3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švehla do popředí střelců, na body to však nestačilo


Branky


27

Lhota se vezla na vítězné vlně a jinak tomu nebylo ani v případě Nepomuku. Domácí celek dokázal jako první obrat o body Radnice a na výhru následně navázali na hřišti Rapidu. Výhru o jedinou branku slavil Nepomuk nakonec i na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Švehla se veze na dvoubrankové vlně

Hlavním strašákem pro domácí obranu byl lhotský hroťák Martin Švehla, který v posledních dvou zápasech vstřelil po dvou brankách. A další střeleckou slinu chytl i v Nepomuku. Ve 21. minutě vsítil jedinou branku prvního poločasu, když nikým nehlídaný dorážel prvotní pokus svého spoluhráče, jemuž střelu Baroch vyrazil. Mohlo se však jednat o druhou branku zápasu. Předtím, konkrétně v 10. minutě, mohl vedení hosty poslat z nařízeného pokutového kopu Ondřej Kotrnoch. Ten však bránu přestřelil.

 

Domácí se následně dostali do několika nebezpečných šancí, žádnou z nich však nedokázali prměnit v gól.

 

Nepomucký obrat a kuriózní závěr

Po přestávce se do svého soupeře domácí opřeli a začali bojovat o body i střelecky. V 56. minutě si míč na pravé straně vybojoval Kašpar, který na hranici šestnáctky našel Tomáše Knappa a ten chytrým obstřelením všech hráčů uklidil míč na zadní tyč.

 

Hosté si vedení vzali za čtyři minuty zpět. Svou typickou akcí po pravé straně donutil k výbornému zákroku domácího brankáře Zdvořáček, aby si vyražený míč našel opět Martin Švehla, který jej následně uklidil přesně k tyči. Hostů ovšem vedení také dlouho nevydrželo. Ihned po rozehrávce nechali opět z pravé strany naběhnout Matyáše Kašpara, který perfektním lobem za obranu našel Antonína Viktoru a ten uklízel vedle Rojíka do sítě.

 

Závěrečnou tečku dal nepomuckému obratu stídající David Šmíd, který využil akce opět z pravé strany hřiště. Míč po centru za obranu vybojoval Viktora, který jej naservíroval přesně do nohy nabíhajícímu Šmídovi. Více než 150 přítomných diváků bylo u vytržení.

 

Hosté si ještě v závěru vytvořili zajímavou gólovku, kterou však svým nedůrazem ve vápně nedokázali proměnit. Tomu předcházela kuriózní situace, po které padla i červená karta, která následně byla zrušena. Ale popořadě... Po levé straně unikající Kotrnoch k šestnáctce domácích je na hranici šestnáctky faulován domácím hráčem s číslem 20 (Kašpar). Rozhodčí nařizuje volný přímý kop a k místu se sbíhá mimo jiné i hráč s číslem 3 (Panc), který nejdříve pomáhá na nohy svému spoluhráči a začne stavět zeď. Rozhodčí Daniel Ruda následně ukazuje žlutou kartu a po kontrole svého zápisníku ukazuje hráči s číslem 3 červenou kartu. Je pravdou, že Panc (č. 3) již měl žlutou kartu, ale za faul měl být potrestán Kašpar (č. 20) a v tomto se právě sudí zmílil. Až po následné poradě s asistentem rozhodčího červenou kartu pro Pance zrušil a správně zapsal žlutou pro Kašpara.

 

V posledních minutách se musel ještě několikrát předvést domácí kapitán Baroch, který lapil několik nebezpečných hlaviček z bezprostřední blízkosti, aby pojistil svému týmu všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Musím říct, že soupeř chtěl hrát fotbal a to se vždy hraje lépe. Hosté mohli jít do vedení po penaltě, kterou však neproměnili a po půli to bylo tedy jen 0:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře jako tým jsme utkání zvrátili na svou stranu. Závěrečný tlak hostů už jsme ubránili. Myslím, že se hrál hodně hezký fotbal.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Hráli jsme 20 minut dobře a jakmile jsme se dostali do vedení, tak jsme přestali hrát. Asi jsme si mysleli, že to půjde samo. Snažil jsem se o přestávce kluky ještě víc vyburcovat, že musíme chtít ještě víc zabrat, jinak zde body nebudou. A ono to bylo ještě horší... Rozhodla bojovnost domácích.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] (86. M. Baran [-] ) , M. Kašpar [-] (86. P. Váňa [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (79. J. Nový [-] ) , R. Rous [-] (72. J. Kozák [-] ) , M. Šafanda [-] (79. D. Šmíd [-] ) , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - T. Štverák [-] , P. Suda [-] , M. Kouřil [-] , J. Horník [-] (74. J. Langer [-] ) - J. Zdvořáček [-] , M. Kostka [-] , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] - P. Kalabza [-] (65. M. Matas [-] ) , M. Švehla [-]

ŽK: 30. T. Voráček , 50. P. Panc , 72. A. Viktora , 82. M. Kašpar - 45. M. Kostka , 67. O. Kotrnoch , 82. M. Matas , 90. J. Rojík .
Hráči zápasu: A. Viktora , M. Kašpar - M. Švehla .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Ruda Daniel - ŠNAJDR David, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Nepomuk nebude pro Lhotu jednoduchý soupeř, ale věřím Lhotě, že si z Nepomuku odveze plný počet bodů.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů