7:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma nezaváhaly


Branky


5. L. Stehlík (p.) , 22. Z. Škoda , 29. A. Kabashaj , 54. L. Stehlík (p.) , 59. J. Horecký , 80. A. Kotačka (vl.) , 84. J. Horecký - 19. J. Holčapek (p.) , 61. D. Večeřa , 71. L. Ryvola
8

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily Moravské Budějovice nad Šebkovicemi jasně 7:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Zápas benfik Moravských Budějovic začal zostra. V 5. minutě byl Astrit Kabashaj faulován ve velkým čtverci hostujícím Kotačkou a Libor Stehlík penaltu proměnil - 1:0. V sedmé minutě měl příležitost z trestného kopu domácí středopolař Miroslav Buďa, ale z hranice velkého vápna pálil nad. V 10. minutě přihrál Astrit Kabashaj za obranu Ondřeji Fedrovi, ale domácí dorostenec pálil z úhlu mimo tři tyče. O minutu později to z vápna zkoušel na druhé straně hostující Pelckmans, ale mířil vedle. Ve 14. minutě vybídl ke skórování domácí kapitán Zdeněk Škoda aktivního Astrita Kabashaje, ale ten trefil pouze hostujícího brankáře. V 19. minutě bylo vyrovnáno, Libor Stehlík tentokrát ve svém pokutovém území fauloval šebkovického Leviho a penaltu proměnil Holčapek - 1:1. Ve 22. minutě si vzala domácí rezerva vedení zpět, Astrit Kabashaj našel centrem Zdeňka Škodu a ten mířil přesně pod břevno - 2:1. Ve 29. minutě to bylo již o dvě branky. Centr Jana Horeckého přiklepl Zdeněk Škoda Astritovi Kabashajovi, jenž se trefil dělovkou opět přesně pod břevno - 3:1.

Gólovou přestřelku zvládli lépe domácí

V 54. minutě se pískala další penalta a opět na straně domácích fotbalistů. Tu si vzal na starost opět exekutor Libor Stehlík a ani tentokrát se nemýlil - 4:1. O pět minut později si vzal míč Jan Horecký a po samostatném úniku mířil přesně k zadní tyči - 5:1. Když už to začalo vypadat v areálu "Na Valech" k exibici, zasvítilo Ondřeji Dvořákovi ostré sluníčku do očí a střela Večeři si našla cestu do sítě - 5:2. V 64. minutě pálil bravurně hostující Rybka, ale jeho projektil minul šibenici o centimetry. V 71. minutě vyrazil Ondřej Dvořák ránu Holčapka a dobíhající Ryvola byl u míče nejrychleji - 5:3. Žádné drama se však nakonec nekonalo. V 80. minutě totiž střílený centr Jana Horeckého prodloužil Josef Povolný, ale o brankový zápis ho připravil Holčapek, který míč tečoval do protipohybu vlastního brankáře - 6:3. Gólový koncert uzavřel v 84. minutě Jan Horecký, který po přistrčení Miroslava Buďi pálil přesně podél brankáře - 7:3.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: V zápase divokém na branky jsme měli zápas pod kontrolou a zaslouženě jsme získali všechny body.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Benda [-] , J. Povolný [-] , L. Stehlík [-] , A. Kabashaj [-] (65. O. Nedvědický [-] ) , Z. Škoda [-] , O. Fedra [-] (46. P. Benda [-] ) , M. Buďa [-] , M. Premar [-] (86. L. Jenerál [-] ) , J. Horecký [-] , J. Dostál [-] (46. K. Svoboda [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - E. Pelckmans [-] (73. Š. Voznica [-] ) , J. Svoboda [-] (46. M. Procházka [-] ) , P. Levi [-] (80. T. Bílek [-] ) , J. Fejta [-] (62. V. Němec [-] ) , L. Ryvola [-] , P. Sninčák [-] , D. Večeřa [-] , J. Holčapek [-] (46. M. Rybka [-] ) , A. Kotačka [-] , M. Uhlíř [-]

ŽK: 33. J. Dostál - 4. A. Kotačka , 32. J. Fejta , 76. Š. Voznica , 81. L. Ryvola .
Hráči zápasu: J. Horecký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KVAPIL Josef - PREMAR Mario (N), OKOŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:29
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy hrají v lepší polovině tabulky a mají shodně 18 bodů. Domácí těsně zvítězí.