Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov nenavázal na dobrý výkon proti pražské Slávii


0

V souboji celků z opačných pólů tabulky měl být hostující Trutnov jasným favoritem. Jenomže opak byl pravdou a hráči hostí byli myšlenkami asi ještě na přáteláku se Slávií. Jak si jinak vysvětlit selhání celého mužstva. Turnov si tímto vítězstvím polepšil o dvě příčky v tabulce a Trutnov samozřejmě o tři místa padnul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu dva rychlé góly zmrazily Trutnov

Domácí nastoupili do zápasu s úmyslem konečně přetrhnout smůlu a podruhé doma zvítězit. Úvod zápasu jim ovšem vyšel náramně. Již v sedmé minutě domácí Dlouhý přihrál Papouškovi, který našel přesnou přihrávkou Drahoňovského. Tomu se sice nadvakrát, ale přece povedlo vstřelit premiérový gól v dresu Turnova. Drahoňovský byl při střelecké chuti a o tři minutky později opět změnil skóre utkání. Po akci Papouška s Cigánkem vsítil Drahoňovský svou druhou branku a v desáté minutě vedli domácí 2:0. To byla opravdu studená sprcha pro hosty z Trutnova. Hosté se z těchto dvou rychlých branek až do konce zápasu nevzpamatovali. Domácí pokračovali v náporu a bylo se na co koukat. V 24.minutě přihrával Knejzlík Cigánkovi, ale tomu ve skórování zabránil hostující bek. Po půlhodině hry mohl završit čistý hattrick domácí Drahoňovský, ale gólman Šťastný vytáhl zázračný zákrok a skóre se neměnilo. Hosté pouze občas zahrozili z brejku, ale vážněji bránu domácích neohrozili. Až do konce poločasu branka nepadla a do kabin šli domácí hráči s dvoubrankovým náskokem.

V druhém poločase Turnov dovršil demolici hostí

Kdo by čekal v druhém poločase nápor hostí a pokus o zvrat, tak by se šeredně spletl. Platonická snaha o korigování výsledku tam byla, ale domácí tým byl i v druhém poločase lepší. Hosté zahrozili občas ze standardních situací, ale to bylo z jejich strany vše. Byli to domácí, kteří po necelé čtvrthodince opět vstřelili gól. Dobře hrající Cigánek našel přesným pasem Papouška a ten vstřelil třetí branku zápasu. V dalších šancích se ocitli domácí hráči Papoušek s Cigánkem, ale z dobrých pozic se jim gól vstřelit nepodařilo. A aby byla porážka Trutnova dokonalá, tak domácí tým přidal ještě jednu branku. Deset minut před koncem zápasu vyhrál hlavičkový souboj domácí Moravec a míč se dostal ke Knejzlíkovi, který ho poslal za záda bezmocného gólmana Šťastného. Pěnčín Turnov tak překvapivě, ale zcela zaslouženě získal v tomto utkání všechny body. Hostům zbyly tak akorát oči pro pláč.



Ohlasy k zápasu


FK Turnov
FKP Turnov - vedoucí mužstva Petr Horáček: Hráči podali proti těžkému soupeři kolektivní výkon. Všichni zabrali a po zásluze jsme si připsali tři body do tabulky

MFK Trutnov
Trutnov - spolupracovník redakce Petr Brejcha: Utkání jsme si prohráli v prvních deseti minutách, kdy jsme obdrželi dvě branky a pak se od toho odvíjelo celé utkání. V podstatě jsme se vůbec nedostali do hry. Domácího gólmana jsme prakticky neohrozili. Zápas se Slávií se nám povedl, ale teď musíme hodně rychle spadnout na zem.



Sestavy


FK Turnov
J. Konečný [-] - J. Dlouhý [-] (77. P. Moravec [-] ) , D. Novotný [-] , T. Cigánek [-] (89. R. Matoušek [-] ) , W. Bong [-] , D. Drahoňovský [-] (65. T. Bárta [-] ) , T. Beníšek [-] , K. Knejzlík [-] , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] , P. Papoušek [-] (89. A. Krejčík [-] )

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , M. Křižovič [-] , O. Tobiaš [-] (46. M. Kamitz [-] ) , P. Holubec [-] , M. Mařas [-] (83. T. Navrátil [-] ) , J. Landyš [-] , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] (65. D. Duch [-] ) , M. Kejzlar [-] (83. J. Švorc [-] )

ŽK: 43. T. Beníšek - 43. M. Kejzlar , 81. P. Makovský .
Místo: Turnov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Janeček Pavel - ŠIMEČEK Libor, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.