4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov si smlsnul na dalším soupeři


Branky


19

Pátou výhru v řadě si v sobotu připsali tachovští fotbalisté. V domácím prostředí jsme porazili rezervu Rokycan 4:0 a drží si tak druhou pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubíček se snažil, leč dvě branky nakonec propustil

Za krásného počasí toho diváci příliš krásného v první půlhodině neviděli. Hosté se soustředili na defenzivu, kterou se domácím nedařilo překonat. Až ve 32. minutě Hudec vysunul Kořínka, ten naservíroval Patriku Slámovi, jehož první pokus Kubíček vyrazil, na druhý však byl již krátký – 1:0. Hosté následně museli vystřídat zraněného Chmelíře, což byl značný zásah do jejich obrany.

 

Po inkasovaném gólu se hosté sem tam pustili i do útočení. Nebezpečný centr do vápna zblokoval skluzem Sloup a po následném rohu musel Landrgott likvidovat tečovanou střelu. Před pauzou pak domácí skórovali podruhé. Po rohu si na přední tyč naskočil Jan Viterna a takový gól by si snad měl nechat patentovat – 2:0. Těsně před odchodem do kabin mohl Tachov přidat třetí branku. Hudec naservíroval do jasné pozice Kořínkovi, který trefil Kubíčka a rokycanský gólman se zaskvěl i při dorážce Slámy.

V úvodu druhého dějství nejprve zahrozili hosté a Landrgott si musel poradit se střelou Pražského. Pak se však útočná stavidla Tachovanů otevřela naplno. V 57. minutě posunul Šroub od lajny míč zpátky na Mráze, jeho střelu vyrazil brankář a Beneš v jasné pozici netrefil dobře míč. Tachovský střelec měl pak smůlu, když k němu neprošel míč po hezkého kombinaci Hudce se Šuranským.

 

Právě tachovský playmaker Jakub Šuranský se dvacet minut před koncem odhodlal ke střele a bylo to 3:0. Když o chvíli později uvolnil Lukáše Hudce, který obešel i brankáře a zvýšil na 4:0, bylo hotovo. Ve zbytku zápasu se do hlavní role obsadil Pavel Kořínek, jehož průniky a následné centry byly pro hosty stálým nebezpečím. Celkem čtyřikrát vyzval ke skórování Beneše, ale tachovský útočník měl v sobotu den blbec a vstřelit gól mu nebylo souzeno.

 

Zdroj: fktachov.cz; upraveno redkatorem.

 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Myslím, že utkání se muselo divákům líbit, hrál se rychlý, technický fotbal. Hosté přijeli s defenzivnější taktikou, chtěli hrát na brejky, takže to byl chvílemi fotbal nahoru dolů. I tak bych ale řekl, že jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou. První gól nás uklidnil, důležitý byl především ten druhý do šatny. Po přestávce jsme prostřídali, dali jsme tam kluky co jsou buď po zranění nebo dorostence, aby se zakomponovali do týmu a je dobře, že tu neubralo na kvalitě našeho výkonu. Vítězství si vážíme a děkujeme divákům za podporu a skvělou kulisu!

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Utkání vyhrál fotbalovější tým. Tachov nás přehrával zejména na středu hřiště, kde se výbornou kombinací dostával do nebezpečných útoků. Do 30. minuty byla ale naše hra ještě dobrá, poté se zranil Chmelíř a jeho ztráta byla na hřišti citelná. Musím pochválit našeho brankáře, který i přes obdržené 4 branky pochytal spoustu dalších příležitostí domácího celku.



Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] (74. D. Bulaiev [-] ) - P. Sláma [-] (65. G. Nieves [-] ) , J. Fišer [-] (46. D. Beneš [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Šuranský [-] , J. Viterna [-] , P. Hána [-] (74. D. Dvořák [-] ) , V. Mráz [-] , Z. Sloup [-] (46. J. Šroub [-] ) , R. Umanskyi [-]

FC Rokycany B
D. Kubíček [-] - T. Pliml [-] , K. Bouše [-] (46. J. Drábek [-] ) , F. Stejskal [-] (65. J. Lev [-] ) , O. Lang [-] (65. J. Bouda [-] ) , M. Kužma [-] , J. Laubr [-] , R. Pražský [-] , M. Chmelíř [-] (32. O. Varga [-] ) , M. Drábek [-] , P. Plzák [-] (56. D. Hájek [-] )

ŽK: 14. K. Bouše , 74. T. Pliml .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: ŠNAJDR David - LIŠKUTÍN Antonín, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Tachov patří k největším favoritům na postup a svojí pozici potvrdí i s béčkem Rokycan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích