3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice berou první výhru


Branky


18

Třeboň sice vedla, ale domácí skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

               Hosté sehráli první dvacetiminutovku ukázkově. Bylo jich plné hřiště, působili sebevědomě a domácí nepouštěli vůbec k ničemu. Vyprodukovali 4 rohy a ten čtvrtý zakončil v 18. minutě Franěk hlavou 0 : 1. Po gólu zřejmě jejich koncentrace polevila a Strakoničtí hru zlepšili, což potvrdila hezká akce ve 24. minutě, když Benedikt poslal pěknou přihrávku mezi beky na Zahrádku, kterého vychytal Skála. V 37.  minutě mohli domácí vyrovnat a to po Rozhoňově trestném kopu byl ve vápně faulován Benedikt a nařízenou penaltu Zahrádka trefil do tyče.  Mezi 32. a 38. minutou se hra malinko přiostřila a začalo se žlutit na obou stranách. Ve 44. minutě se domácí  už trefili do černého, když Rozhoň ukázkově trefil trestný kop z 20 metrů přesně k tyči 1 : 1.

 

               Celý druhý poločas byli hráči Junioru mnohem aktivnější než hosté a přišly i góly. Ten na 2 : 1 zařídil Nosek, když se zbavil svého strážce a přesně zakončil. Domácí aktivita pokračovala a v 87. minutě dal pojistku Zoubek hlavou po výborném centru Mášky 3 : 1.

 

Za domácí si pochvalu zaslouží Martin Rozhoň

 

AUTOR: Jiří Cibulka



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - D. Žáček [-] , J. Nosek [-] (79. J. Krýsl [-] ) , M. Říha [-] , J. Benedikt [-] (86. T. Zelenka [-] ) , M. Rozhoň [-] , D. Zoubek [-] (89. R. Kočí [-] ) , O. Šimek [-] (60. J. Máška [-] ) , R. Zahrádka [-] , F. Funda [-] , M. Čapek [-] (60. O. Chalupa [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Bartl [-] , V. Týnavský [-] , D. Collin [-] (77. J. Zavadil [-] ) , J. Kubata [-] , M. Franěk [-] (70. M. Cimerhanzl [-] ) , M. Průcha [-] , F. Radosta [-] , L. Hromádka [-] , J. Matoušek [-] , J. Bartoš [-]

ŽK: 32. F. Funda , 40. J. Nosek , 86. J. Benedikt - 36. J. Skála , 38. J. Kubata . ČK: 90. M. Průcha .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: PETERKA Marek - KRČÍN Jan, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů