Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice porazily Vrhaveč a zůstávají tak po dvou kolech stoprocentní


Branky


9

Pátý tým loňské sezóny Horažďovice přijížděl do Vrhavče jako favorit. Naposledy doma porazil Dobřany 4:1, zatímco vrhavečtí ze Štěnovic odvezli prohru 0:3. A žádné překvapení se nekonalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedení ale domácí v závěru první půle zápas zdramatizovali

Hosté otevřeli skóre už v 10. minutě, když se prosadil Jiří Janouškovec. Ve 28. minutě se trefil také Jakub Štěch.

 

Jiří Pavlík pak měl několik stoprocentních šancí, které však neproměnil, a tak se naplnilo známě fotbalové přísloví nedáš – dostaneš. Dvě minuty před koncem prvního dějství se totiž na listinu střelců zapsal Jan Votípka, čímž zápas lehce zdramatizoval.

 

Druhá půle byla jasně v režii hostí

Ve druhém poločase však hosté po pouhých dvou minutách hry zásluhou Jana Bočka opět udeřili a následně začali kontrolovat hru.

 

Převaha Horažďovic vyplynula ve smrtící pětiminutovku, během níž dokázal odčinit své hříchy z první půle Jiří Pavlík, tři minuty po něm dostal míč za záda Ondřeje Pressla Adam Faltys a pouhé dvě minuty čekalo 60 přítomných diváků na další branku, kterou vstřelil opět Jan Boček.

 

Horažďovice tak mají zatím na kontě dvě výhry ze dvou zápasů a lichotivé skóre 10:2. Naopak Vrhaveč je se skórem 1:9 a nulou v kolonce „body“ na posledním místě.



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Petr Janda (trenér hostí): Už dopředu jsme věděli, že zápas s Vrhavčí bude hodně bolet a zákroky domácích hráčů budou nadmíru bolestivé. Od začátku jsme dostávali pěkně naloženo, ale nezalekli jsme se a šli jsme si za svým cílem - zvítězit. Skóre v 1. poločase otevřel Janouškovec, k němu se přidal Jakub Štěch a kdyby Jiří Pavlík proměnil své tutové šance, mohli jsme skóre navýšit větším rozdílem. Místo toho soupeř snížil na rozdíl jedné branky a šlo se do šaten. Ve 2. poločase jsme měli hru pod kontrolou a přidávali branky. Dvakrát se trefil Honza Bočků, po jednom gólů přidali Adam Faltys a Jiří Pavlík.



Sestavy


TJ Sokol Vrhaveč
O. Pressl [-] - F. Lorenc [-] , L. Malenka [-] (10. T. Hromada [-] ) , K. Mundl [-] , S. Valvoda [-] , J. Skřivánek [-] , Z. Fait [-] , M. Skřivánek [-] (85. O. Důlovec [-] ) , J. Votípka [-] , L. König [-] (75. J. Pacner [-] ) , F. Hrach [-]

FK Horažďovice
D. Těžký [-] - J. Pavlík [-] , J. Štěch [-] , M. Šašek [-] , D. Macoun [-] , L. Král [-] (23. D. Michelini [-] ) , T. Jůda [-] , M. Vítovec [-] (75. P. Pavelec [-] ) , J. Janouškovec [-] (46. J. Boček [-] ) , A. Faltys [-] , M. Šedivý [-]

ŽK: 3. F. Hrach , 53. K. Mundl , 60. F. Lorenc - 85. T. Jůda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - DRYJE Josef (N), BARTHELDY Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: remíza

Vrhaveč sice první zápas prohrála poměrem 0:3, ale bude to jejich první zápas této sezóny na domácím hřišti, a tak svého soupeře překvapí a odnesou si cenný bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů