4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice s Baníkem vydolovaly všechny body


Branky


10. D. Kroc , 39. J. Esterka (p.) , 58. P. Aubrecht , 69. P. Aubrecht - 44. J. Korynta
26

První domácí utkání radnického týmu v Krajském přeboru doprovodila o poločase vzpomínková akce na hráče z posledních sezón, kteří Radnice táhly v této soutěži v sezonách téměř před 30 lety. Mezi nimi byli například bývalí hokejisté, bratři Strakové, současní i bývalí trenéři Radnic, ale i další fanoušci místního fotbalu. Ti pak byli přítomni domácímu skalpu hostů ze Stříbra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až pět pokutových kopů za poločas?

Radnice na svého soupeře vlétli, s pomocí 222 přítomných diváků v zádech, s vysokým nasazením a chutí vstřelit brzy první branku. A jednou z nabídek mohl být hned ve druhé minutě pokutový kop za hraní rukou ve vápně, čímž obránce zabránil odcentrování míče na nabíhající útočníky. Ani jeden z rozhodčích však toto pochybení neviděl.

 

Radnice pokračovaly v tlaku a v 10. minutě jej zužitkovali. Pavel Aubrecht ml. se ve vápně dostal až ke střele, kterou ještě Dolejš dokázal vyrazit, ale pouze k nohám Davida Kroce, který do odkryté brány zamířil přesně.

 

Ve 14. minutě našel stříbrský kapitán Hřebík dlouhým pasem nabíhajícího Bůžka, který si obhodil domácího Rýdla, aby s ním následně ve vápně svedl souboj tělo na tělo, po kterém ani jeden nezůstal na nohou. K míči se dostal Haas, který však obhození domácího Voláka nezvládl a ten mu míč ukořistil. Rozhodčí souboj mezi Rýdlem a Bůžkem nakonec jako nedovolený ze strany domácího obránce neposoudil.

 

Následovala pasáž, ve které se několikrát blýskl brankář hostů Dolejš. Nejdříve ve 20. minutě zlikvidoval přízemní pokus mezi nohy od P. Aubrechta ml., aby o pět minut později perfektním vystoupením pokryl prostor při náběhu D. Kroce.

 

Stříbro mělo obrovskou šanci na vstřelení branky ve 28. minutě, když po druhém rohovém kopu v řadě se dostali k celkem třem dorážkám, ale domácí obrana všechno ustála. Z následného rohového kopu vznikl faul na hranici šestnáctky, který však hosté nepotrestali. A v 31. minutě hosty opět držel nad vodou výborný Dolejš, který proti hlavičce Poláška stál na správném místě. O pět minut později zase včas vyběhl mimo vápno pro odvrácení dalšího rychlého útoku domácích.

 

Ve 38. minutě se ve svém vápně do P. Aubrechta ml., který následně skončil na zemi, opřel Hřebík a rozhodčí ukázal na puntík. Nutno dodat, že se jednalo o podobný souboj jako v případě Rýdl vs. Bůžek. Pokutový kop následně s přehledem umístil Jan Esterka.

 

Ve 42. minutě se Dolejš opět ukázal výborným vyběhnutím, aby nadvakrát zabránil domácím ve skórování. Hosté se následně mohli radovat ze vstřelení kontaktní branky, když Jakub Korynta využil nedůrazu při odkopu míče po závaru v pokutovém území domácích.

 

Hosté se nemuseli radovat dlouho. V poslední minutě první půle byl za faul na Poláška odpískán další pokutový kop proti Stříbru. K tomu se tentokrát postavil David Kroc, jehož střelu však Dolejš vystihl a udržel tak svůj tým v naději na možný obrat ve druhé půli.

 

Souhra bratrů nastartovala navyšování skóre

Stříbro se chytlo na začátku poločasu naděje na srovnání stavu a aktivně, zejména dlouhými nákopy, vyzýval své hráče k ohrožení branky. To se však podařilo na druhé straně. V 58. minutě využil Lukáš Aubrecht dlouhým autem nikým nehlídaného Pavla Aubrechta ml., který stylem Ibrahimoviče dloubnul z otočky míč přes brankáře hostí a zvýšil vedení na 3:1.

 

Dalsi branka mohla následovat záhy, kdyby Polášek před prázdnou svatyní nalezl své spoluhráče, namísto pokusu střelby z úhlu. Hosté své další šance z několika centrů do vápna nevyužili a tak přišel další trest do jejich sítě. David Kroc vybojoval míč, kterým následně hledal nabíhajícího Pavla Aubrechta ml., před nímž ještě zakročila domácí obrana. Přesto se k míči dostal a z blízka prostřelil bezmocného, jinak výborně chytajícího Dolejše.

 

Opět mohlo být pro hosty hůř, jenže své šance do závěrečného hvizdu spálili téměř všichni střídající hráči a Dolejš se vyznamenal v závěru i proti střele Brože.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, asistent trenéra: Chtěli jsme navázat na úspěšný zápas z minulého týdne a můžeme říct, že se nám to opravdu podařilo. Kluci od začátku plnili své úkoly, byli lepší na míči a rychlejší v přechodové fázi do útoku. Prostě od začátku jsme byli lepším týmem a vytvářeli si opět spoustu šancí. Musíme přiznat, že v závěru poločasu byl soupeř o něco aktivnější a podařilo se mu po závaru před naší brankou snížit na 2:1. Druhý poločas začal stejně jako první, naší aktivitou a naše šance opět přicházely. To se potvrdilo a díky dvěma brankám P. Aubrechta jsme definitivně zápas rozhodli. Kluci hráli opět výborný zápas a svojí disciplinovaností a hlavně bojovností zápas dovedli do vítězného konce. Děkujeme našim fanouškům, kterých přišlo opravdu hodně, za jejich podporu a povzbuzování.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, asistent trenéra: Bohužel jsme nezachytili úvod utkání, kdy nás zkušený domácí tým hodně zatlačil. Po dvou inkasovaných brankách jsme ale ještě do poločasu dokázali snížit. Druhý poločas jsme začali aktivněji, než jsme se dopustili několika zbytečných chyb a domácí tým nás vždy potrestal. Utkání v "útulném" areálu byl pro náš mladý tým zase velká zkušenost do další těžkých zápasů. Domácím gratulujeme k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - M. Krč [-] (46. J. Klír [-] ) , D. Rýdl [-] , P. Valenta [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] , J. Esterka [-] (73. O. Seget [-] ) , L. Brož [-] - D. Kroc [-] (87. L. Paleček [-] ) , P. Aubrecht [-] (73. Š. Huttr [-] ) , F. Polášek [-] (87. T. Kroc [-] )

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Tůma [-] , A. Kohut [-] (80. O. Kertis [-] ) , Z. Pašek [-] (46. D. Donate [-] ) , J. Korynta [-] (80. J. Kaprhál [-] ) , T. Bůžek [-] , M. Haas [-] (62. V. Gontkovič [-] ) , J. Kolena [-] , R. Hřebík [-] , M. Vyšín [-] , M. Vyšín [-] (75. D. Kasl [-] )

ŽK: 18. J. Korynta , 53. A. Kohut .
Hráči zápasu: L. Brož , P. Aubrecht - L. Dolejš .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Kulhánek Milan - HÁJEK Zdeněk, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ondřej Bauer
Tip experta: výhra domácích

Radnice první domácí zápas v přeboru, euforie z vysoké výhry v Holýšově, předpokládám velká a bouřlivá kulisa.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích