2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř má první dva body


Branky


0

Pro Jaroměř to byl zkušební zápas, jestli by mohla konečně zabodovat v Divizi C. V zápase s Admirou se jí to konečně povedlo, a získala nejenom jeden bod za remízu, ale patřil jí i penaltový rozstřel. Admiráci odjíždějí hodně zklamaní, protože v druhém poločase sahali po vítězství. Jaroměři se konečně povedlo zabodovat a z hráčů může spadnout nováčkovská deka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší domácí tým


Do zápasu vstoupila obě mužstva opatrně. Po úvodním vzájemném oťukávání, se jako první otřepala Jaroměř a vytvořila si první šanci. V 19.minutě přihrával, Bano Škodovi a ten jenom těsně minul hostující bránu. V 23.minutě se osmělili i hosté a hlavička Majera měla gólové parametry. Naštěstí pro domácí, míč olíznul pouze břevno z vrchu. Pěknou akci předvedli domácí v 36.minutě. Kombinace Bana , Čenovského a Exnara, přinesla zakončení Matěje Exnara, ale Pellegrini byl na místě. O dvě minutky později rozjel, domácí Bano opět rychlou akci. Poslal míč do křídla rychlonohému Exnarovi, který přesným pasem našel Škodu. Ten se pokusil přelobovat gólmana, ale nepovedlo se. Tuto spolupráci si tito hráči zopakovali ještě jednou a to v poslední minutě prvního poločasu. Jenomže tentokrát již s gólovým efektem. Bano, přihrál na Exnara, kterému se povedlo vysunout Škodu. A tentokrát zvolil Škoda tvrdou ránu, kterou propálil gólmana Pellegriniho, a Jaroměř vedla 1:0. Do kabin tak šli domácí z vesela, ale hosté se ke konci již začínali zlepšovat, takže vzhlíželi s nadějí ke druhému poločasu.

V druhém poločase místy až drtivý tlak hostí

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a od začátku si vynutili převahu. Začali hrát důrazněji a vyhrávali odražené míče. Po pěti minutách se dostal do velké šance hostující Zahálka, ale na domácího gólmana nevyzrál. Po necelé čtvrthodince se hostům podařilo zúročit svůj tlak. Na centr z pravé strany si naběhl hostující Vosický a přesnou hlavičkou nedal Ondráčkovi, v bráně domácích, žádnou šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a tlak hostí pokračoval. Domácí se stěží dostávali za půlící čáru a tlak hostí byl místy až drtivý. Jenomže Jaroměř hrála hodně obětavě a velice zodpovědně. Hosté se do další veliké šance dostali v 74.minutě, ale rána Vosického skončila na tyči Ondráčkovi brány. Poté si ještě hosté vytvořili další dvě dobré brankové příležitosti, kdy po jedné opět zvonila tyč domácí brány. V závěru zápasu byl vyloučen hostující gólman Pellegrini, za ruku mimo vápno  a to vyloučení nalilo novou krev do žil domácím hráčům. Tentokrát to byli oni, kdo si vynutil tlak a tak byli nakonec hosté rádi i za remízu. Trestňák za vyloučení Pellegriniho volal po gólu, ale domácí Kilevník napálil míč do zdi. Zápas tak skončil remízou a následovaly penalty.

V penaltovém rozstřelu exceloval domácí gólman Ondráček

Jelikož se v penaltovém rozstřelu domácí netrefili pouze jednou a hosté dvakrát, tak druhý bod brala Jaroměř. Po zápase zavládla v domácím týmu spokojenost, protože konečně dokázali zabodovat a získat tak první dva divizní body. Hosté by si za druhý poločas možná zasloužili tři body, ale bez gólů se vyhrávat nedá a tak je z tohoto pohledu remíza zasloužená



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Jaroměř - trenér Miloš Exnar: Odehráli jsme výborný první poločas, kdy jsme byli zaslouženě odměněni vstřeleným gólem. Po změně stran nás však soupeř dostal do hluboké defenzivy a měli jsme velké potíže kontrolovat míč uprostřed pole. V penaltovém rozstřelu jsme byli nakonec šťastnější týmem my. Dva body bereme, soupeř byl velmi silný na míči. U svého týmu si cením bojovnosti a touhy se prát o premiérové divizní body.

FK Admira Praha
Admira - spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Domácí měli mírnou převahu v prvním poločase. Druhý poločas patřil nám. Je strašná škoda, že jsme vstřelili pouze jednu branku, protože jsme místy měli až drtivou převahu. Po vyloučení gólmana jsme již měli i štěstí, že zápas skončil remízou. Penaltový rozstřel nám nevyšel. Zatím pořád hledáme střelce!



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - D. Svoboda [-] , J. Holub [-] , A. Horák [-] , P. Ruml [-] - J. Bano [-] (58. P. Krahulec [-] ) , M. Čenovský [-] , M. Exnar [-] , M. Michálek [-] , M. Kilevník [-] - M. Škoda [-] (68. V. Ruprich [-] )

FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - O. Herc [-] , S. Komínek [-] , J. Martinic [-] - D. Svozil [-] (46. M. Macek [-] ) , F. Rybařík [-] (86. P. Zolotuchin [-] ) , Š. Zahálka [-] , O. Vosický [-] - T. Majer [-] (81. P. Kavalír [-] ) - M. Čmejla [-] (81. M. Kasík [-] ) , M. Paťha [-]

ŽK: 72. P. Krahulec - 36. D. Svozil . ČK: 87. A. Pellegrini .
Hráči zápasu: M. Čenovský - O. Vosický , F. Rybařík .
Místo: Jaroměř. Počet diváků: 446. Rozhodčí: Kotyza Václav - DUJSÍK Jiří, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.