Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže dokázal na půdě soupeře vyhrát


Branky


0

Hostujícím hráčům patřil vstup do utkání. Poté byl, až do vyrovnání, Jablonec lepší, ale víc gólů nepřidal. Byli to naopak hosté, kteří dvěma góly rozhodli zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Hostům se podařilo eliminovat úvodní tlak domácích a převzít iniciativu. Dokonce se jim povedlo jít do vedení, tečovanou střelou Michálka.  Poté již Jablonec přidal na důrazu, ovládl střed hřiště a hostům toho moc nedovoloval.  Jablonec svůj tlak stupňoval, ale ani dvakrát Štemberk a ani Kubát své jasné gólovky neproměnili. Hosté, někdy až s neuvěřitelným štěstím, všechny akce domácích přežili bez úhony. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

Druhý poločas brankově ovládli hosté

Do druhého poločasu chtěli hosté také vstoupit aktivně, ale rozjetý Jablonec jim to nedovolil. V 50.minutě se k odraženému míči dostal nejrychleji Povr a nekompromisně zavěsil. V tuto chvíli se zápas začal lámat a bylo asi jasné, že navrch bude mít ten tým, který jako první dá druhý gól. Domácí ze své desetiminutové převahy nic nevytěžili a byli to naopak hosté, kteří dokázali dát na 1:2. V tu chvíli Suchdol zlomil zápas na svou polovinu a pro domácí to bylo již nesmírně těžké. Když hosté, po rychlém brejku, přidali třetí gól, tak bylo rozhodnuto. Jablonec doplatil na neproměňování šancí a proto je výhra hostů zasloužená.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Jablonec - David Holman: Je to pro nás ztráta, protože jsme byli lepší, soupeř se ukázal jako houževnaté, bojovné mužstvo. O nápravu se tak musíme postarat příští týden na našem hřišti, kde musíme být potentnější.

TJ Sokol Družba Suchdol
Suchdol - trenér Truksa: Podařilo se nám dobře vstoupit do zápasu a eliminovat úvodní tlak domácích. Dokonce se nám povedlo jít do vedení tečovanou střelou Michálka. Poté převzali iniciativu domácí a byli do konce poločasu nebezpečnější. Jenomže, někdy i se štěstím, nebezpečí Suchdoláci zažehnali.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , M. Štemberk [-] , O. Rozkovec [-] , J. Zemánek [-] (87. F. Hrbek [-] ) , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] (78. J. Chropůvka [-] ) , K. Krejčík [-] , V. Helm [-] (86. M. Kozel [-] ) , J. Povr [-] , J. Linka [-]

TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - J. Svoboda [-] , J. Kubík [-] (60. R. Biško [-] ) , M. Bodlák [-] , T. Nosek [-] - J. Hannich [-] (86. D. Dastych [-] ) , T. Michálek [-] , M. Černohlávek [-] (80. L. Jirků [-] ) , D. Bereš [-] (75. T. Plot [-] ) , J. Vančura [-] - Š. Kacafírek [-] (89. J. Růžička [-] )

ŽK: 34. J. Kubík , 80. M. Černohlávek .
Hráči zápasu: T. Michálek .
Místo: tráva. Počet diváků: 254. Rozhodčí: Dobrý Jan - MUSIL Jiří, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.