2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk po dlouhé době ztratil, ovšem pouze jeden bod


Branky


21

Šlágr kola mezi druhým Nepomukem a třetími Vejprnicemi nabídl vyrovnaný souboj a pohledný souboj o průběžnou druhou pozici. Nakonec se body dělily, na penalty vyhráli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Knapp přivítal hosty po svém

Běžela 8. minuta utkání, po levé straně si pro míč za obranu zaběhl Jakub Vosyka a ihned jej vyslal před bránu na nabíhajícího Tomáše Knappa. Ten tak vejprnickým ukázal, že toto je jeho stánek a střelba gólů je v Nepomuku výhradně v jeho režii.

 

Hosté byli blízko ke vstřelení branky ve 27. minutě, když první střelu domácí brankář vyrazil pouze ke Kolářovi a ten z blízka před téměř prázdnou bránou napálil na brankové čáře zasahujícího Barana. Nikdo asi neví přesně, kam míč domácího stopera zasáhl, ale dle všeho to bylo do oblasti prsou. I když se hosté dožadovali udpískání ruky, případně toho, že Baran byl už za brankovou čárou, rozhodčí si byli jistí.

 

Na začátku 37. minuty se mohl do samostatného úniku hnát Kalabza, ale postranní rozhodčí odmával celkem diskutabilní ofsajd. Následně měli šance hosté, ale opět bez kýženého výsledku. Před poločasem pak Vavrík vychytal dva nebezpečné pokusy domácího celku, který se mohl dostat do dvoubrankového vedení.

 

K obratu nakonec nedošlo

Během prvních pěti minut mohlo být s ohledem na šance hostů skóre otočeno v jejich prospěch. Několikrát trestuhodně neproměnili a sami mohli po dalším rychlém přechodu domácích branku obdržet. Nakonec se ale hostům přeci jen podařilo prosadit. Po vybojovaném míči na středu hřiště a rychlém přechodu nahoru se střelou přes celou šíři brány prosadil Daniel Svoboda.

 

Další vývoj utkání byl ve směs v režii hostů, kteří se marně snažili o dobytí nepomucké branky, která odolala všem nájezdům hostů. A jelikož se skóre nezměnilo, byly na řadě penalty.

 

Penaltový rozstřel vyzněl lépe pro domácí, kteří využili jednoho zaváhání hostů a v páté sérii je nenechali ani dokopat - 5:3



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Vejprnice hrály výborně a ve výsledku to byla zasloužená remíza. Soupeř hrál snad celých 90 minut ve sprintu. I když jsme možná více šancí měli my, hosté byli v zápase více na míči a vytvářeli si také zajímavé příležitosti. Hodně nám několikrát pomohly naše obranné řady, které zachytily už jasné góly. Ve druhé půli byl soupeř jasně lepší a vyrovnání si zasloužil. Penalty jsou už loterie, ale za dva body s Vejprnicemi jsme hodně rádi. Musím říct, že kdyby Domažlice náhodou nechtěly postoupit, tak Vejprnice jsou aspirant na postup.

SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Soupeř má hru založenou na brejkách, které mají vážně nebezpečné a jeden z nich na začátku využili. Jinak jsme hráli dobře, kluky za výkon musím pochválit, ovšem méně chvály slyšeli na neproměněné šance, kterých bylo hodně. Zápas jsme mohli přetavit na naší stranu, ale to se nedařilo a soupeř tak žil až do konce. Druhý bod jsme darovali nedním nezdarem.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] , D. Šmíd [-] (84. M. Berkovec [-] ) , M. Kašpar [-] (61. J. Nový [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , R. Rous [-] (75. M. Skala [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Klocperk [-] (82. R. Dvořák [-] ) , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , L. Kuhajda [-] , A. Kolář [-] , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-] (46. M. Potoček [-] )

ŽK: 60. M. Šafanda - 23. V. Puhlovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - LAPÁK Zdeněk, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Kučera
Tip experta: výhra hostů

Každá série jednou skončí a Nepál už nahrál bodů dost. Svoji kvalitou nedosahují fotbalovosti Vejprnic. Pokud se hosté nenechají otrávit důrazem a bojovností domácích, což mají fakt parádní a pohlídají to torpédo Knappa v útoku, tak věřím, že vyhrají.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza