2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí pořád s plným bodovým ziskem


Branky


0

Ústí nad Orlicí dokázalo vyhrát i třetí zápas v podzimní části sezony a udržuje si tak plný bodový zisk. Domácí se celý zápas strachovali o výsledek, protože druhou pojišťovací branku přidali až v poslední minutě utkání.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový vyrovnaný první poločas

Do zápasu vlétly oba týmy naplno a hned bylo rušno před oběma bránami. V první šanci se ocitli domácí hráči. Ráliš ovšem z dobré pozice přestřelil bránu hostujícího Ondráčka. I hosté o sobě dali vědět a to hned dvakrát. Nejdřív se ve dvacáté minutě povedla hostům rychlá kombinace po ose Čenovský-Kašajík-Exnar, kdy si posledně jmenovaný nechal míč ukopnout. O čtyři minutky později měl Exnar opět blízko ke gólu, když málem obral hostujícího gólmana o míč. Poté opět úřadovali domácí. V 26.minutě se dostal domácí Souček až před brankáře Ondráčka, ale svou šanci promrhal. Celý první poločas se odehrál ve vysokém tempu a nasazení obou mužstev bylo obdivuhodné. Do konce poločasu si již žádný z týmů nevytvořil žádnou brankovou příležitost a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

V druhém poločase padaly góly pouze do sítě hostí

Druhý poločas začali domácí opět výborně. Po sedmi minutách hry se domácím povedl rychlý útok po levé straně a přesný centr našel neomylně hlavu nabíhajícího Vaňouse, který se trefil přesně! Domácí se tak hned v úvodu druhého poločasu ujali vedení 1:0. Jaroměř nesložila zbraně a vzápětí mohla vyrovnat. Dvojice hostujících hráčů pádila osamocená na domácího gólmana. Když Exnar přihrával Banovi, tak už chtěl zvedat ruce, že je gól. Jenomže Bano svou loženku nezvládl a míč napálil do gólmana, který ho vyrazil na roh. V 62.minutě měl domácí Brabec na noze gólovku, ale jeho tvrdá rána letěla nad Ondráčkovu bránu. Hra měla pořád vysoké tempo, ale kolem 70.minuty hosté již začali fyzicky odpadat. V 72.minutě střílel z velkého úhlu hostující Exnar, ale jeho střela pouze lízala tyč hostující brány. Domácí již hru zcela ovládali a po sérii rohů mohli také skórovat, ale Ondráček byl na místě. Ke konci zápasu Jaroměř hru otevřela, ve snaze vyrovnat hru i skóre. V poslední minutě toho využil domácí Souček a završil konečné skóre na 2:0. Ústí si tak druhou brankou zajistilo třetí výhru v řadě. Jaroměř na své první divizní body pořád čeká.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Ústí nad Orlicí - Jan Skácel, spolupracovník redakce: Fotbalisté Jiskry potvrdili vítězný vstup do nové sezóny i proti nováčkovi soutěže a po třech kolech mají na svém kontě plný bodový zisk. Náš tým druhým gólem rozhodl o zaslouženém vítězství domácích, kteří se tak mohou v klidu připravit na první velké derby tohoto podzimu. V sobotu 29. 8. od 17.00 hod. nastoupí náš tým ve Vysokém Mýtě, kterému se také zatím velmi daří. Bude to zápas o čelo tabulky.

FK Jaroměř
Jaroměř - trenér Miloš Exnar: Soupeř byl dnes nebezpečnější než my v útočné fázi. Díky dobře organizované obranné činnosti jsme až do 50 minuty drželi nerozhodný stav. Vítězství domácích je zasloužené. Mrzí mě některé zbytečné ztráty míčů, stály nás hodně sil, které pak chyběly v průběhu zápasu.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - P. Chleboun [-] , M. Coufal [-] , A. Nágl [-] - M. Brabec [-] , L. Smejkal [-] (64. P. Falta [-] ) , M. Ráliš [-] , P. Langer [-] (90. M. Kopecký [-] ) , Z. Vaňous [-] (88. M. Falta [-] ) , J. Felcman [-] - J. Souček [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - D. Svoboda [-] , P. Ruml [-] , J. Michek [-] (46. J. Bano [-] ) , P. Krahulec [-] (46. A. Horák [-] ) , J. Holub [-] - M. Čenovský [-] (68. V. Vladeka [-] ) , M. Michálek [-] (82. O. Častvaj [-] ) , M. Kilevník [-] - S. Kašajík [-] , M. Exnar [-] -

ŽK: 70. P. Falta - 27. P. Ruml , 42. P. Krahulec , 70. M. Kilevník , 78. M. Exnar , 82. M. Ondráček .
Místo: Ústí nad Orlicí. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Dobrý Jan - PETŘÍK Jan, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.