3:4p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 15:30

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Primas do ohlasu po utkání opět perlil, s fotbalem to ale nemělo nic společného


Branky


11. D. Triner , 27. T. Pekník , 59. K. Liška - 39. P. Horák , 45. J. Malý , 65. P. Jarina
16

Utkání se hrálo na těžkém a nerovném terénu, které ovšem nezabránilo poměrně hezké podívané, ke které přispěly oba celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní nůžky, ale i srovnání v závěru půle

Košutka byla od úvodního hvizdu aktivnější a to přineslo ovoce již v minutě 11., kdy Chabr z trestného kopu načechral balon do vápna, kde si ho po jednom odrazu našel Triner a levačkou domácí poslal do vedení. Hosté se poprvé osmělili o pět minut později, kdy si zpětnou nahrávku našel hostující záložník, ale z voleje trefil pouze dobře postaveného Frýdla.

 

Skóre se tak měnilo opět v minutě 27. a diváci měli možnost k vidění opravdu výstavní kousek. Po další standardní situaci domácí stoper odhlavičkoval balon, ne však příliš důrazně, takže si ho v prostoru penalty našel Tomáš Pekník a přímo ze vzduchu vystřihl krásné nůžky a balon zapadl za bezmocného gólmana hostí - 2:0. Domácí fotbalisté byli namlsaní a dál bušili do domácích. Další standardka skončila opět gólem, když Primas byl rychleji u míče než vyběhnuvší gólman hostí a tečoval balon za jeho záda. Gólovou radost ovšem zkazil zvednutý praporek pomezního.

 

Bělá si všechno podstatné schovala na poslední šestiminutovku. V 39. minutě se prosadil Horák po sérii po sobě několika jdoucích odrazů. Balon vypadnul Frýdlovi z rukou, další střela mířila do tyče a až Horák ho dokázal procpat do sítě. Další úder přišel skoro současně s finálním hvizdem, když domácí stoper neštastně odhlavičkoval balon k levému záložníkovi Bělé, ten našel pohotově centrem Malého a vyrovnání bylo na světě. 

 

Druhý poločas začala Košutka vyloženou šancí Trinera, který selhal sám před gólmanem Tomáše Jarinou. V 59. minutě strhnul vedení na domácí stranu K. Liška, který ve skrumáži těl prostrčil balon za brankovou čáru aniž možná dodnes neví jak to udělal - 3:2.

 

Kdo si myslel, že se utkání zklidní, tak byl na omylu. Bělá perfektně sehrála brejkovou situaci na Pavla Jarinu, který rutinérsky přehodil Frýdla a srovnal. Hosté mohli šokovat domácí fanoušky a prakticky hned vzápětí mohli strhnout vedení na svou stranu, kdy Jarina měl na noze další tutovku, ale Frýdl ho tentokrát skvěle vychytal.

 

Bláznivý zápas řídící se heslem "kdo brání nevěří gólmanovi" pokračoval. Po dlouhém autu se balon odrazil k domácímu Královi, který byl mezi penaltou a malým vápnem úplně sám, ale balon si ještě zpracovával a golman ho včasným výběhem zlikvidoval. V 85. minutě pak Hejnal sklepnul balon za obranu na Tomáše Pekníka, který byl úplně sám před gólmanem, mohl ještě přihrát Trinerovi, který by dával do prázdné, ale zbrkle vystřelil pravou nohou a tisíciprocentní šanci zahodil. 

 

Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu, kde byl jediným neúspěšným exekutorem T. Pekník a dva body si odvezli hosté z Bělé. Nezaujatému fanouškovi se zápas musel hodně líbit.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Před posledním zápasem jsem zkusil improvizovat a změnit předzápasovou přípravu. K obědu jsem si tedy dal čtvrt kila fazolí, dvě krychle tofu a vše zapil sklenicí plnotučného kozího kefíru. Upřímně jsem očekával, že mi to vytrhne střeva z těla a já si je za měsíc pověsím na vánoční stromek místo papírových řetězů. To se ovšem nestalo a na Košutku jsem šel příjemně naladěn. Jsem rád, že se konečně dohrál podzim. Co si budeme povídat, to se naposledy povedlo ještě když měl Žižka obě oči a hitparádám vévodila vypalovačka Ktož jsú boží bojovníci. Všichni jsme se těšili na dokopnou. Rád bych vám k tomu něco napsal, ale moc si toho nepamatuju. Vím jen, že jsem po městě běhal v tréninkovém rozlišováku Erima a kdybyste mi řekli, že jsem na labuti obletěl náměstí, tak vám to snad i uvěřím. Ráno jsem se cítil jak kdybych vypil odlakovač na nehty. Dobře mi tak, asi už jsem starej na to abych pil granáty, draky, věže a podobný zbraně hromadnýho ničení. Omlouvám se, že jsem ohlas pojal trochu v silvestrovském duchu a k zápasu toho moc nenapsal. Víte, že se vždy vyjadřuji věcně a odborně, ale teď jsem k příležitosti konce podzimní části sezony udělal výjimku. Všem soupeřům z celého srdce přeji krásné Vánoce, šťastný Nový rok a těším se až se zase potkáme na zeleném pažitu, který znamená svět.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér: Zápas to byl vyrovnaný a my jsme byli šťastnější na penalty. Košutka měla výborný začátek, hlavně tedy ze standardek. Na konci zápasu mohly obě mužstva rozhodnout ve svůj prospěch. Na obou stranách se totiž řítili několikrát útočníci sami na bránu, ale selhali. Na šance to myslím bylo vyrovnané. Škoda, že jsme se bodově chytli až na konci podzimu. Uvidíme, jak to bude vypadat na jaře a v dalších sezónách.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - D. Král [-] , J. Chabr [-] (52. J. Jaroušek [-] ) , M. Primas [-] , J. Kalaš [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (87. X. Nguyen [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Hejnal [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Iščenko [-] , P. Jarina [-] , P. Horák [-] (69. V. Landrgott [-] ) , J. Minařík [-] (52. M. Bořil [-] ) , J. Malý [-] , M. Blacký [-] , M. Tomášek [-] , M. Šinál [-] , M. Černý [-] , D. Frank [-]

ŽK: 57. M. Primas , 86. K. Liška , 90. J. Pekník - 77. D. Frank , 78. V. Landrgott , 83. L. Hofmeister .
Hráči zápasu: K. Liška - J. Malý .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Pressl Václav - BRŮHA Radek, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 08:29

Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude boj. Očekávám i červenou kartu. Ale všechny body zůstanou na Košutce.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 07:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 12:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 09:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 17:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:43

Tip: výhra domácích