1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice na domácím hřišti padly s nováčkem soutěže z Měcholup


Branky


9

V minulé sezóně deváté Blovice v horkém sobotním počasí hostily Měcholupy. Nováček soutěže v prvním kole 1.B třídy B senzačně porazil klatovské béčko a i v tom druhém překvapil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do utkání vstoupili lépe

Prvních zhruba 25 minut zápasu více aktivity vyvíjeli domácí, ovšem šance Rouse, Krásného a Veselky, z nichž žádná nebyla stoprocentní, buď pochytal gólman hostí anebo zblokovali obránci. První branku zápasu, jemuž přihlíželo 100 diváků, však vstřelili hosté, a to hned z jejich prvního vážného útoku. Díky nedůslednosti Blovic se po centru hlavou prosadil hlavou zcela volný Dušan Bálek.

 

Hosté se po brance dostali takříkajíc „na koně“ a po přímém kopu musel zasahovat a následně ještě dohrávat u lajny domácí brankář Jiří Šabata.

Blovičtí ve druhé půli zabrali ale na body to nakonec nestačilo

Domácí ve druhé půli zabrali a začali Měcholupy přehrávat. Ovšem všechny akce ztroskotaly na zakončení, díky čemuž domácí znervózněli a hosté se začali opět osmělovat.

 

Ráz hry opět na čas naklonilo na stranu domácích střídání v 66. minutě, kdy na plac přišli Tříska a Lajbl, kteří výkon Blovic oživili a ty tak opět měly více ze hry. Ovšem šance Heřmana hlavou po rohovém kopu ani nebezpečné průniky Agapkina na levé straně ke gólu nevedly.

 

V 81. minutě se domácí ale přeci jen prosadili, to když po kombinaci a narážečce prošel do vápna mezi stopery David Tříska a zkušeně střelou k tyči srovnal skóre.

 

O 8 minut později však na levé straně blovické obrany došlo k fatální chybě, což rezultovalo v centr do vápna, který našel Stanislava Bečku, jenž, po vyběhnutí Šabaty, s přehledem uklidil míč do prázdné branky a utkání tak senzačně rozhodl ve prospěch Měcholup.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát (asistent trenéra domácích): Do poslední chvíle jsem věřil, že zápas nakonec zvládneme, ale neměl jsme štěstí, jako v minulém kole. Chyběla nám síla, museli jsme tvořit a snažili se být aktivní, což v horkém počasí není jednoduché. Už když jsem sahali alespoň po remíze, tak nás srazí do kolen školácká chyba. Měli jsme míč ještě lépe podržet a ne soupeře pustit do hry na naší polovině. Doma body potřebujeme, o to více nás ztráta mrzí.




Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , M. Heřman [-] , A. Zdvořáček [-] , Š. Merhaut [-] - R. Šabata [-] (21. V. Agapkin [-] ) , J. Diviš [-] (66. D. Tříska [-] ) , J. Rous [-] , J. Veselovský [-] - - L. Krásný [-] , P. Žák [-] (66. D. Lajbl [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - T. Javorský [-] (46. F. Bláha [-] ) , D. Bálek [-] (74. M. Kanta [-] ) , S. Bečka [-] , O. Červený [-] , T. Jandečka [-] , J. Duchek [-] (90. Z. Hybšman [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , P. Duchek [-] , F. Zelenka [-] , J. Valečka [-] (53. M. Valečka [-] )

ŽK: 39. M. Houdek , 60. L. Krásný - 64. M. Valečka , 70. F. Zelenka , 77. M. Kanta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLABÝ Otto - AGAPKIN Mykhaylo (N), ZADRAŽIL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude velice vyrovnaný, ale Blovice nezaváhají a svého soupeře porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů