D. Krč 10.
D. Krč 47.
M. Krč 76.
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Krčové řádili v Radnicích


Branky


10. D. Krč , 47. D. Krč , 76. M. Krč - 8. V. Tobrman , 65. K. Kazda
22

Mnoho týmů týmů se může chlubit bratrskou nebo jinak rodinně spojenou osou hráčů na své soupisce. O svém mohou hovořit i Radnice, kterým rozhodla zápas bratrská dvojice Daniela a Michal Krčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké branky na obou stranách

Oba týmy začaly aktivně a nakonec padla i brzká branka. V 8. minutě si na centr z levé strany naběhl mezi obráce Václav Tobrman, který střelou z první k tyči nasměroval svůj tým k vedení 0:1.

 

Do dvou minut však bylo srovnáno. Na prudký centr do malého vápna si naběhl Daniel Krč a propálil gólmana hostů. Od této chvíle se hra vyrovnala a na obou stranách bylo jen málo příležitostí ke vstřelení branky.

 

 

Pouze Krčové

Druhý poločas pro Radnice začal velmi dobře, kdy už ve 47. minutě se dostal k míči na pravé straně velkého vápna opět Daniel Krč a tvrdou střelou zařídil vedení 2:1. Hosté ale neskládali zpravě a po využití chyby na levé straně hřiště domácího celku, centrovali do vápna, kam si nejvýše naskočil Karel Kazda, který míč usměrnil přesně k tyči - 2:2. 

 

Radnické hráče ani toto nepoložilo a i nadále pokračovali v aktivní hře směrem nahoru a menší nedostatky v kombinaci nahrazovali bojovností. To se vyplatilo v 76. minutě, kdy po rohovém kopu se dostal k míči Michal Krč a zařídil vedení 3:2. Tento výsledek už se do konce zápasu nezměnil i když na obou stranách ještě nějaké příležitosti byly, zejména pak v samotném závěru, když na rohový kop naběhli do domácí šestnáctky všichni hráči Zruče. Radnice však svou bránu uhájily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, trenér: Další zápas na domácím hřišti jsme přivítali Zruč a chtěli jsme si napravit reputaci po nevydařeném zápase s Nepomukem.. Nemůžeme říct, že jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale určitě jsme byli týmem bojovnějším a díky tomu jsme si vytvářeli šance, které jsme bohužel neproměnili. Nutno podotknout, že kluci zápas doslova odmakali a svojí disciplinovaností a zarputilostí dovedli do vítězného konce. Děkujeme všem fanouškům, kteří i v deštivém počasí přišli v hojném počtu za jejich velkou podporu.

TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Na hřišti sympatického nováčka jsme odehráli vyrovnanou partii. V bojovném zápase bylo k vidění poměrně dost šancí na obou stranách, soupeř byl bohužel o gól efektivnější a zaslouženě zvítězil. Nezbývá nám nic než pogratulovat kvalitnímu týmu z Radnic a co nejlépe se připravit na derby s Horní Břízou.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , M. Krč [-] , P. Valenta [-] , J. Klír [-] - L. Aubrecht [-] , Š. Huttr [-] , D. Fencl [-] - D. Krč [-] (72. V. Kvasnička [-] ) , F. Polášek [-] (61. M. Habr [-] ) , D. Kroc [-] (90. L. Paleček [-] )

TJ Zruč
D. Strejc [-] - F. Korelus [-] , M. Pechman [-] , D. Král [-] , V. Tobrman [-] , K. Kazda [-] , D. Mošna [-] , A. Král [-] , M. Fryček [-] (46. M. Lang [-] ) , O. Mašek [-] , P. Korous [-]

ŽK: 51. D. Krč - 32. O. Mašek , 72. P. Korous , 87. A. Král , 90. D. Král .
Hráči zápasu: M. Krč , D. Krč - V. Tobrman .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - BENEŠ Adam, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nebude to pro nás lehký zápas, ale věřím, že dokážeme napravit středeční zaváhání a všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích