Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Druhý domácí zápas už Loučovice zvládly


Branky


58. V. Dudla , 65. V. Dudla , 73. J. Houška
20

I druhé kolo hrál tým Loučovic na domácím hřišti. První kolo Loučovice prohrály s Větřním. Po druhé už zůstaly všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Boršovu chybělo několik hráčů ze základní sestavy, a tak se od začátku do ničeho moc nehnal. Loučovice oproti zápasu s Větřním udělaly jednu změnu v sestavě, když absentujícího Strnada nahradil velezkušený matador Somolík. Domácí tým se v prvním poločase dostal do dvou samostatných úniků, z nichž ale ani jeden nevyřešil dobře. Boršov se dostal k několika standartním situacím, s nimiž si domácí obrana hravě poradila.

Dvakrát se trefil Dudla, jednou Houška

Do druhého poločasu nastoupil Vltavan velmi aktivně, hned v jeho úvodu akrobaticky zakončoval střídající Fatura, brankář hostů Budín se vyznamenal. Loučovice pak uzamkly Boršov na jejich polovině a po tlaku a sérii rohových kopů se dostaly v 58. minutě Dudlovou hlavou do vedení 1:0. Tentýž hráč zvýšil na 2:0 o sedm minut později po parádně zahraném signálu a přihrávce Davida Janků. Na 3:0 zvyšoval v 73. minutě Houška po přihrávce do nohy od brankáře hostí. Další šance na navýšení skóre měli Ardó, Žák nebo Fatura, ale ty už zůstaly nevyužity. Boršov se na polovinu domácích dostával jen sporadicky, a tak k žádnému výraznému ohrožení loučovické branky nedošlo. Body tak zůstaly v Loučovicích.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Nevěděli jsme, co od Boršova čekat. První půle byla nemastná, neslaná. Druhý poločas byl o něčem jiném. Troufám si říct, že na hřišti bylo jen jedno mužstvo. Bránit skoro nebylo co, do útočení se zapojoval celý tým a konečný výsledek je, řekl bych, odpovídající, i když jsme ještě nějaké šance zahodili. Výborně hrál střelec dvou branek Dudla, vzadu mladík Dostal a zbytek týmu také, zejména ve druhém poločase.




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] (79. J. Matulík [-] ) , D. Janků [-] , B. Bäuml [-] , M. Somolík [-] (66. M. Zayml [-] ) , V. Dudla [-] , J. Houška [-] , T. Dostál [-] , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-] , J. Žák [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - J. Polomčák [-] (65. U. Shantuov [-] ) , F. Pokorný [-] , T. Vinzenc [-] , R. Řežáb [-] , P. Křemen [-] , Z. Německý [-] , V. Čuřík [-] , F. Filištein [-] , J. Havlíček [-] , T. Dvořák [-]

Hráči zápasu: V. Dudla , T. Dostál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ŠÍMA Václav, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2021 13:16
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Loučky jsem v soutěžním zápase neviděl dlouho, naposledy koncem jara v přáteláku a nepřišly mi fyzicky v pohodě. Boršov mě minulý týden nepřesvědčil, ale otázka je, jakou zvolí sestavu. Jestli mám v nějakém zápase volit kříž, bude to tady.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

Boršov vyhraje o dva góly

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích