1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín se střelecky trápil a přenechal body Košutce


Branky


18

Před utkáním dělily oba celky 3 body, které se ale po závěrečném hvizdu smazaly. Košutka využila smolně zakončující nepohodu mochtínské družiny a ve druhém poločase si došla pro 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín začal tradičně doma náporem a již v 10.minutě mohl jít do vedení. Po rychlé akci zakončuje ve skluzu Smolík, ale míč jen těsně míjí bránu hostů. Stejný hráč pak byl o několik minut později zřejmě faulován ve vápně soupeře, ale penalta se nekopala, píšťalka hlavního sudího zůstala němá. Podobně byl posouzen další zákrok na hranici faulu na domácího Žiaka, a tak museli domácí hráči bojovat dál.

 

Největší šance na otevření skore přišla ve 34. minutě, kdy hosté zachraňovali se štěstím brankovou příležitost Mochtína na brankové čáře. Šafránek v dorážce trefuje z blízka jen tyč. Hosté poctivě brání, pokouší se též o nějaké zakončení, ale to jim moc nevychází. Nejnebezpečnější byla "jedovka" až ve 40. minutě hry, která jen těsně prosvištěla kolem levé tyče domácí brány. Do přestávky gól přítomní diváci neviděli, rozhodovalo se až ve 2. poločase.

 

Penaltu chytil, dorážku už ale ne...

A do vedení šli hosté již v 56. minutě a to z penalty. Čeledovi spadnul ve vápně míč na ruku a pokutový kop byl na světě. Mochtínský gólman byl však proti. Střelu z pokutové značky Tomáši Pekníkovi vyráží, ale na dorážku již je krátký - Košutka jde do vedení 0:1 a během krátké doby měla další šanci na navýšení skóre. V této chvíli podržel domácí tým brankář Blahník.

 

O deset minut později již kapituluje, povedeným lobem ho přehazuje hostující Daniel Triner. To se již hraje ve vytrvalém dešti, který přichází po několika denních vedrech. O tři minuty později sice domácí stoper David Gajdušek vykřesává svým kontaktním golem po rohovém kopu na 1:2 naději alespoň na remízu, ale hosté si výhru v Mochtíně již vzít nenechali. Přidali navíc svým kapitánem Milanem Primasem ještě jeden pojišťovací gól a odvezli si všechny 3 mistrovské body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Čeleda, hráč: Klasický zápas blbec. Soupeře máme skoro celý první poločas na jejich půlce a bušíme jako hluchý do vrat. Když už jsme našli finální přihrávku, chybělo nám štěstíčko - tyčka, vykopnutý míč z brankové čáry (nebo zpoza čáry, nevím, z půlky tam nevidím a na VAR v Mochtíně nemáme), několikrát vedle tyče - prostě smůla. Druhý poločas byl ve stejném světle, zase malá brána, až se mi povedlo vyrobit penaltu. Posouzení zda penalta ano nebo ne nechám na někom jiném. Poté jsme začali opět dobývat bránu Košutky, která se pak zatáhla, poctivě bránila a hrála chytře na brejky. Co víc k tomu dodat, asi kdybychom hráli do půlnoci, tak bychom ty góly stejně nedali, protože v poslední minutě nám zase chytli zakončení i z brankové čáry. Ale co, nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali. Proti klukům z Košutky hraju asi už bambilion let a vždycky to bylo férový. Když už někdo má u nás vyhrát, ať jsou to aspoň oni, i když se štěstím. Gratuluji jim ke třem bodům a my jdeme dát nohy do svěráku, ať to v lubech nevypadá stejně.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: V Mochtíně jsme byli dlouhá léta úspěšný asi jako Sparta v Plzni. Jsme s mochtínskýma klukama takové dlouholeté stálice v 1.A. třídě, někdy před sedmi lety jsme společně postupovali a od té doby se tam držíme jako klíšťata a doufám, že ještě nějakou tu sezonu budeme, ale za těch celých sedm let jsme odtud odvezli asi 4 body za nějakou remízu a výhru v penaltách. V zápase jsme nebyli lepší, ale spíše šťastnější. Dvakrát jsme vykopávali balon z brankové čáry, penaltu jsme dali navíc taky z dorážky. On náš kanonýr Tomáš Pekník je penaltový specialista, nedal už třetí v řadě a vždycky v šatně pak řekne: "Hele ale nekopnul jsem jí špatně ne?" Pro mě to byl speciální zápas, snad po třech sezonách a pěti lockdownech jsem dal gól ze hry, naštěstí jsem byl už unavený, jinak bych v euforii ze vstřeleného gólu skočil do toho rybníčku za bránou. Domácí měli zápas blbec, který asi všichni známe. Myslím, že i kdyby na tom hřišti byli do Velikonoc, tak jim to prostě nespadne. Mochtínským držím palce ať to zvládnou v Lubech. I když jsme tady skoro nikdy body neudělali, tak to s nimi byl vždycky férový a pořádný zápas a rádi se k nim budeme vracet. Děkujeme i za natočení petek piva do autobusu, díky kterým to byla správná oslavná jízda. Teď už se těšíme na lídra tabulky z Petřína.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Plánička [-] , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] (63. J. Osvald [-] ) , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - T. Krejčí [-] , J. Chabr [-] , P. Sobotka [-] (46. J. Jaroušek [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (85. M. Pitule [-] ) , D. Král [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-]

ŽK: 57. Z. Smolík , 72. J. Lysek - 7. J. Chabr , 23. J. Hemzáček , 43. J. Pekník , 75. J. Jaroušek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šlauf Jiří - PETRŽELKOVÁ Kateřina, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Věřím domácímu týmu, ve svém prostředí jsou silní a přestože to nebudou mít jednoduché, body si nechají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích