3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov ztratil vyhraný zápas a v závěru mohl být rád za bod


Branky


6

Dva 1.A třídou ošlehané týmy se setkaly na košuteckém hřišti, které v sobotním podvečením krásném počasí přilákalo 100 diváků. Ti se nakonec, pokud po poločase neodešli, dočkali zajímavého rozuzlení zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaznějov byl od začátku lepším týmem na hřišti. Byl rychlejší, důraznější. Domácím se nedařilo vymanit se z úvodního tlaku a po sérii několika autů z okolí vápna inkasovali, když Michal Tichý dostal míč do uličky za obranu a prostřelil Frýdla. Domácí mohli hned vzápětí vyrovnat, když Jan Pekník po zpětné nahrávce bratra Tomáše orazítkoval pravou tyč.

Kaznějov dále hrozil ze standardních situací a z jedné z nich udeřil. Košutecký brankář Frýdl v malém pokutovém území svedl souboj s útočníkem hostů a jejo týmový spoluhráč Jan Valenta už pak dával do prázdné. To všan nemuselo být všechno... O několik minut později, přišla podobná situace, tentokrát však rozhodčí posoudil střet Frýdla s kaznějovským útočníkem jako nedovolený a gól neuznal. 

Druhou půli začali domácí opět špatně a kaznějovští mohli přidat třetí gól, který by asi rozhodnul. Nicméně to se nestalo a Košutka se naopak dostala na koně. V 69. minutě se podařilo snížit, když dělovku Jana Pekníka z 25 metrů neudržel v koši kaznějovský gólman a Tomáš Pekník pohodlně doklepnul.

 

Domácí stupňovali tlak, dali do hry čerstvé hráče a to přineslo ovoce v závěru, když střídající Triner vyslal do úniku Tomáše Pekníka, ten si pohrál s hostujícím obráncem a krásně obstřelil golmana. Domácím však remíza i přes pro ně celkem špatný průběh nestačila a hnala se za další brankou. Gól měl na hlavě Macht, ale mířil těsně vedle. V 90. minutě pak Chabr vyslal Kadlece, jehož střílenou nahrávku golman vyrazil pouze k dvojici Trylč - Pekník, zívala před nima prázdná brána, ale sami sobě překáželi a nezakončili. Za minutu mohl rozhodnout i Krejčí, ale i on mířil vedle. 

Penalty dospěly až do osmé série a šťastnější byli domácí



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč domácích: Kaznějov na nás vlítnul a zaslouženě se dostal do vedení, z naší strany to bylo hodně nervózní, uspěchané a nepřesné. Všechno se zlomilo v druhé půli, kde jsme to bojovností zlomili a dokázali vyrovnat. Vzhledem k průběhu utkání pro nás vyloženě zlaté dva body.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér hostů: První mistrovské utkání po téměř 10 měsících jsme začali skvěle a již ve druhé minutě po pěkné kombinaci jsme vstřelili první gól. Celý první poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem a domácí jsme k ničemu nepustili. Bohužel jsme pak dokázali vstřelit už jen jednu branku do poločasu. I začátek druhé půle se nám vydařil a my jsme měli utkání pod kontrolou. Bohužel, 20 minut před koncem jsme dostali velmi lacinou branku a soupeř vycítil šanci. Nakonec se mu podařilo vyrovnat asi 2 min. před koncem po neodpískanem faulu na polovině hřiště a utkání tak došlo k penaltovém rozstřelu, ve kterém jsme neuspěli. Celkově však utkání musím zhodnotit pozitivně neboť 70 min. jsme byli jednoznačně lepším týmem a domácí jsme přehráli. Škoda, že jsme neudrželi vedení a vezeme pouze bod.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - F. Řežábek [-] (58. D. Král [-] ) , J. Kalaš [-] (58. T. Krejčí [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , M. Hejnal [-] (65. J. Chabr [-] ) , X. Nguyen [-] (46. D. Triner [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , M. Pitule [-] (76. J. Trylč [-] ) , M. Primas [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] (90. M. Polívka [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] , V. Višnovský [-] (73. V. Vašíček [-] ) , M. Mareš [-] , J. Valenta [-] , O. Běhounek [-] , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-]

ŽK: 27. P. Macht , 90. D. Frýdl - 31. M. Tichý , 74. J. Valenta , 81. V. Vašíček .
Hráči zápasu: T. Pekník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŠNAJDR David, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Tady musím samozřejmě věřit nám, kdybych napsal cokoliv jiného, tak bych musel objednat tác kořalek. Jsme připravení a těšíme se. Ačkoliv je Kaznějov vždy nepříjemný soupeř, doufám, že je zlomíme. Můj tip: 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů