Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

29.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko uspělo a je krok od postupu do MSFL!


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): Přiznám se, že jsem měl trochu obavy, abychom nezopakovali dietu ze Staré Říše. Žďár doma na jaře neprohrál, nedostal gól v posledních čtyřech domácích zápasech a my tady měli vyhrát. Zápas domácí začali zostra, zatlačili nás a nakonec i otevřeli skóre. Naštěstí jsme dokázali okamžitě odpovědět a to si myslím, že byl hrozně důležitý moment pro další vývoj utkání. Zlepšili jsme se i herně a ještě do poločasu zápas otočili. Po změně stran jsme chtěli zachytit začátek a zkusit rozhodnout z nějakého brejku. Vrátili jsme domácí do zápasu vlastní lacinou chybou a pak přišla pasáž hry, kdy se zápas lámal. Nakonec jsme pár náznaků šancí přežili a naopak rozhodli fantastickým gólem Schneidera. Měli jsme i další tutové šance na odskočení, ale ani Chloupek, ani Kratochvíl pojistku nepřidali. Nakonec se proti nám kopala ještě v nastaveném čase další penalta za nastřelenou ruku, ale to byla jen kosmetická úprava skóre. Dnes musím vyzdvihnout výkon našich rozdílových hráčů, protože v takových klíčových momentech sezóny to musí být právě oni, kdo to mužstvo potáhnou a dnes svoji úlohu splnili na jedničku. Důležitý krok jsme zvládli a teď nás čeká poslední krůček k fantastickému úspěchu, ale to bývá někdy právě to nejtěžší. Já však hráčům věřím a chce se mi věřit i v to, že nás přijdou povzbudit lidi a dotáhneme ten malý zázrak do konce."



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Svoboda [-] - Z. Peňáz [-] (80. E. Nuhič [-] ) , M. Vomela [-] , M. Veselý [-] , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] , J. Bureš [-] , L. Trojánek [-] , L. Jurnečka [-] , J. Mašek [-] - V. Frieb [-] (46. T. Válek [-] )

FK Blansko
D. Juran [-] - L. Koláček [-] , D. Müller [-] , J. Šplíchal [-] , P. Gromský [-] - J. Nečas [-] (71. J. Kratochvíl [-] ) , F. Kuldan [-] (89. R. Buchta [-] ) , P. Mezlík [-] , F. Schneider [-] - J. Trtílek [-] (63. L. Chloupek [-] ) , P. Švancara [-]

ŽK: 49. M. Vomela , 62. J. Bureš - 26. P. Mezlík , 51. F. Schneider , 61. J. Šplíchal , 89. P. Švancara .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Popelák Luboš - DOHNÁLEK Jan, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.