4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí rozhodlo zápas již v prvním poločase


Branky


0

Tento zápas se Admiře vůbec nepovedl. Bylo to Ústí nad Orlicí, které hrálo prim v tomto utkání. Domácí o svém vysokém vítězství rozhodli již v prvním poločase, kdy si udělali bezpečný tříbrankový náskok.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase tři góly domácích

Úvod zápasu patřil hostům z Admiry Praha. Ale gól vstřelili domácí. To zaváhání hostujícího gólmana využil domácí Souček a poslal svůj tým do vedení. Poté se hostům povedlo vstřelit i gól, ale pro ofsajd neplatil. V 23.minutě se domácí hráč Vaňous vyhnul ofsajdové pasti a zařídil dvoubrankové vedení pro Ústí. Kolem třicáté minuty se hostující hráč Čmejla dostal k zakončení, ale jeho umístěná střela letěla těsně vedle. V 40.minutě zahrávali domácí přímý kop. K jeho exekuci se postavil Vaňous a parádní střelou vymetl šibenici. Do kabin šli domácí naprosto spokojení s tříbrankovým vedením v zádech.

V druhém poločase nepřinesla snaha hostí žádnou branku

Hostující trenér vystřídal do druhého poločasu hned tři hráče, aby s výsledkem něco udělali. V úvodu druhého poločasu si Admiráci vytvořili tlak a dostali šanci v podobě přímého kopu. Jenomže střela letěla vysoko nad. A to bylo ze strany hostů vše. Domácí hráči hýřili aktivitou a hlavně Souček s Vaňousem, hostům zle zatápěli. Gólovky měli hlavně domácí, ale Souček, Vaňous ani Langer gólmana hostí nepřekonali. Čtvrtá branka přišla po akci Součka, který svým přesným centrem našel hlavu Coufala, který uzavřel skóre zápasu na 4:0. Domácí vyhráli zcela zaslouženě a tři body tak zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jiskra Ústí - Jan Skácel: Fotbalisté Jiskry vstoupili do nového soutěžního ročníku výtečně, po skvělém taktickém výkonu jasně zvítězili a zvláště po přestávce mohli přidat ještě několik gólů navíc. Výborný výkon i výsledek je tou nejlepší pozvánkou příznivcům Jiskry do dalších zápasů. Uznání však zasluhují hráči obou týmů, že v sluneční výhni dokázali odehrát velmi kvalitní zápas.

FK Admira Praha
Admira Praha - Pivoda Aleš: Jiskra vyhrála po zásluze. Pro nás je tento výsledek krutým zklamáním, po vcelku dobrých výkonech v přípravě.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - V. Heger [-] (85. M. Kopecký [-] ) , A. Nágl [-] , M. Coufal [-] , P. Chleboun [-] (79. M. Falta [-] ) - Z. Vaňous [-] , J. Felcman [-] (59. M. Ráliš [-] ) , P. Langer [-] (66. L. Smejkal [-] ) , M. Brabec [-] , P. Falta [-] (87. M. Fikejz [-] ) - J. Souček [-]

FK Admira Praha
F. Michalek [-] - S. Komínek [-] , J. Martinic [-] , O. Herc [-] - Š. Zahálka [-] (76. M. Horák [-] ) , M. Čmejla [-] (46. T. Stejskal [-] ) , D. Svozil [-] (46. T. Majer [-] ) , F. Rybařík [-] (46. P. Kavalír [-] ) , J. Kurek [-] (74. P. Zolotuchin [-] ) , O. Vosický [-] - M. Macek [-]

ŽK: 32. P. Chleboun , 36. M. Coufal , 48. P. Falta - 9. D. Svozil , 28. M. Čmejla , 68. O. Vosický , 78. M. Macek .
Hráči zápasu: Z. Vaňous , J. Souček - O. Vosický .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štuk Jaromír - NOVOTNÝ Miroslav, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.