2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia zvítězila díky dvěma brankám v závěru prvního poločasu


Branky


0

První domácí divizní utkání Olympia zvládla a dokázala potvrdit výhru z minulého kola. Díky dvěma brankám z prvního poločasu, zůstávají všechny body doma. Semily zůstávají bez bodu i po druhém kole.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích v závěru prvního poločasu

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a mají míč pod kontrolou. V první půlhodince se v podstatě na hřišti nic neudálo, protože rozehrávka domácích byla pomalá a hosté se pokaždé dokázali zformovat a každé nebezpečí zažehnat. Až v 39.minutě kopala Olympia roh, po kterém se nejlépe zorientoval Očovan a otevřel skóre zápasu. Po obdržené brance, hosté na chvilku vypadli z rytmu a to byla voda na mlýn domácích. Klapka využil zaváhání hostí v obraně a přidal druhou branku domácích. Těsně před koncem poločasu se již chystal skórovat Suk ze Semil, ale stoper domácích Rolko, mu stačil čistě odebrat míč. Poločas tak, po skoro trvalé převaze, vyhrála domácí Olympia.

Druhý poločas již branku nepřinesl

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji a zvedlo se tempo hry. Jenomže také přibylo nepřesných přihrávek a hra se odehrávala převážně mezi vápny. Obrany tentokrát vládly nad útokem a tak druhý poločas přinesl málo vzruchu před oběma bránami. Hosté za celý druhý poločas ohrotili bránu pouze jednou, ale s nepříliš prudkou střelou si gólman Kobos poradil. Hosté se sice herně v druhém poločase zvedli, ale na gól se nezmohli. No, a protože Olympia již také žádný gól nepřidala, tak zápas skončil výhrou domácích. Olympia vyhrála zcela zaslouženě a má tak po dvou kolech plný bodový zisk. Je to výborný vstup tohoto nováčka do soutěže.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Olympia - František Bárta: Rozjezd do zápasu jsme měli pomalejší. Nicméně dva naše góly v závěru prvního poločasu rozhodly o našem vítězství a tři body zůstaly doma. Všechny diváky bych chtěl pozvat na předehrávaný zápas s Letohradem, který se hraje tuto středu 19.8. od 17:00, na našem hřišti na Olympii.

SK Semily
Semily - Miroslav Procházka: Po herní stránce to bylo určitě lepší, než v minulém kole. Hráči plnili, co měli, a nasazení bylo dobré. Věřím, že podobný přístup nám v příštích zápasech může přinést body.



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - J. Poděbradský [-] , O. Haupt [-] , A. Rolko [-] - J. Novotný [-] , F. Klapka [-] , M. Ptáček [-] (64. J. Dvořák [-] ) , M. Kosař [-] (61. V. Karal [-] ) - R. Korba [-] (81. K. Omovie [-] ) , P. Očovan [-] , K. Krejčík [-] (89. R. Goutsios [-] )

SK Semily
J. Kraus [-] - J. Nesvadba [-] , M. Kočí [-] , J. Brett [-] (75. M. Linhart [-] ) - D. Hurt [-] , O. Vlach [-] , M. Abraham [-] (83. Š. Rumler [-] ) , M. Hájek [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] (75. D. Boško [-] ) - L. Suk [-]

ŽK: 15. D. Hurt , 74. P. Bína , 78. D. Boško .
Hráči zápasu: J. Poděbradský .
Místo: Olympia - tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Grimm Tomáš - CUPL Zbyněk, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.