1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany rozhodly během jedné minuty


Branky


10

Rokycanská rezerva chtěla navázat na zvládnuté utkání v Křimicích a na Košutce opět získat plný počet bodů. To se nakonec také podařilo, i když domácí mohli utkání dovést k lepšímu výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolné zranění domácího hráče

Od úvodu to bylo spíše bojovné utkání od vápna k vápnu, které moc fotbalové krásy nepobralo. První gól hostů padl po rohovém kopu, kdy nikým nehlídaný Dominik Hájek umístil balón hlavičkou přesně k levé tyči. Hned za minutu už to bylo o dvě branky, protože po levé straně utekl Fikarovi Jiří Laubr, Frýdl chtěl z brány vyběhnout, ale rozmyslel si to a vrátil se zpět. Rokycanský střelec pak kolem Frýdla uklidil míč přesně do sítě.

 

Iniciativu pak převzala Košutka a dvakrát se mohl prosadit Tomáš Pekník. Nejprve těsně po standardní situaci minul hlavou a vzápětí střílenou nahrávku usměrnil stehnem těsně nad. Kaňkou prvního poločasu bylo zranění domácího Jakuba Krále, který po skluzu od rokycanského obránce nešťastně dopad na rameno, byl odnesen na nosítkách a hned druhé ráno musel být operován.

 

Opět pouze závěrečný tlak

Druhý poločas začali domácí náporem a snahou o snížení výsledku. Opět mohl skórovat Pekník, ale jeho obě střely z bezprostřední blízkosti zlikvidoval Jakub Dvořák. Z ojedinělé příležitosti dali hosté na 3:0, kdy dlouho letící přetažený balon na zadní tyč usměrnil Rudolf Pražský křížem k tyči hlavou. Košutka se poté nadechla k závěrečnému náporu a podařilo se jí upravit na 1:3 po kombinaci střídajícího Trylče s Tomášem Krejčím, přičemž zakončoval druhý jmenovaný.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Těžko se mi to hodnotí. Už třetí zápas po sobě, co dostaneme gól a hned za minutu další. Myslím, že jsme nebyli horší, bojovali jsme, ale opět dostaneme prakticky ze tří střel, tři góly. Budeme na to muset jít asi jinak. Třeba se sejít na hřišti ve středovém kruhu o půlnoci za úplňku, vypít tam kýbl toho nejlevnějšího tuzemáku, odříkat pár satanistických říkanek a krví z koroptve pokropit obě vápna i branky. Pak by se nám snad mohlo začít zase dařit...




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Hejnal [-] (86. P. Sobotka [-] ) , J. Kalaš [-] (86. V. Kučera [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (65. J. Trylč [-] ) , J. Král [-] (31. T. Krejčí [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , F. Fikar [-] (65. D. Král [-] ) , M. Primas [-]

FC Rokycany B
J. Dvořák [-] - D. Hájek [-] , F. Stejskal [-] , R. Ryba [-] (85. M. Fair [-] ) , R. Pražský [-] , T. Pliml [-] , J. Laubr [-] (67. J. Bouda [-] ) , M. Drábek [-] , O. Varga [-] , M. Chmelíř [-] , O. Lang [-]

ŽK: 53. J. Pekník , 85. M. Primas - 28. O. Varga , 62. F. Stejskal , 75. J. Bouda .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: KRŮS František - ŠKARDA Jiří, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jakub Veselý
Tip experta: remíza

Myslím si, že nás čeká vyrovnané utkání, ve kterém budou mít o něco více ze hry hosté, ale po 90 minutách bude stav nerozhodný a druhý bod zůstane na Košutce.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích