Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj zvládli lépe domácí


Branky


16

V neděli si Mochtínské áčko připsalo do tabulky 1.A třídy další tři cenné body za těsnou výhru 4:3 nad týmem z Křimic. Přihlíželo přes 100 diváků, k vidění byl kvalitní fotbal a to zásluhou obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řádná sprcha pro hosty

Křimice nezačaly šťastně, když už v 11. minutě fauloval po nedorozumění se svou obranou hostující brankář Moravec a z následného pokutového kopu se trefil Jiří Dolejš. Hosty tato laciná branka srazila a o deset minut později inkasovali znovu. Na rohový kop si na přední tyči naskočil Jan Žiak a zvýšil vedení na 2:0.

 

Za hosty korigoval skóre středopolař Jakub Szedmák, to však domácí tým nezastavilo v útočně naladěném prvním poločase. Ještě do přestávky se přesně trefil Zdeněk Plánička a znovu Jan Žiak a do kabin šli domácí o tři branky šťastnější.

Stíhací jízda nestačila

Druhý poločas však patřil Křimicím. Domácí se od prvních minut museli bránit kvalitní fotbalové hře a když v 61. minutě znížil na 4:2 po brejku střídající Václav Kuneš, zažehl stéblo naděje pod křimickými kopačkami. 

 

Po další čtvrt hodině snížil na rozdíl jediné branky z rohového kopu hlavou Jakub Sluka a už se zdálo, že kýžená branka je na dosah. Všechno hrálo ve prospěch Křimic. Kondice, územní převaha, zápal... Jen čas ubíhal rychle a Mochtín nakonec zápas zvládl dovést do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Hosté zatím neprohráli a i do Mochtína přijeli v roli favorita. Náš tým začal opatrně, ale postupem času stupňoval tempo, svého soupeře v 1. poločase přestřílel - vedl již 4:1 a měl ještě další dvě gólovky, které zůstaly nevyužity. Ve 2. poločase se však karta obrátila. Svěřenci trenéra Romana Vonáška, bývalého reprezentanta, získávali převahu a usilovali o vyrovnání. A to se jim málem povedlo. V dramatickém závěru měl pojišťovací gól na výhru domácí hrající trenér Jiří Dolejš, ale orazítkoval jen tyč hostující brány. Křimice ze závěrečného tlaku také nic nevytěžily, všechny 3 body tak zůstaly doma v Mochtíně.

FC Křimice
Martin Košťál, hráč hostů: Soupeř využil naší první chyby a svých následných příležitostí, ke kterým se dostal. Nás úvodní branky sráželi a nebyli jsme chvíli schopní odpovědět. Druhou půli už jsme měli navrch, zejména po fyzické stránce, ale soupeř si zkušeně výsledek udržel. My jsme pak bušili jak hluchý do vrat.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Šafránek [-] , J. Osvald [-] , Z. Plánička [-] , V. Pretzelmayer [-] , Z. Smolík [-] (57. T. Velek [-] ) , J. Žiak [-] (84. P. Švátora [-] ) , J. Čeleda [-] , D. Gajdušek [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Sluka [-] , J. Vonášek [-] , M. Košťál [-] , J. Šváb [-] , J. Szedmák [-] , O. Havlíček [-] (69. M. Šindelář [-] ) , J. Kovačič [-] (67. P. Havlíček [-] ) , J. Dytrt [-] , V. Sýkora [-] (46. V. Kuneš [-] ) , T. Pata [-]

Hráči zápasu: J. Žiak .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - PETRŽELKOVÁ Kateřina, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jaroslav Šafár
Tip experta: remíza

Mochtín na mě nepůsobí tak jistě, jako poslední sezónu. Zápas pro ně bude těžký. Křimice začaly velmi dobře a tipuji opět remízu. Penalty pro Křimice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích