0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava rozhodla až ve druhé půli


Branky


46. M. Skala , 77. S. Nekola , 84. M. Boukal
20

Mýto v posledních třech domácích utkáních na plno bodovalo a hosté ze Žákavy si toho byli jistě vědomi. S obezřetností na obou stranách tak začalo toto utkání, ve kterém se nakonec radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas dával naději

První poločas byl od domácích hráčů velmi dobře odehraný a trenér Mýta věřil, že pokud nasazení jeho hráčů po přestávce neustane, mohl by pomýšlet na bodový zisk. To však hned po pauze smetl vítr...

 

Domácí hráči jakoby se na druhé straně ještě ani nerozkoukali a už lovili míč z brány. Střelecky nastartoval svůj tým Michal Skala. Následovaly šance na obou stranách a domácí se více tlačili do útoku, přeci jen neměli co ztratit. V 77. minutě jejich naděje ale uhasil Stanislav Nekola a když domácí hru úplně otevřeli, uklidnil svůj tým šest minut před koncem Matěj Boukal

 

Žákava si tak i z Mýta odvezla všechny tři body a drží se v těsném tříbodovém zákrytu za Petřínem a dva body za Tachovem. Tyto celky se navíc potkají v následujícím kole a je tedy možnost, že se Žákava přes jednoho z nich dostane, pokud zvládne své domácí utkání se Žihlí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Bohužel jsme opět lepili sestavu před samotným utkáním. Ale v první půli to byl velmi vyrovnaný zápas, až do první branky. Soupeř hrál hodně bojovně a soudržně, myslel jsem, že budou mít větší individuální kvalitu, ale bylo to od nich hodně týmové. První branka je nakopla a po druhé už jsme to otevřeli, abychom se pokusili vsítit alespoň jednu branku. Nicméně mne tato prohra nemrzí, nebyl to pro nás stěžejní soupeř na body, ty teď přijdou v následujících kolech a na ty se chceme připravit.

FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Navzdory rozdílnému postavení v tabulce to byl těžký a vyrovnaný zápas. Domácí hrají určitě lépe, než na to kolik mají bodů. Rozhodla asi naše zkušenost.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
D. Edelman [-] - A. Brudna [-] , Š. Končal [-] , M. Melka [-] , M. Veverka [-] - M. Lupáč [-] , J. Melka [-] - M. Pfeifer [-] (62. M. Jánský [-] ) , T. Hatina [-] (85. A. Páník [-] ) , S. Mackovič [-] , P. Zbuzek [-] (62. J. Pelnas [-] ) -

FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , M. Skala [-] , L. Drugda [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (88. M. Štětina [-] ) , S. Nekola [-] , T. Nekola [-] (68. V. Bouda [-] ) , J. Tišl [-] , J. Aubrecht [-] (88. R. Škala [-] )

ŽK: 40. M. Lupáč - 68. S. Nekola .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - ŠNAJDR David, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: výhra domácích

Očekávám zápas nahoru dolu, a výsledek 6:3 pro domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů