Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodl nováček v dresu Holýšova


Branky


25

Holýšov se celou sezónu výsledkově trápí a prohra se Stříbrem mohla znamenat zabrždění se na spodku tabulky. Domácí celek se nakonec rozjel a i přes stíhací jízdu Stříbra se nakonec Holýšov radoval zásluhou nováčka v jeho dresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas patřil spíše Stříbru, které potřebuje získávat body z jakéhokoliv hřiště a zde mělo nakročeno k možnému bodovému zisku. Ovšem žádnou branku vsítit hosté nedokázali, když nastřelili pouze tyč. Na druhé straně se také ozvala branková konstrukce a jelikož se pouze dvakrát zažlutilo na straně Stříbra, odcházelo se do šaten za bezbrankového stavu.

Nová posila rozhodla

Ve druhé půli už se slavily branky. Jako první se po chybě ve středu hřiště hrnuli do rychlého protiútoku domácí, za které nakonec vsítil první branku zápasu domácí ostrostřelec Václav Šperl. O 4 minuty později už to bylo 2:0. To Remiášův pas z pravé strany uklidil nadvakrát za Dolejšova záda Jan Havlíček a vypadalo to, že je o vítězi rozhodnuto.

 

Nicméně hosté ještě zabrali a dokázali srovnat. Hned po rozehrávce se do útoku dostal Giuseppe Lanfranchi, který si nikým nenapadán připravil míč a technickou střelou snížil na 2:1. Hosté vycítili šanci na srovnání a když návratu domácích do obranného postavení scházela rychlost, dostávali se hosté do nebezpečné koncovky. V branku nakonec dokázali přetavit až Tůmův centr z levé strany, který lehce tečoval Adam Kohut.

 

Nicméně se domácí stihli rychle oklepat. Po odraženém rohovém kopu se s míčem všude možně po těle prodral skrz pokutové území Jakub Kadar, který tak vsítil po nedávném přestupu první gól v holýšovském dresu a svému týmu zajistil konečné tři body, jelikož si domácí výhru již pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Zvládli jsme těžké utkání a 3 bodů si velmi cením. Výkon nebyl dle mých představ, hlavně v prvním poločase, kde jsme nechávali soupeři příliš prostoru na kombinaci a ten nás v těchto fázích zápasu přehrával. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila a zejména bojovnost našeho týmu slavila úspěch. Byli jsme produktivní v této části zápasu a dostali jsme se do dvoubrankového vedení. Hosté však nesložili zbraně a dokázali skóre vyrovnat. Rozhodující branku jsme vstřelili po krásné samostatné akci Jakuba Kadara. Když zhodnotím celý zápas, byl k vidění vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro nás.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Do utkání v Holýšově jsme nevstoupili špatně a v prvních dvaceti minutách jsme si vytvořili mírný tlak, ovšem bez gólového vyústění. V prvním poločase padla na každé straně ještě tyč brankové konstrukce. Do druhé půle jsme nastoupili trochu vlažněji a domácí tým nás hned potrestal dvěma brankami. Po rychlém oklepání jsme převzali opět iniciativu v utkání a dokázali jsme dokonce srovnat stav na 2:2 a nadechovali jsme se k otočení výsledku. Bohužel přišlo opět naše hluché místo, kdy po sérii individuálních chyb a po malého důrazu jsme dostali třetí branku. Myslím, že zápasu by více slušela remíza, ale domácí hráli efektivně v ofenzivě a vzadu bez velkých chyb, proto určitě gratulujeme domácím k vítězství. Nás čeká dál boj o první tři body.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kraus [-] , Z. Štěpán [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , J. Havlíček [-] (65. T. Honal [-] ) , R. Remiáš [-] (87. L. Majer [-] ) , P. Trhlík [-] (84. L. Šlégl [-] ) , J. Kadar [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - O. Pavlas [-] (81. Z. Pašek [-] ) , A. Kohut [-] , R. Skopový [-] , T. Vejvoda [-] , R. Dyk [-] (81. M. Haas [-] ) , D. Tůma [-] , J. Kolena [-] (67. T. Bůžek [-] ) , G. Lanfranchi [-] (67. D. Kasl [-] ) , M. Vyšín [-] , R. Hřebík [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: KRŮS František - SCHNEIDER Josef, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra domácích

Jirkovi Jakšovi přeji úspěch, když nehraje proti nám, Stříbro z Holýšova nepoveze ani bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích