1:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec doma nezvládl těžký zápas s Domažlicemi


Branky


37. M. Bublík - 6. M. Hojda (p.) , 18. K. Jahn , 31. M. Hoang , 69. D. Sedláček , 87. O. Sloup
27

Domažlickou rezervu čekalo druhé utkání v řadě na umělém povrchu, avšak tentokrát s lepřími podmínkami, že minulý týden. Bolevec se může pyšnit novým stánkem, kde po dvou domácích utkáních získal 5 bodů a na minulých úspěších chtěl stavět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laciná chyba dala domácím naději

Jenže Domažlice jsou letos ve větší pohodě než Zruč a Horní Bříza, a také nedali dopustit nějakou neočekávanou ztrátu bodů. Už v 6. minutě střílel první gól Miroslav Hojda, který proměnil pokutový kop. Do dvacáté minuty se pak prosadil i křídelník Karel Jahn a po půl hodině hry se he slovu dostal také Martin Hoang Minh Kien. Výsledek 0:3 po poločase mohl být hezkým odrazovým můstkem pro druhý poločas, nicméně po individuální chybě se do velké šance dostal bolevecký Michal Bublík a svou šancí nepohrdnul. Výsledek první půle tak skončil 1:3.

Jasná záležitost Benfiky

Domažlice do druhé půle vstoupily s jediným cílem. Nepustit soupeře do hry a vsítit brzy pojistku. Na pojistku si nakonec hosté museli počkat až téměř do sedmdesáté minuty, kdy se prosadil David Sedláček. Domácí pak do konce už šlapali vodu a snažili se ubránit co nejvíce nebezpečných akcí soupeře. Pouze jedinkrát se to nepovedlo. Pět minut předtím, než rozhodčí naposledy písknul do píšťalky, vstřlil pátou branku domažlické Benfiky Ondřej Sloup a se spoluhráči mohl brzy na to slavit důležité body z půdy letos nevyzpytatelného soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Roman Pekhart, asistent trenéra: Druhý mistrovský zápas za sebou jsme museli odehrát na umělé trávě, ale naštěstí rozměry i kvalita umělky na Bolevci je lepší než u nás. Rozměry hřiště nám dovolily hrát naši hru a Bolevec jsme zatlačili na jeho polovinu. Zaslouženě jsme šli do vedení a za stavu 3:0 jsme soupeři, po naší individuální chybě, darovali gól na 3:1. Nic víc už jsme soupeři nedovolili a ve druhé půlce přidali ještě další dva góly. Zkušeně jsme výsledek i hru kontrolovali až do konce a z mého pohledu naprosto zaslouženě vyhráli 5:1. Výhry si moc cením a jsem rád, že jsme se v tabulce posunuli na první místo. Je to pro nás velká motivace si první místo udržet, ale bude to obrovský těžké, protože letošní ročník KPM je strašně vyrovnaný.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - T. Tran [-] (80. L. Běl [-] ) , M. Soukup [-] , K. Loula [-] , J. Jaroš [-] (58. A. Pražan [-] ) , P. Dlesk [-] , K. Kepl [-] , M. Pelnář [-] , J. Toman [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] (81. M. Chodora [-] ) , M. Kubica [-] (26. D. Lešek [-] ) , D. Sedláček [-] (76. Z. Peroutka [-] ) , T. Korelus [-] - K. Jahn [-] , D. Soupír [-] , A. Vlček [-] , O. Sloup [-] , M. Hoang [-] (76. P. Vogeltanz [-] ) - P. Javorský [-] (81. J. Kubr [-] )

ŽK: 5. M. Soukup .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Bureš Jiří - MIFKOVÁ Hedvika, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Domažlice to budou mít s Bolevcem těžké, ale potvrdí svou kvalitu a vyhraji.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů