 

Jen o tři minuty později jej následoval střídající Ondřej Hrbas a na konečných 6:0 navýšil Patrik Fabián.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Pavlík (střelec čtyř branek): Zápas se nám výsledkově povedl. Herní projev nebyl v prvním poločase úplně podle našich představ, ale dokázali jsme proměnit několik šancí, což nám pomohlo uklidnit se a zpřesnit kombinaci. I soupeř byl v úvodu utkání nebezpečný, ale výbornými zákroky nás podržel Matyáš Šampalík. V druhém poločase už jsme měli zápas pevně v rukou a předváděli jsme pěkné útočné akce. Pozitivně hodnotím i to, že po prostřídání kvalita naší hry neklesla. Kluci hráli s chutí a ukázali, že se na ně můžeme spolehnout.

FK Horažďovice
Petr Janda (trenér hostů): Šance byly na obou stranách, ale k naší smůle zůstaly neproměněné. Soupeř každou šanci proměnil. Do kabin se odcházelo za nepříjemného stavu (0-3), i když hra tomu tolik neodpovídala. Ale na to se už nikdo neptá, výsledek je rozhodující. Druhý poločas už nebyl z naší strany takový, jaký bychom si představovali a špatným dostupováním soupeře, který byl velice rychlý v přechodové fázi, jsme si nechali dát další tři branky. Zápas nám hodně ukázal, v jakém tempu se musí hrát s kvalitním soupeřem, jakým Přeštická rezerva určitě je. Musíme se z toho oklepat a připravit se na nedělní domácí zápas s Klatovy B.



Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Šampalík [-] - J. Medek [-] (61. L. Klokan [-] ) , I. Blahoudek [-] , T. Půta [-] , J. Valenta [-] (61. O. Hrbas [-] ) , M. Kováč [-] , J. Duchek [-] (46. M. Hejduk [-] ) , V. Křeš [-] (72. L. Lucák [-] ) , P. Fabián [-] , M. Knopf [-] , J. Pavlík [-]

FK Horažďovice
D. Těžký [-] - P. Pavelec [-] (32. P. Klečka [-] ) , M. Ondřejíčka [-] , J. Pavlík [-] , M. Šašek [-] , D. Macoun [-] , T. Jůda [-] , D. Michelini [-] , J. Janouškovec [-] , A. Faltys [-] , M. Šedivý [-]

ŽK: 46. J. Pavlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - FABIÁN Michal (N), BARTHELDY Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Aleš Rajt
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase aktuálně předních týmů naší skupiny věřím více Přeštickému B týmu i když tým Horažďovic disponuje kvalitními hráči a dokáže domácí potrápit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích