T. György 90. (p.)
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Nýrsku rozhodly penalty pro domácí mužstvo


Branky


90. T. György (p.) - 63. A. Viktora
25

Nýrsko se s hosty z Nepomuku rozešli až skoro za tmy po penaltovém rozstřelu. Pozdní čas spolu s vysokou oblačností ukázal, že za tmy se vážně kvalitní fotbal hrát nedá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí své šance neproměnili

Jako první se do vážnější šance dostali domácí, když po rohovém kopu se na podruhé dostal k centru Trumpeš, ale hlavičkující Brabec vyzval jen k výbornému zákroku Barocha, který vyrážel na tyč. Ve 30. minutě se pak domácí dožadovali penalty, když po souboji zůstal ve vápně na zemi domácí útočník. Rozhodčí Mifková věc ale viděla jinak. A když domácí nedokázali proměnit ani velkou šanci ve 33. minutě, kterou Baroch vychytal, začali se do nebezpečných protiútoků dlohými nákopy dostávat i hosté a i domácí Jarolím měl plné ruce práce. Poločas skončil ale bez branek.

 

Pecka v závěru dělila body

Domácí se snažili od začátku hrát kombinační fotbal, kterým se ovšem nedokázali prosadit a nepomučtí využívali jejich ztráty. A jedna z nich se domácím vymstila. Po nezvládnuté rozehrávce rohového kopu se na jejich bránu řítilo najednou pět hráčů, proti kterým byli připraveni pouze dva obránci. Hosté početní výhody a rychlého brejku využili a na konci celé akce střílel v 63. minutě Antonín Viktora za pomoci tyče první branku utkání.

 

Hra nadále probíhala ve stejném duchu jako doposud. Nýrsko se snažilo obehrávat soupeřovu zataženou defenzívu, ale k brance mělo daleko. Nepomuk pak stále hrozil z rychlých brejků z dlouhých nákopů, ale také bezvýsledně. Vysvobození pro domácí přišlo až v samotném závěru, kdy sudí Mifková odpískala pokutový kop ve prospěch Nýrska za faul na Jakuba Pavlíka a kapitán domácích, Tomáš György, s přehledem proměnil.

 

Penaltový rozstřel vyzněl po skóre 5:4 ve prospěch Nýrska



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán domácích: Klasický zápas s Nepomukem, my hrajeme a soupeře tlačíme, zatímco oni z nakopnutých balónů chodí do brejků. Nakonec z toho byla remíza, z hlediska převahy to mělo být vítězství, nakonec výhru až na penalty bereme.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Kdyby nám někdo před zápasem řekl, že budeme odvážet bod z Nýrska, tak bych ho bral. Ale po průběhu zápasu si myslím, že jsme měli na víc. Nýrsko se po naší chybě v nastaveném čase dostalo až k penaltovému kopu, který proměnilo a penalty už jsou loterie. Musím pochválit rozhodčí, pískala s přehledem.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - P. Výtisk [-] (46. D. Kotlan [-] ) , I. György [-] (52. J. Pavlík [-] ) , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , M. Bastl [-] (62. T. Kohout [-] ) , M. Trumpeš [-] , T. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , J. Brabec [-] , J. Kopřiva [-] (62. M. Kužma [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] (85. M. Baran [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , J. Nový [-] (71. P. Váňa [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , M. Kašpar [-] (76. M. Berkovec [-] )

ŽK: 20. J. Kalabza , 70. T. Voráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - CUPL Zbyněk, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ondřej Bauer
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí cenné body z Plzně z Rapidu a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích