Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov se po výhře nad Křimicemi přilepil na páté místo


Branky


17

Křimicím se postupně vytrácí elán, se kterým do úvodu soutěže nastupovaly a výkonnost pomalu kolísá. Lépe se z této situace už vyhrabal Kaznějov, který se naopak nakopl a začíná sbírat body. A v tomto utkání dokázal, že doma to umí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté své šance nevyužili, a tak nastartovali domácí

Utkání začali lépe hosté a po hrubce domácího celku ve středu pole měli obrovskou šanci při samostatném úniku. Jenže hostující útočník svůj nájezd neproměnil. Asi po 10 minutách hry se ale karta obrátila a domácí začali kombinovat. Někdy však přespříliš, kdy se snažili dokombinovat až do prázdné brány, což se nedařilo. Chybělo přesné zakončení, o jediné se postaral po půl hodině hry Michal Tichý a poslal svůj tým do vedení, které vydrželo až do přestávky.

 

Srovnáno jen na 2 minuty

Ovšem po jednom z úvodních odkopů od brány inkasovali domácí vyrovnávací branku. Přesně zamířil Ondřej Havlíček. Domácí se naštěstí rychle oklepali a vzali si vedení zpět. O dvě minuty později se totiž z dorážky trefil šestnáctiletý Filip Fait. Hosté byli jak opaření a o dalších pět minut později se proti nim navíc kopal pokutový kop. Ten však trestuhodně zahodil Vondráček. 

 

Navýšení vedení tak proběhlo až v 74. minutě, když dorážel Michal Tichý a uklidňující branku vsítil v závěru ještě střídající Vojtěch Vašíček.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Zápas nabídl více útočných akcí a na obou stranách bylo množství neproměněných šancí. Naše výhra je asi zasloužená, neboť jsme po většinu utkání měli zápas pod kontrolou. Hosté však předvedli velmi dobrý výkon a několikrát jsme měli štěstí. Kdyby obě mužstva proměnila všechny gólovky, mohlo to skončil 8:5.

FC Křimice
Tomáš Pata, hráč: Na zápas jsme jeli v oklešťené sestavě, pouze s jedním střídajícím hráčem. Začátek se nám povedl, ale neproměnili jsme šance, za to soupeř ano. Ve druhé půli se nám zranil náš nejlepší hráč a domácí se dostávali více do hry. Na některé dolehla i únava, ale nebylo koho střídat.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - D. Pojer [-] , M. Tichý [-] (82. J. Kiss [-] ) , M. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] (79. M. Polívka [-] ) , J. Hyneš [-] , J. Kopač [-] , F. Fait [-] (66. V. Vašíček [-] ) , J. Valenta [-] , R. Švátora [-] , J. Vondráček [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Šváb [-] , L. Koutek [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , M. Šindelář [-] , O. Havlíček [-] (51. P. Havlíček [-] ) , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-] , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

ŽK: 34. M. Tichý , 71. V. Vašíček - 71. T. Pata .
Hráči zápasu: J. Vondráček , M. Tichý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - RUDA Daniel, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Matěj Boukal
Tip experta: remíza

Kaznějov je doma hodně nepříjemný soupeř, který dokáže potrápit každý tým. Tipuji remízu a 2 body pro Kaznějov.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích