D. Čížek 36. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov udolal Vrchovinu. Rozhodla Čížkova penalta


Branky


36. D. Čížek (p.)
0

Krásné nedělní odpoledne bylo v Pelhřimově zpříjemněno fotbalovým utkáním Divize D, kdy domácí Pelhřimov hostil Vrchovinu...

V minulém kole oba celky získaly plný počet bodů a tak se mohli diváci těšit na pohledné utkání.

Nakonec však byla k vidění jediná branka z kopačky domácího Čížka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu aktivně

V prvních deseti minutách byli domácí častěji u balonu, ale do vážnějších šancí se nedostávali. Šance přišla až v 17. minutě, kdy po dobré kombinaci ve středu hřiště postupoval sám na bránu Niederle. Svou přízemní střelou však vyběhnuvšího Vítka nepřekonal. Hosté měli svou hru založenou na nakopávaných balonech na své vysoké útočníky. S tímto stylem si však pelhřimovská obrana věděla rady až v 19. minutě po faulu domácích zahrávali hosté nebezpečnou standardní situaci zpoza vápna. Pozorný Čermák však proti střele výborně zakročil. Poté se hrála poměrně vyrovnaná partie bez výraznějších šancí na obou stranách. Ve 36. minutě však přišla první změna skóre. Po spolupráci Niederleho se Sládokem přišla přihrávka do pokutového území na dobře naběhnutého Homolku, který se výborně otočil kolem obránce a tomu nezbylo nic jiného, než ho zastavit nedovoleným zákrokem. K Zahrávání pokutového kopu se postavil Čížek a svou prudkou přízemní ranou bezproblému překonal hostujícího brankáře. Stav utkání se již do konce poločasu neměnil a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

Ve druhém poločase už branka nepadla

Druhý poločas začal podobně jako první. Mírně aktivnější Pelhřimov se snažil držet balon a nepouštět hosty z Nového města na Moravě do žádných příležitostí. Více méně se to pozorné obraně, v čele s dobře chytajícím Čermákem, dařilo. Postupem času se však Pelhřimov přispůsobil soupeřovu stylu hry a možná i v obavách o výsledek začal spoustu situací, místo konstruktivní rozehrávky, řešit dlouhými nakopávanými míči. Vrchovina se však do vážnějších vyložených šancí nedostávala a tak z brejků hrozil Pelhřimov. Několik minut před koncem zápasu postupovali nejprve Jeřábek a poté Krtek v samostatných únicích na soupeřovu branku, oba však své šance gólově nezakončili. A tak Pelhřimov zvítězil nad Vrchovinou 1:0 a připsal si druhou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec - Trenér Pelhřimova: Věděli jsme že nás čeká těžké utkání, protože přijel jeden z nejkvalitnějších týmu soutěže - Vrchovina. S hrou v první půli jsme byli relativně spokojení, až na horší zakončení. To jsme však prolomili v 36.minutě, kdy po jednoznačném faulu na Homolku proměnil pokutový kop Čížek. První půli jsme dohráli poklidně ve vedení. Ve druhé půli jsme hráli především ze zabezpečené obrany a soupeř se nedostával do šancí, až na velký závar v našem pokutovém území, který jsme odvrátili i za přičinění skvěle chytajícího Čermáka.

SFK Nové Město na Moravě
Roman Kysilko - Trenér Vrchoviny: Utkání v Pelhřimově se mi vůbec nehodnotí jednoduše, chtěli jsme bodovat a po dvou vítězstvích si vylepšit jak bodový zisk, tak vlastní sebevědomí a utvrdit se v tom že máme na to tahle utkání vyhrávat. Když to řeknu otevřeně, bylo proti nám prostředí ve kterém jsme hráli, ale ani náš výkon nebyl takový, abychom vstřelili alespoň jednu branku. Penalta byla beze sporu, trošku to před penaltou zavánělo ofsajdem, ale takový už je fotbal. Divím se, že v Pelhřimově nebylo příliš kvalitní hřiště, okraje hřiště měkké, střed zase tvrdý. Možná i proto naše kombinace středem hřiště tak vázla. Vytvořili jsme si málo příležitostí, byly to spíše takové pološance a domácí nás přetlačili velice bojovným výkonem. Prohra nás mrzí, v příštím kole nás čeká soupeř jiných kvalit a my budeme doufat jak v lepší předvedenou hru, tak v bodový zisk.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - M. Naniáš [-] , O. Sládok [-] (54. V. Poul [-] ) , D. Čížek [-] - D. Poul [-] , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , J. Kmoch [-] , T. Jeřábek [-] - T. Obranec [-] (90. J. Pakosta [-] ) , D. Krtek [-] (93. J. Chadim [-] )

SFK Nové Město na Moravě
J. Vítek [-] - O. Košík [-] , L. Smetana [-] (8. M. Drdla [-] ) , T. Dvořáček [-] , O. Šandera [-] - M. Mazel [-] (46. M. Kovář [-] ) , P. Sodomka [-] (72. R. Blažíček [-] ) , L. Michal [-] , L. Komínek [-] , R. Sodomka [-] - P. Smetana [-]

ŽK: 22. M. Naniáš , 30. D. Krtek , 82. M. Niederle - 23. P. Sodomka , 36. M. Drdla .
Hráči zápasu: P. Čermák - J. Vítek .
Místo: tráva. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Šula Petr - SÁGL Petr, MIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.