3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2021 17:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Knapp versus Chotíkov 3:2," hodnotí utkání trenér hostů


Branky


37. T. Knapp , 50. T. Knapp , 68. T. Knapp - 51. T. Denk , 77. M. Lopata
21

Nepomuk od výhry v Radnicích neztratil ani bod a ukrajuje v soutěži další a další kousky koláče. Sice, kromě minulého utkání ve Stříbře, vyhrál všechny zápasy o jedinou branku, body jsou to všechny. A více či méně zasloužené. Tentokrát si doma hráči z pod Zelené Hory vyšlápli na technicky hrající Chotíkov, který měl šanci minimálně na bod. Tu však trestuhodně zahodil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Knappův první zářez před poločasem

Utkání začalo opatrně na obě strany. Vesměs probíhal souboj o střed pole s občasnými šancemi na ohrožení branky, které několikrát skončily na rohovém kopu. Velmi zajímavě byl kopnut například roh Chotíkova v 16. minutě, kdy na přední tyči zakončoval Huml, ale jeho pokus skončil v rukavicích Flandera.

 

Chyby v rozehrávce mohli ve 22. minutě využít domácí, ale i zde skončil míč v náručí brankáře. Na druhé straně se o pár sekund později netrefil Rubricius a utkání začalo nabírat spád. Domácí mohli ve 27. minutě vést, ale z blízka vysoko přestřelili. Přesto se domácí jako první dočkali vedoucí branky. Ve 37. minutě po levé straně potáhl míč Nový, který našel nabíhajícího Tomáše Knappa, a ten z úhlu o zadní tyč uklidil do sítě. 

 

A zase Tomáš Knapp

Jako první mohli změnit skóre hosté. Vild ale ze slibné příležitosti po povedené akci přestřelil. Poté opět zaúřadoval Tomáš Knapp. Po výkopu od domácí obrany a několika nedůrazech na středu hřiště se přes pravou stranu dostal do vápna, kde marně hledal skulinku pro nabíhající hráče, a tak to vzal na sebe a z úhlu na zadní tyč propálil Janču.

 

Dvoubrankové vedení domácím dlouho nevydrželo. Už chvilku po rozehrávce se po zbytečném faulu na levé straně domácí obrany dostali hosté k přímému kopu, jehož autor volil přetaženou variantu, z druhé strany vracel do varu hlavou Lopata a vysoký stoper Tomáš Denk pak i přes zásah Flandery dokázal skórovat.

 

Nepomuk si ale dvoubrankové vedení vzal zpátky. V 68. minutě využil nákopu mezi hostující obranu a nepřesnosti v obranném zákroku opět Tomáš Knapp. A o pár minut později, to mohlo být 4:1. Po dalším nachytání chotíkovské obrany běžel s míčem na bránu opět Knapp a s ním Kašpar. Ten na svého spoluhráče křičel, aby rozhodl sám a Knapp ho poslechl. Mířil však těsně vedle... Kdyby ale přihrál Kašparovi, ten by uklízel do prázdné brány. To je mohlo mrzet, jelikož Chotíkov ještě nic nezabalil.

 

V 77. minutě využil Buchtovy přihrávky Miroslav Lopata, který uklízel do prázdné a bylo to opět o gól. V 90. minutě se obrovských ovací stovky přítomných diváků dočkal střelec hattricku, který střídal, aby o pár chvilek později diváci téměř vkládali obličej do dlaní, jelikož byl za faul Flandery v domácím vápně nařízen pokutový kop. Nutno dodat, že místo aby se domácí tým snažil tzv. honit minuty u rohového praporku hostů, tak se hráči snažili stále ohrožovat branku Chotíkova, z čehož následovaly jejich rychlé protiútoky.

 

K penaltě v 93. minutě se postavil kapitán hostů David Míka, který přestřelil a následně udělal rozhodčí Pressl za utkáním velkou silnou čáru. Domácí fanoušci opět propukli v jásot a hráči mohli slavit šestou výhru v řadě.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Narazili jsme asi na nejfotbalovější tým krajského přeboru. Utkání mělo neskutečné tempo na obě strany, vážně to mělo náboj. Držení míče měl větší Chotíkov, my hráli spíše na brejky a v první půli nám jeden takový vyšel, kterým jsme se dostali do vedení. Ve druhé půli soupeř snižoval ze standardní situace. Musím říct, že standardky měli hodně nebezpečné. A když jsme mohli rozhodnout brankou na 4:1, tak Kašpar volal na Knappa, aby zakončoval sám, zřejmě aby navýšil svůj střelecký účet, ale kdyby mu to Knapp vyvalil, tak uklízí do prázdné brány. To nás mohlo mrzet. Soupeř znovu snížil a v nastavení, místo abychom udrželi míč na druhé straně hřiště u rohu a tak to dohráli, tak jsme se hrnuli doprostřed, ztratili míč, soupeř to nakopl a následovala jasná penalta. Naštěstí jí neproměnili. Celkově jsme asi na vytvořené šance byli lepším týmem a tři body, i za tu dřinu na hřišti, si kluci zaslouží. Teď se nám daří, ale myslím, že je to i určitým dílem náhody, že jsme nahoře. Ambice na postup rozhodně nemáme, ale je to příjemný pohled na aktuální tabulku.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Knapp Chotíkov 3:2. Zápas ve kterým jsme rozhodně nebyli horším týmem, rozhodl mimořádným výkonem Tomáš Knapp. Domácí jsou nepříjemní pro každého soupeře, hrají na hranici sebeobětování a soupeř nedostane metr zadarmo. A když mají do brejků takového gólového frajera, tak se u nich na hřišti těžko vyhrává. Nás může mrzet i neproměněná penalta v nastavení. Remíza by zápasu asi odpovídala víc, ale to je fotbal. Domácím tak musím pogratulovat.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (57. J. Vosyka [-] ) , D. Šmíd [-] (80. P. Váňa [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] (90. M. Baran [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] (57. M. Šafanda [-] ) , R. Rous [-] (90. M. Berkovec [-] ) , M. Skala [-] , T. Voráček [-]

FC Chotíkov 1932
L. Janča [-] - A. Cirok [-] (72. J. Adlt [-] ) , M. Prais [-] , T. Denk [-] , M. Lopata [-] , M. Míka [-] (64. R. Vomáčka [-] ) , J. Huml [-] , B. Buchta [-] (90. L. Vlk [-] ) , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , J. Vild [-]

ŽK: 44. J. Kozák , 64. J. Kalabza - 84. B. Buchta .
Hráči zápasu: T. Knapp , R. Rous , M. Skala - M. Lopata .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Pressl Václav - JAKŠ Jan, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají ve formě a trochu překvapivě sbírají hodně bodů a vyhrají i tentokrát.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů