M. Žíla 28. (vl.)
J. Peterka 56.
3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 14:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice doháněly, nakonec berou dva body


Branky


28. M. Žíla (vl.) , 56. J. Peterka - 20. J. Jaroš , 26. M. Pelnář
21

Bolevec byl na bodové vlně, když po dvou předchozích domácích utkáních získal 5 bodů. To se přeneslo i na hřiště Černic. Domácí však i záasluhou vlastního gólu utkání srovnali a vykopali druhý bod po penaltách. Bolevec si tak alespoň jeden bod npřes nepříznivý průběh ve druhém dějství odvezl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól postavil Černice na nohy

Jako první se do vedení dostali hosté, kteří využili dlouhéhoncentru za obranu soupeře. Na ten nedosáhl skákající Mlnařík a pozdě byl u míče také brankář Řezáč, mezi nimiž se objevil mladík Jakub Jaroš, který pohotově míč uklidil do sítě. Opaření domácí se ani nerozkoukali, co že se to vlastně stalo a už lovili druhý míč ze sítě. Po chybě v rozehrávce si míč vybojoval Jaroš, který perfektním centrem mezi obránce nalezl svého kapitána Michala Pelnáře, a ten přesně zakončil k tyči.

 

Následnou situaci by však bolevečtí nejraději vymazali. Dvě minuty po vstřelení branky na 0:2 totiž při útoku domácích, kdy se s míčem dostal přihrávající Peterka, mu do nahrávky vběhl bolevecký obránce Marcel Žíla, který si nešťastným způsobem srazil míč do vlastní sítě. A Černice byly opět na nohou. Hosté přesto mohli do poločasu ještě navýšit skóre. Ve 40. minutě po rohovém kopu zachraňoval na brankové čáře míč Martin Skala, který jej odhlavičkoval do rohu. A když domácí Zeliński hlavičkoval v poslední minutě poločasu nad bránu hostů, šlo se do šaten za stavu 1:2.

 

Černice doháněly výsledek

Domácí od nástupu na hřiště začali s mohutnou ofenzívou a Bolevec byl nucen se uchýlit zejména k obraně a dlouhým nákopům. V 53. minutě byl blízko změny skóre střídající Müller, ale mířil těsně vedle. Hostům se nedařila rozehrávna na vlastní polovině a následoval zkrat zhruba půl metru před šestnáctkou, za který Dlesk obdržel žlutou kartu. Z následného přímého kopu se prosadil Jan Peterka, když zamířil prudkou střelu k tyči na stranu brankáře.

 

V 69. minutě mohl být Petr Winkelhöfer rád, že za faul bez úmyslu hrát míč obdržel pouze žlutou kartu a přítomní diváci to dávali velice hlasitě na jevo. Srdce jim však zaplesalo, když o 6 minutu později ten samý hráč druhou žlutou kartu obdržel, a to po strkanici s domácím Peterkou, který odešel také se žlutou kartou. Pro boleveckého hráče to však znamenalo konec utkání. Následující více než čtvrt hodina hry pak měli domácí početní výhodu, kterou však nedokázali přetavit v obrat.

 

 

 

Druhý bod pro černické

Za Bolevec se neprosadil pouze Petr Dlesk ajelikož domácí byli stoprocentní, ponechali si doma i druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Asi ztráta bodu, ale po průběhu utkání dva bereme. Utkání jsme si zkomplikovali sami, když jsme Bolevec pustili ze tří šancí do vedení 0:2. Těžko jsme vyrovnali a ještě měli dostatek času na obrat. Hosté přišli o vyloučeného hráče a ze zbytku času dohrávali na pokraji vysílení a často byli ošetřováni. Naše finální fáze byla slabá, a proto jsme utkání neotočili.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Řezáč [-] - K. Fürbacher [-] , P. Mlnařík [-] (22. M. Chvojka [-] ) , J. Petr [-] , M. Vít [-] - M. Skala [-] , E. Eger [-] , P. Toman [-] (52. M. Müller [-] ) - K. Zeliński [-] (85. M. Trnka [-] ) , J. Peterka [-] , T. Hrach [-] -

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Jaroš [-] (90. A. Pražan [-] ) , P. Winkelhöfer [-] , J. Šplíchal [-] , M. Žíla [-] (73. M. Kreis [-] ) , P. Dlesk [-] , K. Kepl [-] (88. L. Běl [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Toman [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 70. J. Peterka , 82. T. Hrach - 54. P. Dlesk , 67. M. Bublík , 69. P. Winkelhöfer , 90. M. Pelnář . ČK: 75. P. Winkelhöfer .
Hráči zápasu: J. Petr - J. Jaroš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Petrželka František - HÁJEK Zdeněk, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Remíza a Černice získají bod v penaltovém rozstřelu.

Tip: výhra domácích