Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V Žihli se hrál famfrpál, říznutej s Oktagonem


Branky


19

Košutka odjela do Žihle velmi dobře naladěná, o čemž svědčí pozápasové hodnocení plzeňského kapitána. Na umělce to mohlo vypadat všelijak, ale důležité pro hosty bylo, že udrželi nulu a po zápase si šli zatrsat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změna skóre až po půl hodině

Od úvodního hvizdu se domácí příliš někam nehnali, snažili se zodpovědně bránit v bloku a chodit do rychlých brejků, zatímco hostující Košutka se snažila prolomit obranný val na žihelské umělce. Prvních a z obou stran opatrných 10 minut rozčísnul rohový kop v 10. minutě, kdy se do vzduchu nejvíce vyšplhal košutecký Primas, ale jeho hlavičku z brankové čáry vykopnul domácí bránce.

 

Další velká šance přišla v minutě 20., když se na pravé straně uvolnil Kalaš a naservíroval krásně balon Trinerovi, na něj už zívala prakticky odkrytá brána, když kde se vzal tu se vzal domácí brankář a fantastickým zákrokem balon vytěsnil na roh. Domácí spoléhali převážně na rychlé brejky, především prostřednictvím rychlého Masopusta, který neustále držel hostující obranu ve střehu, dvakrát se dostal i do zakončení, ale našel pouze náruč připraveného Frýdla.

 

Poprvé se skóre měnilo až ve 28. minutě, kdy Chabr prostrčil balon za obranu na Tomáše Pekníka, ten převzal balon, pláchl stoperovi, kličkou oklamal vyběhnuvšího Štěpánka a do prázdné brány poslal hosty do vedení. Žihle pak odpověděla sérií standardních situací, ze kterých vzešly dva závary, ale bez gólového efektu. Ve 37. minutě se tak skóre opět měnilo na druhé straně, ve středu pole se uvolnil Hejnal a šajtlí našel Daniela Trinera, ten tváří v tvář domácímu gólmanovi zachoval chladnou hlavu a střelou na přední tyč zvýšil - 0:2.

 

Po změně stran se pak zápas definitivně rozhodnul v rozmezí 55. a 58. minuty, kdy se dvakrát trefil Tomáš Pekník a zkompletoval hattrick. Napřed ho krásně našel kolega z útoku Triner a zblízka už měl tak svojí úlohu relativně snadnou a v druhém případě si našel odražený balon, rychlou kličkou se zbavil obránce a na zadní tyč zvýšil na 0:4. Dva rychlé góly defintivně zlomily domácí odpor a zápas se prakticky dohrával.

 

Další obrovskou šanci zahodil střídající Kadlec, který z bezprostřední blízkosti nezamířil přesně, sám na bránu postupoval Triner, udělal kličku gólmanovi, poroučel se k zemi, ale píšťalka sudího zůstala němá. Žihelští se snažili o kosmetickou úpravu a po standardní situaci jí byli velmi blízko, když po hlavičce domácího hráče orazítkovali tyč. V závěru se ještě prosadil po rohovém kopu Milan Primas a vzápětí po kombinaci z pravé strany i další střídající hráč Nguyen, čímž bylo stanoveno finální skóre.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: V autobuse cestou na zápas řešíme samá životně důležitá témata, jako párování v Love Islandu, plánované vysílání Like Housu dvojky s Agátou Hanychovou nebo správný poměr bílkovin v mužské moči. Na umělce v Žihli to nikdy moc není o fotbale, je to spíš takovej Oktagon, lehce říznutej s famfrpálem, kde se balon všude odráží jako potlouk. Slyšel jsem, že měli domácí problémy se sestavou, což se určitě projevilo. Já jsem rád, že jsme to zvládli, protože ze Žihle jsme moc bodů v minulých sezónách nepřivezli. Navíc jsme udrželi čisté konto, což se stalo naposledy ještě když se jezdilo na páru. Po zápase se část z nás nechala vysadit v Kaznějově a šla pěšky na after párty do Obory, druhá půlka rozdávala tradiční taneční radost v plzeňských doupatech. No co vám budu povídat, opět sobota jako ze žurnálu.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Štěpánek [-] - J. Skalník [-] , J. Masopust [-] , J. Brož [-] , O. Čapek [-] , J. Fidler [-] , R. Otcovský [-] , V. Fink [-] , P. Malý [-] , L. Rázek [-] , F. Půta [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Chabr [-] (63. T. Krejčí [-] ) , M. Hejnal [-] (46. M. Kadlec [-] ) , J. Kalaš [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , D. Král [-] (72. J. Lhoták [-] ) , T. Pekník [-] (63. X. Nguyen [-] ) , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] (72. F. Fikar [-] ) , M. Primas [-]

ŽK: 83. F. Půta - 24. J. Kalaš , 48. M. Primas .
Hráči zápasu: T. Pekník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, PLUNDRICH Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování. Obě mužstva mají svá specifika. Žihle to doma umí a proti Košutce to bude stačit na dva body za výhru na penalty.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů