2:1
(1:0)
83. K. Krejčík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dramatickém závěru Nový Bor vydřel vítězství


Branky


4. D. Halbich , 81. R. Mach - 83. K. Krejčík (p.)
0

Samotnému zápasu předcházela pocta zesnulému Romanovi Stromeckému od všech účastníků tohoto utkání. Domácí tým bral všechny body s velice těžkým soupeřem. Jablonec měl míč možná častěji na kopačkách, ale domácí si vytvořili dost šancí na to, aby některé proměnili a zápas vyhráli.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase tlak hostí, ale gól domácích

Do zápasu se vlétlo opravdu naplno. Hned v úvodu se hosté dostali na dostřel domácí brány, ale obrana domácích zapracovala spolehlivě. To v 5.minutě utekl hostujícím zadákům domácí Hlabich a z úhlu se řítil k bráně. Hostující gólman Farský mu vyběhl naproti a snažil se ho vytěsnit. Jenomže Hlabichovu střelu nešťastně srazil opět přímo k němu, a ten darovanou příležitost využil a poslal míč do prázdné brány. Domácí vedli 1:0. O tři minutky později mohlo být srovnáno, ale hostující Krejčík trefil pouze tyč. Domácí také předvedli rychlou akci na jejímž konci byl Pekař. Ale jeho střela mířila pouze vedle. A chvilku poté vytáhl domácí gólman skvělý zákrok při střele Rozkovce. Další šance vytvářeli již pouze hosté, ale při všech se vyznamenal domácí gólman Blumentritt. V závěru poločasu měli po drobné šanci oba týmy, ale ani jeden z nich gól nevytěžil. Do kabin šli spokojenější domácí.

Druhý poločas skončil remízou

Druhý poločas začal náporem hostí. Jenomže obranný val domácích pracuje spolehlivě a hosté těžko hledají skulinky k jeho překonání. K jedné se přeci jenom dostali, jenomže Štemberk ve vyložené pozici netrefil bránu. I domácí měli vynikající příležitost ke skórování, kdy nebezpečnou hlavičku domácího útočníka bravurně zlikvidoval gólman Farský. Domácí trenér se snažil eliminovat tlak hostí tím, že párkrát prostřídal a opravdu se to podařilo. Další důležité věci se událi až v posledních deseti minutách. Deset minut před koncem se domácí trvaleji usadili v pokutovém území Jablonce. Domácí ostřelovali bránu hostí a nakonec se odražený míč dostal k Machovi, který navýšil skóre na 2:0. Zdálo být se rozhodnuto, ale v 83.minutě podnikli hosté rychlý brejk. Po křídle utekl Helm a vnikl až do vápna. Tam ho nešikovně fauloval Šimoník a hosté dostali výhodu pokutového kopu. Krejčík penaltu spolehlivě proměnil a zdramatizoval tak závěr zápasu. Do konce utkání ovšem již žádná branka nepadla a tak si domácí připisují šťastné, ale zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Nový Bor - trenér Plšek a sekretář Jiří Obrovský: Bylo to vyrovnané utkání s množstvím šancí před oběma brankami. Rozhodly dvě hrubé chyby soupeře, které jsme potrestali. Velký dík patří divákům, kteří jsou tady v Novém Boru fantastičtí a vytváří tu nezaměnitelnou kulisu. Jsem rád, že se nám podařilo vyhrát ne jen pro ně, ale i pro pana Stromeckého!




Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , L. Čurgali [-] , R. Mach [-] , J. Broschinský [-] - L. Kubeš [-] (73. P. Hoke [-] ) , M. Kotiš [-] (89. P. Hauer [-] ) , M. Kučera [-] (63. F. Šimoník [-] ) , T. Janů [-] - D. Halbich [-] (69. J. Černý [-] ) , Z. Pekař [-] (50. J. Prieložný [-] )

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , M. Štemberk [-] , F. Drozd [-] , J. Zemánek [-] , D. Sedláček [-] (38. V. Helm [-] ) , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] , J. Povr [-] , J. Žemba [-] (78. J. Chropůvka [-] ) , J. Linka [-] (82. M. Kozel [-] )

ŽK: 33. L. Čurgali , 70. L. Kubeš , 79. M. Kotiš , 83. F. Šimoník , 89. P. Hoke , 91. D. Blumentritt - 76. J. Linka , 92. M. Štemberk .
Hráči zápasu: T. Janů .
Místo: Nový Bor. Počet diváků: 158. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - HALEŠ Vladan, GINZEL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.