Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín je ve střelecké pohodě, tentokrát nadělil sedmičku Kaznějovu


13

Petřínská rezerva dostává svým slovům, že chce letos postoupit do krajského přeboru a dělá pro to maximum. V posledním středečním utkání si opět plzeňští hráči zastříleli, tentokrát proti Kaznějovu, pro které byl výsledek možná až moc krutý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodry, Zajda, Šimáně

Kaznějov své úvodní šance zužitkovat nedokázal a tak se do střílení gólů pustili domácí. První branku zaznamenal Jan Vodrážka. Ve 22. minutě už to bylo 2:0 pro domácí, za které zvyšoval vedení Petr Zajíček

 

Poté následoval koncert Zdeňka Šimáně. Ten do poločasu vsítil dvě branky. Ale pokud by si někdo myslel, že to kaznějovští zabalili, byl by na omylu. Po celou dobu makali a snažili se proti soupeři bojovat seč mohli, aby se i sami dostali na dostřel branky, případně jim zabránili ve skórování. 

 

Šimáně, Zajda, Vesy

Ve druhém poločase dovršil v 61. minutě hattrick Zdeněk Šimáně, aby o pět minut později předal žezlo opět Petru Veselému. Gólový podvečer završil jinak výborně hrající obránce domácích Jakub Veselý, který deset minut před koncem upravil na 7:0 a tento výsledek už do závěrečného hvizdu vydržel.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Soupeř bojoval až do samého konce, hráči jezdily jak pily a my si mysleli, že každou další brankou odpadnou. Opak ale byl pravdou. Vážně makali až do konce, za což si jejich výkonu cením. Své šance ale neproměnili.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Vložené utkání v týdnu nás zaválo na Petřínský velodrom. Domácí Béčko je asi největší favorit na postup a dnešní utkání to jasně dokázalo. Přestože jsme měli hned ve 30. vteřině gólovou šanci, utkání domácí zcela ovládli, byli ve všech aspektech jednoznačně lepší a utkání dovedli k vítězství. Předčili nás hlavně pohybově, a to jak rychlostně, tak i kondičně a jejich výhra je tak naprosto zasloužená. Nezbývá než domácím poblahopřát.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] (64. J. Levý [-] ) - M. Trojovský [-] (64. J. Zíma [-] ) , J. Vodrážka [-] , A. Demeter [-] , K. Bílik [-] (46. J. Krystl [-] ) , P. Jílek [-] , J. Veselý [-] , J. Tětek [-] , P. Zajíček [-] , L. Zoubek [-] , Z. Šimáně [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Vondráček [-] , F. Fait [-] (46. J. Kiss [-] ) , V. Vašíček [-] (64. J. Beránek [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] , D. Pojer [-] , V. Višnovský [-] (46. M. Polívka [-] ) , J. Valenta [-] (46. O. Běhounek [-] ) , T. Vaneš [-] , J. Vondráček [-]

ŽK: 23. K. Bílik , 73. P. Zajíček , 74. J. Tětek - 74. T. Vaneš .
Hráči zápasu: Z. Šimáně , J. Veselý , P. Zajíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDA Miroslav - BÍBA Zbyněk, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Zbyněk Smolík
Tip experta: výhra domácích

Podle toho, co vidím za výsledky a pamatuji si jakou hru předváděl Petřín, tak jsou největší adept na postup. I když Kaznějov hraje pěkný a hodně nepříjemný fotbal, tak věřím, že 3 body doma uhraje Petřín, i když už to nebude s takovým výsledkem, jako v předešlých kolech

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích