Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov přehrál Strakonice


Branky


19

Domácí nastříleli čtyři góly a po čtyřech zápasech atakují čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tento zápas se Strakonicím nepovedl. Sice do zápasu vstoupily dobře a hned ve druhé minutě Krýsl poslal Šimka do gólové šance, ale ten dal vedle branky. Ve 4. minutě ale zahrozili domácí, když z rohu vápna vyslal jedovku Šindelář a Kozlík vyrazil na rohový kop. V 29. minutě domácí hráč nastřelil Masopustovi ruku ve vápně a nařízenou penaltu proměnil Novotný  - 1 : 0. Do konce poločasu domácí hostující tým přehrávali, obrana byla pod velkým tlakem, ale žádnou brankovou příležitost si nevytvořili.

 

 

Ve druhém poločase domácí v 56. minutě kopali rohový kop Kovačičem, který balon zatočil k přední tyči a míč skončil v síti - 2 : 0. V 58. minutě Žáček jako správný kapitán, který už se nemohl dívat na hostující nemohoucnost, vyvezl balon na domácí polovinu, přihrál Zoubkovi, který mu lobem balon vrátil do vápna, ten zpracoval na prsa a nekompromisně skóroval 2 : 1. Strakonický nádech na vyrovnání vzal za své o 6 minut později gólem Šindeláře na 3 : 1. V 68. minutě další gólovku vytáhl Kozlík na rohový kop. V 75. minutě Vejvar převzal balon na hranici ofsajdu, obešel Kozlíka a pohodlně dává na 4 : 1.

 

Strakonická hra byla bezzubá, nepřesná a když už si nějakou tu šanci vypracovaly, tak pálily mimo zařízení, což dokumentuje 76. minuta - Čapek zbrkle střílí vedle a 88- minuta, když Petráň utekl svému strážci a také ze slibné pozice vedle.

 

Nejlepším hráčem hostí byl kapitán Žáček.

autor: Jiří Cibulka

Stats

Rohy :     5 : 1

 

Střely na branku :  6 : 3

 

Střely mimo branku :  0 : 4



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Šindelář [-] , V. Vejvar [-] (82. D. Keřka [-] ) , J. Kovačič [-] , A. Rampa [-] (87. F. Peiger [-] ) , J. Hrbáč [-] , M. Sládek [-] (77. L. Janák [-] ) , Š. Prokeš [-] , O. Hajný [-] , J. Novotný [-] , V. Dvořák [-]

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - D. Žáček [-] , J. Nosek [-] (81. T. Zelenka [-] ) , M. Říha [-] , J. Masopust [-] (62. M. Čapek [-] ) , J. Krýsl [-] (68. D. Petráň [-] ) , M. Rozhoň [-] , D. Zoubek [-] (86. R. Kočí [-] ) , O. Šimek [-] , R. Zahrádka [-] , F. Funda [-]

ŽK: 62. V. Vejvar , 73. J. Hrbáč , 78. J. Kovačič - 29. J. Masopust , 31. D. Zoubek , 49. F. Funda , 75. M. Říha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Votava Pavel - ALBERT Karel, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rudolfov je pro mně zatím překvapení a nai v tomto zápase doma body nepustí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích