Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov udolal Hartvíkovice


Branky


15

Fotbalisté Chlístova zvládli první domácí zápas a zvítězili nad Hartvíkovicemi 4 :3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

SK Slavia Chlístov přivítal na svém hřišti fotbalisty Tělovýchovné Jednoty Hartvíkovic. Chlístov na úvod soutěže odjížděl z Rokytnice s prázdnou, takže určitě toužil po prvních bodech. Zato Hartvíkovice začali výhrou, ikdyž svůj zápas se Studencem museli otáčet po přestávce. Na podzim loňské nedohrané sezóny vyhrál brankovou přestřelku Chlístov, který zvítězil na svém hřišti hokejovým výsledkem 4:3. Zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí. Začátek utkání patřil domácímu týmu, který poslal ve 14. minutě do vedení Miroslav Svoboda - 1:0. Poté začali i osmělovat hosté, ale zatím bez gólového efektu. Domácí měli ale také šance na další gól, který by ještě více uklidnil chlístovské před odchodem do šatny. Jenže závěr první půle nakonec vyšel hostům, kteří dvěmi slepenými góly otočili vývoj zápasu. Nejprve ve 42. minutě vyrovnal na 1:1 David Kopuletý a o minutu později dokonal obrat Dominik Horký - 1:2.

Domácí zápas otočili

Vstup do druhé půle vyšel ale domácím, kteří se postarali během tří minut o další obrat v zápase. Góly ze 47. a 50. minuty se o ně postaral Miroslav Svoboda, který tak zaznamenal hatricky - 3:2. V 67. minutě ještě dokázal vyrovnat Kamil Sýkora, ale poslední slovo měl minutu před koncem hrdina zápasu Miroslav Svoboda, který zajistil domácím výhru 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Mrzí nás, že jsme nedotáhly zápas do bodového konce, remízu by jme si zasloužili.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Brestovský [-] (73. V. Kučera [-] ) , M. Špaček [-] (76. M. Granát [-] ) , M. Svoboda [-] , R. Štolba [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] , D. Brestovský [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Dvořák [-] , M. Kafka [-] (46. J. Sýkora [-] ) , R. Sýkora [-] , M. Sýkora [-] - M. Záviška [-] (64. T. Urbánek [-] ) , V. Hadraba [-] (81. V. Rous [-] ) , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] (81. P. Vlk [-] ) , M. Kopuletý [-] - -

ŽK: 45. K. Kocmánek , 76. D. Brestovský , 88. J. Uhlíř - 28. M. Kafka . ČK: 45. K. Kocmánek .
Hráči zápasu: M. Svoboda - K. Sýkora .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - SVOBODA Vladimír, SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Chlístov je doma docela silný. I přesto si myslím, že si odsud harťál odveze bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů