2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Šťastnější Turnov bere tři body


Branky


0

Domácímu Turnovu se povedlo otočit zápas a v závěru udržet těsné vítězství. Zápasu by sice slušela minimálně remíza, ale jelikož hosté neproměnili ani ty největší příležitosti, tak tři body zůstaly tentokrát doma. Domácí si tak konečně připsali do tabulky tříbodový zisk.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase ani jeden z týmů, své šance neproměnil

Od začátku zápasu se hrál oboustranně útočný fotbal. První šanci si vytvořili domácí hned v druhé minutě, kdy Drahoňovský napálil míč do gólmana Rathouského. O tři minutky později se dostal do dobré střelecké pozice hostující Mbah a tentokrát se zaskvěl domácí gólman Hyka. Poté dostali domácí možnost přímáku z velice dobré pozice, ale Papoušek ani netrefil bránu. V další šanci se ocitnul domácí Bárta, ale ani jeho střela si cestu mezi tři tyče nenašla. Největší šanci prvního poločasu měli asi domácí v 27.minutě. Drahoňovský běžel sám na gólmana hostí a zkoušel ho obstřelit přízemní střelou. Hostující gólman Rathouský vytáhl hokejový zákrok a nohou míč směřující do brány vyrazil.  To bylo ze šancí v prvním poločase vše a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

V druhém poločase nejdřív vedení hostí a poté dokonalý obrat domácích

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a také si vytvořili první šance. V první šanci přihrál Cigánek Papouškovi, kterého střelu zablokoval hostující bek na brankové čáře. Druhou šanci promarnil opět Papoušek, když jeho slabá hlavička bránu opravdu neohrozila. Ba právě naopak. Hosté podnikli rychlý brejk po levé straně a přišla přesná přihrávka na osamoceného Ezealu, který technickou střelou do horního růžku, překonal gólmana domácích Hyku. Hosté se ujali vedení 0:1. Domácí Pěnčín po obdržené brance zabral, a přicházely i šance. V 60.minutě zastavilo břevno střelu Dydowicze. O pět minut již bylo srovnáno, kdy se konečně trefil Papoušek. Do gólovky ho kolmicí poslal Bárta a Papoušek podél gólmana srovnal na 1:1. O tři minutky později měl hostující Kamlach na kopačce jasný gól, ale domácí gólman Hyka se překonal a střelu zázračně vytáhl. V 81.minutě se uvolnil výborně hrající Dydowicz a tvrdě střílel k tyči. Jeho ránu gólman hostí Rathouský dokázal ještě vyrazit, ale na dorážku Beníška už nestačil. Domácí tak dokonali obrat a vedli 2:1. Jenomže ještě nebyl konec utkání. Litolští sršni si v závěru zápasu vytvořili obrovský tlak, ale k jejich smůle, z něj žádnou branku nevstřelili.



Ohlasy k zápasu



FK Litol
Litol - Michal Jareš: Vyrovnaný zápas se spoustou nevyužitých, vyložených šancí hostujícího týmu. Zápasu by slušela minimálně remíza.



Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Novotný [-] , T. Kratochvíl [-] , T. Bárta [-] (79. A. Krejčík [-] ) , T. Cigánek [-] , P. Papoušek [-] , D. Drahoňovský [-] (65. P. Moravec [-] ) , T. Beníšek [-] , D. Dydowicz [-] , J. Petřík [-] , W. Bong [-]

FK Litol
V. Rathouský [-] - J. Bobek [-] , M. Korejza [-] , M. Jareš [-] , A. Sabó [-] - J. Kamlach [-] , C. Ezeala [-] , J. Knobloch [-] , M. Mbah [-] (90. M. Kejha [-] ) - R. Miškovský [-] (62. F. Zikmund [-] ) , J. Šmidrkal [-] -

ŽK: 34. D. Drahoňovský - 27. J. Bobek , 67. A. Sabó , 71. J. Kamlach .
Hráči zápasu: P. Papoušek , D. Dydowicz .
Místo: Turnov. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Kapoun Michal - TEUBER Ivan, BAUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.