Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.08.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

6.0

Nováček soutěže vyloupil Holýšov


Branky


20

TJ Sokol Radnice jsou nováčkem soutěže, po odstoupení Meclova a pro většinu klubů možná velká neznámá. O tom se přesvědčil jako první Holýšov, který jako možný favorit soutěže nedokázal hosty gólově předčít, ba naopak hodně inkasoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O poločase to vypadlo na ručník

Prvních deset minut zápasu, na který dorazilo 180 diváků, se oba týmy oťukávaly a Holýšov ukazoval své zkušenosti z této soutěže. Obrana hostů si však dokázala ve většině případech poradit, případně pomohla nepřesnost na domácích kopačkách. A v 18. minutě přišel pro domácí šok. Z dlouhého autu se do náběhu dostal hostující David Kroc, jehož střelu z úhlu vyrazil brankář Zach před sebe a jako první se k míči dostal František Polášek, který zamířil přesně k tyči.

 

Ještě opaření hráči Holýšova se ani nevzpamatovali a po perfektní střele Pavla Aubrechta ml. z přímého kopu z 25 metrů navyšovaly Radnice ve 22. minutě už na 0:2. Holýšov se následně dostal do několika příležitostí, radnická obrana v čele s dirigentem Valentou však zůstala v pozoru.

 

Třetí hřebíček do poločasové rakve přidal ve 33. minutě Jan Esterka, jehož branka by mohla aspirovat na gól měsíce. Po rohovém kopu odražený míč si precizně zpracoval na svou pravačku a ostrou střelou na zadní tyč z 20 metrů nedal brankáři sebemenší šanci.

 

 

Holýšovští hrozili, branka jim však byla zapovězena

Nástup domácího celku byl očekávaný a radnická obrana byla na téměř pět minut přibitá jen kolem sého pokutového území a neznervózněl ji ani tečovaný pokus domácího ostrostřelce Havlíčka, který se štěstím vytáhl hostující brankář.

 

Při první šanci ohrozit branku domácích jen o centimetry minul David Kroc, aby jeho nebezpečný lob o 3 minuty později Zach s těží vytáhl kousek od tyče. V 55. minutě se však radnický křídelník už nemýlil, když si naběhl na pravé straně pro přihrávku a z úhlu přehodil na zadní tyč bezmocného Zacha.

 

Domácí tým následně změnil taktiku na přímočaré překopávání radnické obrany na nabíhajícího Havlíčka se Šperlem, ale ani to se nepotkalo s úspěchem. Jak docházela motivace na zvrat v utkání, přibývalo více šancí pro hosty navýšit brankový rozdíl a vyslyšení svých fanoušků ke vstřelení kýženého bůra. Ani toto se však nepodařilo, přesto si hosté ve své premiéře odváží vysokou výhru z nelehkého utkání, 0:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér domácích: Byl to zápas ve kterém se nedařilo vůbec nic navíc hosté z prvních 3 střel zaznamenali 3 branky a de facto bylo po půl hodině zápasu rozhodnuto. Snažili jsme se točit různé varianty v sestavě, ale za stavu 0:3 se hraje velmi těžko. Hosté vyhráli naprosto zaslouženě a dali nám lekci s produktivity jednoduchostí a bojovností. Více asi k tomuto zápasu nemá cenu, prostě se musíme ponaučit, v příští zápasech dát hlavy nahoru a začít jak se říká od začátku.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér hostů: Lepší vstup do krajského přeboru jsme si snad ani nemohli přát. Chvilku sice trvalo, než jsme se na hřišti porovnali, ale od 10. minuty už jsme věděli co jsme chtěli hrát. Kluci odehráli celé utkání s úžasnou vitalitou, soustředěností a bojovností. Podařilo se jim vyřadit ze hry tři důležité hráče Holýšova. Střelci branek zúročili hru celého mužstva. Jednoduše řečeno, hezký nedělní podvečer radnického fotbalu.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - P. Trhlík [-] , D. Šobr [-] (61. L. Majer [-] ) , D. Zavadil [-] , Z. Štěpán [-] , V. Šperl [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , J. Havlíček [-] , R. Remiáš [-] (65. J. Valachovič [-] ) , J. Vnouček [-] (39. R. Kraus [-] )

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] - D. Fencl [-] (87. T. Kroc [-] ) , J. Esterka [-] (71. Š. Huttr [-] ) , L. Aubrecht [-] , L. Brož [-] - P. Aubrecht [-] (81. D. Krč [-] ) , D. Kroc [-] , F. Polášek [-]

ŽK: 74. T. Vítek , 87. J. Havlíček - 43. D. Fencl .
Hráči zápasu: J. Esterka , P. Valenta .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - ŠÁLKOVÁ Helena, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 8. 2021 09:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

Pro mě obzvlášť obtížné tipovat. Zkusím dát na zkušenost domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů