1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nýrsko nevyužilo přesilovku a ztratilo dva body


Branky


27

Velmi kvalitní fotbalový zápas se odehrál v šumavském podhůří, v němž měl po valnou většinu zápasu územní převahu domácí celek. Ovšem ze své kombinační hry nevykřesal více než jednu branku a i přesto, že hosté hráli téměř 40 minut o deseti lidech, dokázali s Nýrskem držet vyrovaný brankový stav. O druhém bodu rozhodovaly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdílné taktiky na obou stranách

První poločas byl ve znamení kombinační převahy domácího celku nad radnickým Sokolem. Hosté se po většinu zápasu snažili o organizovanou obranu, aby zamezili průchodu nebezpečných domácích hráčů. Do zakončení se tak téměř nedostali, o něco více v zakončení vykřesali domácí, jenže veškeré pokusy letěly mimo tři tyče, nebo byly zachyceny obranou Radnic.

 

S defenzivní hrou přicházely ovšem i časté fauly, které byly odměňovány žlutými kartami. Hosté obdrželi po dvou, jmenovitě Šimon Huttr a Lukáš Brož. Za domácí se pro protesty sečtení všech předchozích přestupků žlutilo pro Trumpeše. Do kabin se odcházelo za brankového stavu 0:0.

 

Hektický závěr

Hosté po pauze více rozhýbali svou aktivitu směrem nahoru a domácí museli být několikrát na pozoru. Tlustou čáru za možným vyvíjejícím se tlakem Radnic však udělal Lukáš Brož, jehož jeho nikterak zákeřný faul byl bohužel pro hosty posouzen dalším karetním trestem a radnický střeďák musel v 55. minutě opustit hřiště. Do hry se následně dostal běhavý David Kroc za mladíka Mulače, aby podpořil hosty jak dopředu, tak dozadu.

 

Domácí se opět ujali otěží, ale jakoby si s převahou nevěděli rady a nedokázali se dostat za radnickou obranu. Snaha o první branku v utkání byla tak velká, že se v zadních řadách otevírala okénka, kterých hosté začali využívat. Největší šanci měl v 80. minutě právě střídající Kroc, kterého do úniku vyslal Fencl, ale ten nezvolil vůbec dobré zakončení proti vybíhajícímu Toulovi. Míč se následně dostal přes střed hřiště na pravou stranu nýrského útoku, odkud mířil centr na dobře nabíhajícího Tadeáše Kohouta, který hlavou zamířil přesně k tyči - 1:0. Nedáš dostaneš.

 

Radničtí věděli, že ještě není konec a obuli se do svého soupeře takovým způsobem, že početní nevýhoda nebyla znát. Toul se musel jednou vytasit proti prudké střele pod břevno, kterou vyrazil na roh. Jak ubíhaly minuty, hosté se stále více dostávaly na dostřel branky a pak to přišlo. V 87. minutě hlavičkoval po centru Esterky za sebe na přední tyči nabíhající Pavel Aubrecht, jehož pokus přeletěl všechny dobíhající obránce i brankáře Toula a zapadl za tyč do sítě. O chvilku později mohl rozhodnout Pavlík, ale jeho klesající pokus pod víko byl hostujícím brankářem zneškodněn na roh.

 

Poslední minuty byly hodně bojovné, až přibívalo zraněních. Po jednom ze vzdušných soubojů se hlavami potkali P. Aubrecht a Jiří Brabec, oba skončili na zemi, nýrský hráč s bolavým čelem a radnický s rozseklým zátylkem. Nevinný souboj však posoudil sudí Křen tak, že Brabcovi udělil žlutou kartu, dle všech přítomných neprávem. Sice byla na místě krev, ale střet byl vzájemný. To trochu rozdmýchalo nervy domácích hráčů. Následně byl odpískán konec a šlo se na penalty.

 

Opakovačka a bod do Radnic

Jako první se k pokutovému kopu postavil Lukáš Aubrecht, jehož pokus Toul zneškodnil, ale oba sudí nařídili opakování kopu, jelikož domácí brankář měl před kopem vykročit oběma nohami před brankovou čáru. Na druhý pokus už se radnický hráč trefil. Na obou stranách následně zazvonila pravá tyč a jeden pokus chytil Volák, což stačilo k zisku druhého bodu pro Radnice.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Pěkný zápas, který jsme prostě měli dotáhnout ke 3 bodům. To je ale fotbal, nedá se nic dělat. Myslím však, že všichni zúčastnění se fotbalem bavili a o tom to je.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Před utkáním jsme měli velké problémy se složením mužstva, protože těch absencí už je opravdu hodně. Nicméně kluci, kteří do utkání nastoupili, podali kvalitní výkon, byli Nýrsku více než vyrovnaným soupeřem a zvládli i delší hru v početním oslabení. Na hřišti jsem viděl odhodlanou a charakterově dobře nastavenou partu bojovníků, kteří byli za svůj přístup oceněni dvěma příjemnými body na půdě kvalitního Nýrska.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Bastl [-] (86. P. Výtisk [-] ) , T. Kohout [-] , J. Lužný [-] , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] (74. J. Brabec [-] ) , Z. Mašek [-] (58. I. Varga [-] ) , J. Kopřiva [-] , M. Trumpeš [-] , J. Pavlík [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , D. Fencl [-] , M. Krč [-] (89. L. Paleček [-] ) , Š. Huttr [-] - J. Esterka [-] , L. Brož [-] , L. Aubrecht [-] - T. Kroc [-] (78. O. Seget [-] ) , M. Mulač [-] (58. D. Kroc [-] ) , P. Aubrecht [-]

ŽK: 25. M. Trumpeš , 90. J. Brabec - 14. Š. Huttr , 43. L. Brož , 81. J. Esterka . ČK: 56. L. Brož .
Hráči zápasu: J. Kopřiva - P. Valenta .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Křen Jiří - KRAUS Jan, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 13:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 10:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 21:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:48

Tip: výhra hostů

15. 10. 2021 18:03
Proti Radnicím jsem už vsázel několikrát s tím, že jim to nováčkovské nadšení nemůže vydržet věčně. No, drží se jich to i ke konci podzimu, takže myslím, že vyloupí i Nýrsky. I když to bude boj v blátě.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 17:43
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 13:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 10:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:28

Tip experta: výhra hostů

Proti Radnicím jsem už vsázel několikrát s tím, že jim to nováčkovské nadšení nemůže vydržet věčně. No, drží se jich to i ke konci podzimu, takže myslím, že vyloupí i Nýrsko. I když to bude boj v blátě.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 09:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:53

Tip: výhra hostů