Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice drama nepřipustily a braly tři body


Branky


0

Živanice chtěly na domácí hřišti naplno zabodovat, což se jim po zodpovědném výkonu podařilo. Na snížení hostů, dokázali domácí pokaždé odpovědět a nepřipustit tak srovnání skóre. Po druhém kole zůstávají hosté z Turnova bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase o gól lepší domácí

Hned v 1. minutě našel Herzán Kakrdu, který místo střely volil nahrávku, kterou Turnovští zablokovali. V 11. minutě utekl po straně Ujec, centrem našel Gorola, který z první vystřelil nad. Běžela 18. minuta, k míči se na půli hřiště dostal Hundák, obešel dva protihráče a gólmana Hyku prostřelil - 1:0. Živanice Turnov k ničemu moc nepouštěli, jediné nebezpečí hrozilo z rohových kopů, kdy nebezpečně zakončoval hlavou Petřík. Ve 30. minutě našel Hundák ve vápně aktivního Gorola, který našel před brankou volného Ujce, který dostal míč za Hyku - 2:0. O 5. minut později napřáhl Papoušek a krásnou střelou nedal Volšíkovi šanci. Minutu před koncem poločasu běžel ze strany znovu Kakrda, ale místo střely volil znovu nahrávku, která byla zablokována. Jelikož se hostům povedlo snížit na 2:1, tak do kabin odcházeli s nadějí, že v druhém poločase, se jim podaří vyrovnat.

I druhý poločas vyhráli domácí

Začátek druhé půle byl zpočátku vyrovnaný, Turnov zorganizoval pohyb. Což netrvalo dlouho a v 52. minutě se Hundák probojoval do zakončení, ale trefil pouze boční síť branky. V 60. minutě našel Herzán Ujce, který hlavou prodloužil na Poláka, ale netrefil branku. Hosté zahrozili několika střelami, které neznamenali pro Volšíka nebezpečí. V 70. minutě našel Hundák Ujce, který vymíchal brankáře a zvýšil na 3:1. V 90. minutě rozehráli hosté roh nakrátko a následný centr uklidil hlavou Petřík do sítě - 3:2. Hostům se sice povedlo snížit na rozdíl jediné branky, ale k vyrovnání se nedostali. Ba právě naopak. V závěru běželi na Hyku Polák s Kakrdou, první jmenovaný ještě přihrával, což Hyka vystihl, ale odražený míč se odrazil zpět k Polákovi, který uzavřel skóre dnešního utkání na 4:2. Domácí si připisují tři body a hosté odjíždějí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
Živanice - Tomáš Bydlo: Celý zápas jsme byli lepší, a proto je naše vítězství zasloužené. Naším nejlepším hráčem byl Martin Hundák, který byl po celý zápas aktivní, připravoval útočné akce, vstřelil gól a na další přihrál.

FK Turnov
Pěnčín-Turnov - Josef Petřík: V obraně jsme měli den otevřených dveří a na velké šance to bylo snad 12:0. Počítali jsme v úvodu Divize s málo body, ale ne s takto odevzdanými výkony. Příště musíme hrát lépe. Co se týče organizace hry, ale i bojovnosti a nasazení.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - J. Novák [-] , O. Novotný [-] , M. Buriánek [-] - J. Sůra [-] , M. Hundák [-] (86. L. Mocanu [-] ) , L. Polák [-] , R. Gorol [-] (80. L. Trupl [-] ) , O. Herzán [-] - T. Kakrda [-] , M. Ujec [-] (77. M. Hlouš [-] )

FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Novotný [-] , T. Kratochvíl [-] (46. J. Dlouhý [-] ) , T. Bárta [-] , R. Matoušek [-] (30. D. Drahoňovský [-] ) , P. Papoušek [-] , T. Beníšek [-] , M. Randák [-] (71. P. Moravec [-] ) , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] , V. Tvrdý [-]

Hráči zápasu: M. Hundák - J. Petřík .
Místo: Živanice - tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kazda Mgr. Jan - TRYZNA Lukáš, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.