2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Syrovice s Lipníkem smírně


Branky


15

Fotbalisté Nových Syrovic si proti Lipníku připsaly remízu v poměru 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Nové Syrovice přivítaly v rámci pátého kola na svém hřišti fotbalisty z Lipníku u Hrotovic. Nové Syrovice v posledním zápase prohrály na hřišti Hartvíkovic těsně 0:1 a zatím mají na svém kontě pouhý bod. Lípníku se také v minulém kole nedařilo, když nezvládl vůbec závěr domácího zápasu a dvěma góly v nastavení přišli o výhru. Na podzim loňského roku se oba soupeři rozešli smírně 2:2. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. Zápas začal svižně a hned v 5. minutě rozjásal hrstku domácích fanoušků Miroslav Sosnar - 1:0. Hosté byli touto brankou zaskočení, ale snažili se o brzké vyrovnání. To se jim podařilo po půl hodině hry, kdy se trefil hostující Rudolf Šťáva - 1:1. A o minutu později již hosté vedli 1:2, když se trefil Dominik Vozár. Domácí se naštěstí z obdržené branky oklepaly a brankou do kabin ve 45. minutě vyrovnal svou druhou brankou v zápase Miroslav Sosnar - 2:2.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustil. A tak se oba týmy musely spokojit s jedním bodem. Nové Syrovice tak stále čekají na první podzimní výhru. 



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Šťáva Rudolf, hráč: Našim dalším soupeřem byly Nové Syrovice. Věděli jsme co od nich čekat protože jsme s nimi nedávno sehráli utkání o pohár OFS, bohužel hned v prvních minutách jsme obdrželi branku, stejně tak jako před pár týdny v poháru. Naštěstí jsme se z toho rychle oklepali a dali soupeři 2 rychlé góly a to nás hodně nakoplo. Dalším důležitým a smolným momentem pro nás byl gól, který jsme si nechali dát minutku před poločasem. V druhém poločase jsme soupeře k ničemu nepustili a zahodili pár vyložených šancí. Ani červená karta, která byla udělena domácímu hráči nám nepomohla a proto jsme si body dělili. Jsme z toho mírně zklamaní, ale musíme jít dál.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - O. Sosnar [-] (78. M. Novák [-] ) , M. Sosnar [-] , M. Havelka [-] (63. J. Pojezný [-] ) , J. Vlček [-] , J. Dubský [-] , J. Železný [-] , T. Lang [-] , D. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

Hajduk Lipník
M. Peštál [-] - J. Brabenec [-] , M. Jarý [-] , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] (60. T. Brabenec [-] ) - R. Šťáva [-] , D. Vozár [-] (90. T. Kratochvíl [-] ) -

ŽK: 52. J. Dubský , 52. J. Železný . ČK: 89. J. Železný .
Hráči zápasu: M. Sosnar - D. Vozár .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - JENERÁL Petr (N), KOUŘIL Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Syrovice na domácím hřišti udolají těsnou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích