Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Jaroměře měl k prvním bodům daleko


Branky


0

V prvním poločase byla Kutná Hora jasně lepší a vytvořila si tříbrankový náskok. V druhém poločase hosté sice "zlobili", ale na srovnání skóre to nebylo. Jaroměř v prvním divizním zápase na body nedosáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový náskok domácích v prvním poločase

Do zápasu vstoupili lépe domácí a dokazovali hostům, že to v Divizi nebudou mít lehké. Od začátku zle zatápěli hostující obraně a nutili ji k chybám. Již v 8.minutě se po rohovém kopu trefil hlavou Antoš. O tři minutky později se povedenou střelou prezentoval domácí Křelina. Jeho rána skončila, k překvapení hostů, v síti brány Jaroměře. Toto rychlé vedení poznamenalo ráz celého utkání a hosty docela zmrazilo. Snažil se hlavně hostující Exnar, ale i jeho průniky obrana domácích vcelku v pohodě zastavovala. V 30.minutě se prosadil opět domácí Křelina a nedal gólmanovi Ondráčkovi šanci. Do kabin se šlo za stavu 3:0 pro domácí a hosté měli o čem přemýšlet.

V druhém poločase Jaroměř pouze snížila

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým hodně vlažně, vědom si tříbrankového náskoku. Domácí měli ještě šanci zvýšit po přímem kopu, ale ani z dorážky branka nepadla. Poté již byli hosté mírně lepší. V 60.minutě byl faulován hostující hráč na hranici pokutového území. Rozhodčí zákrok pískl na hranici vápna a byla z toho zajímavá standartka. Jenomže hostující Bano těsně minul. V 73.minutě byla snaha Jaroměře odměněna a její první divizní branku vstřelil Kilevník. Chvilku na to, byl v pokutovém území faulován hostující hráč, ale sudí to jako penaltový zákrok neposoudil. Poté měli ještě hosté jednu šanci, ale ani z toho nic nebylo. Přes zlepšený výkon, hosté na body nedosáhli.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Kutná Hora - Zdeněk Čáp: : Zápas jsme rozhodli již v prvním poločase po dvou rychlých gólech. V druhém poločase jsme malinko polevili a dovolili hostům snížit. Jinak jsme zápas kontrolovali a dovedli do vítězného konce.

FK Jaroměř
Jaroměř - trenér Miloš Exnar: Měli jsme v úvodu zápasu až příliš velký respekt k soupeři, který nás nemilosrdně potrestal ze standardních situací. S přibývajícími minutami se náš herní projev zlepšoval a ve druhém poločase jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem a po zásluze vstřelili premiérovou divizní branku. Dnes jsme prohráli, ale věřím, že jsme s týmem na správné cestě.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , J. Nekvinda [-] , T. Skokan [-] - O. Bora [-] (79. B. Pospíšil [-] ) , R. Hačka [-] (69. O. Filipec [-] ) , M. Wolf [-] (57. M. Papoušek [-] ) , V. Maxa [-] - M. Antoš [-] (91. F. Černohlávek [-] ) , L. Křelina [-] (86. L. Šindelář [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] (85. V. Vladeka [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Michek [-] , P. Krahulec [-] (85. O. Častvaj [-] ) - M. Kilevník [-] , M. Michálek [-] (57. J. Bano [-] ) , J. Holub [-] - M. Čenovský [-] (64. M. Škoda [-] ) , S. Kašajík [-] (71. V. Ruprich [-] ) , M. Exnar [-]

ŽK: 29. M. Wolf , 60. B. Franc - 74. M. Kilevník .
Hráči zápasu: M. Exnar .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kotyza Václav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.