1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma padla s Hartvíkovicemi


Branky


16

Fotbalisté Hartvíkovic vybojovaly cennou výhru nad Vladislaví

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Fotbalisté Hartvíkovic zavítali na hřiště silné Vladislavi. V minulém kole Hartvíkovice zvítězily doma jedinou brankou nad Novými Syrovicemi. Vladislav naopak zajížděla na půdu Rokytnice, kde bez problémů zvítězila 4:0. Favoritem zápasu tak měla být právě Vladislav Poslední vzájemný zápas skončil téměř před dvěma lety těsnou výhrou Vladislavi v poměru 2:2. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu byl od začátku vyrovnaný s minimem příležitostí na obou stranách. V utkání se ale jako první prosadili hostující tým, kdy se po brejkové situaci z 21. minuty prosadil poslední Hráč kola Vilém Hadraba - 0:1.Domácí ale brzy srovnali ve 27. minutě po rohovém kopu a skrumáži před brankou Jakubem Hrůzou - 1:1. Do konce poločasu se již žádná branka neurodila, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Zápas byl tak zcela otevřený a diváci se mohli těšit na možnou zápletku ve druhé půli, samozřejmě s vírou domácí výhry. 

 

Hosté překlopili výhru na svoji stranu

Ve druhé půli ale hra celkově upadla a po chybě domácí obrany dokázal v 72. minutě skóroval střídající Kamil Sýkora, a když v závěru neproměnil svoji šanci Tůma odvázli si hosté všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Bohužel jsme opět nezvládli domácí utkání, trápí nás kromě koncovky tak široká marodka

TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: První půlku měli domácí mírnou převahu. V druhém poločase jsme si šli více za vítězstvím my a po odbojovaném a odmakaném výkonu jsme si nakonec odvezli všechny body. Hráči zaslouží pochvalu.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] (60. K. Čihal [-] ) , J. Slíva [-] , J. Hrůza [-] , V. Paločko [-] - F. Macek [-] , J. Orálek [-] , O. Krátký [-] (75. M. Tůma [-] ) , D. Veleba [-] - D. Svoboda [-] (49. M. Hort [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] (55. K. Sýkora [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Dvořák [-] (80. J. Melkes [-] ) , R. Sýkora [-] - D. Kopuletý [-] (70. T. Urbánek [-] ) , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] - M. Záviška [-]

ŽK: 16. M. Záviška , 55. R. Sýkora .
Hráči zápasu: J. Hrůza - M. Kopuletý , R. Sýkora .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KALINA Oldřich - MARTÉNEK Aleš, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji jednoznačnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích