2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:15

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly zaslouženě v Kralovicích, uvedl brankář hostů


Branky


20

Kralovice se na delší dobu výsledkově zadrhly a tentokrát měly si body doma vykopat. Soupeři z Košutky totiž chybělo spoustu hráčů, kteří jinak pravidelně nastupují v základní sestavě. Ale i takové situace amatérský fotbal jednou za čas chtě nechtě nabídne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start a bezpečný závěr

Kralovice se do svého soupeře zakously hned o d prvních minut a bylo otázkou času, kdy vsítí úvodní branku zápasu. Prvním střelcem se nakonec stal ve 13. minutě Petr Bulín, který nasměroval svůj tým za vítězstvím. A když ve 25. minutě zvýšil na 2:0 Martin Pánek, rozhodl se hostující trenér poslat rozcvičit hned trojici hráčů. Ta se dostala na hřiště při trojím střídání už ve 33. minutě a hra domácích se rázem zvolnila. 

 

Od trenéra hostů zřejmě dobrá volba, která do zbytku zápasu celkem ovlivnila hru, nicméně ani to neneslo kýžené ovoce v podobě vstřelených branek. Košutka se v průběhu druhé půle pomalu dostávala do většího a většího tlaku, který v závěrečné desetiminutovce gradoval až v házenkářské postavení. Nicméně domácí svou svatyni udrželi nenarušenou, a zaslouženě si tak doma vybojovali všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Povedl se nám výborně začátek zápasu, kdy jsme se po zásluze dostali do dvoubrankového vedení. Ve druhém poločase, spíše ke konci, jsme pak byli hodně zatažení a byli jsme i nuceni spoustu míčů odkopávat, abychom zažehnali nebezpečí. Závěr jsme tedy odbránili na výbornou a body zůstali zaslouženě doma.

TJ Košutka Plzeň
David Frýdl, brankář: Sestavu na sobotní zápas jsme lepili způsobem, který na této úrovni nepamatuji. Z různých důvodů nám chybělo několik hráčů základní sestavy a širšího kádru, ještě ve čtvrtek odpoledne to vypadalo, že do Kralovic budeme muset přivézt i pár mladších žáků. Nicméně na to se nechci vymlouvat, vím že i domácím chybělo pár klíčových hráčů. Domácí byli od začátku zápasu mnohem lepším týmem, vlítli na nás, v prvním poločase dominovali, což jasně deklaroval druhý gól Kralovic, kdy nás rozebrali jako stavebnici a udělali si z nás tréninkové kužely. Po druhém gólu nám pomohlo trojnásobné střídání po půl hodině hry. Ovšem za druhý poločas musím klukům poděkovat, perfektně ho odmakali a odbojovali, nastřelili jsme tyčku a troufnu si říct, že v druhém poločase jsme byli lepším týmem my. Bohužel se nám ale nepodařilo vsítit žádný gól, a proto tři body zaslouženě zůstaly v kralovickém areálu.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Řenč [-] (75. P. Vrána [-] ) , P. Bulín [-] (70. D. Sládek [-] ) , M. Pánek [-] (62. O. Berbr [-] ) , P. Gažák [-] , M. Kulhánek [-] , P. Koča [-] , O. Hurt [-] (75. D. Běláč [-] ) , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Chabr [-] (82. O. Ukhal [-] ) , F. Řežábek [-] (70. J. Chaloupka [-] ) , M. Kadlec [-] , K. Liška [-] , V. Kučera [-] (33. J. Blažejovský [-] ) , P. Sobotka [-] (33. J. Lhoták [-] ) , D. Král [-] , T. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Pitule [-] (33. F. Fikar [-] )

ŽK: 36. O. Hurt , 43. P. Koča , 67. L. Sládek , 81. D. Sládek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Šlauf Jiří - REIPRICH Václav, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: výhra domácích

Další hodně vyrovnané utkání. Kralovice to ovšem na domácí půdě umí a obávám se, že Košutka stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích