4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kutná Hora nadělila hostům čtyřku


Branky


48. L. Křelina , 67. B. Franc (p.) , 84. M. Antoš , 89. M. Antoš
0

Dnes se jednalo u utkání dvou čtyřbodových sousedů ze spodní části divizní tabulky. Domácí naplno bodovali pouze v prvním kole a dnes to chtěli napravit. A naopak , Litol chtěla potvrdit plný bodový zisk z minulého kola. Všechny předpoklady hostí vzaly za své až v druhém poločase. Po zápase Kutná Hora poskočila o tři příčky výš a Litol naopak klesla na čtrnácté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas mnoho vzruchu nepřinesl

Od začátku utkání to vypadalo, že se obě mužstva oťukávají, co si k tomu druhému můžou dovolit. Hra se odehrávala převážně mezi vápny, ale míč měli častěji na kopačkách domácí hráči. Domácí Kutná Hora si vytvořila i dobrou brankovou příležitost, ale střela domácího hráče skončila na břevně hostujícího gólmana Cinka. Hosté si za celý druhý poločas žádnou vážnější příležitost nevytvořili. Domácí Kutná Hora se ještě dostala párkrát na dostřel hostující brány, ale ani jednu akci nedotáhla do gólového zakončení. První poločas skončil bezbrankovou remízou. Z uplynulé hry vůbec nebylo jasné, který z týmů si nakonec odnese palmu vítězství.

Druhý poločas pravým opakem prvního

Vstup do druhého poločasu se podařil domácím náramně. V 48.minutě vybojoval domácí Maxa míč a prostrčil ho k volnému Křelinovi. Ten nezaváhal a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Domácí se teda hned v úvodu druhé půle ujali vedení 1:0 a pokračovali v náporu. V 51.minutě se opět rozvlnila síť za zády gólmana Cinka, ale zvednutý praporek pomezního znamenal, že gól padnul z ofsajdové pozice a neplatil. O dvě minutky později se do sólového úniku dostal domácí Šindelář, ale Cinka v bráně hostí, se mu obelstít nepodařilo. V 67.minutě se k míči ve vápně dostal domácí Maxa, kterého nešikovně fauloval hostující Jareš.  Rozhodčí ukázal okamžitě na penaltový puntík a Jareš mohl být rád, že nedostal druhou žlutou kartu. Penaltu bezpečně proměnil Franc a zvýšil vedení domácích na 2:0. Poté se k náporu nadechli i hosté a získali i územní převahu. Jejich tlak se zvyšoval, ale bez gólového efektu. Největší šanci ke snížení měl hostující Miškovský, který obešel i gólmana a zasunul míč do prázdné brány. Jenomže na brankové čáře zastoupil gólmana Zicha domácí hráč.  Hosté v závěru vrhli všechny síly do útoku a domácí toho využili k vstřelení dalších gólů. V 68.minutě podnikli domácí rychlý brejk po ose Wolf - Křelina -Šesták. Hostující gólman Cink střelu na bránu vyrazil a pro dobíhajícího Antoše již nebylo problémem dopravit míč do prázdné brány. Poslední krutou ránu zasadil hostům opět Antoš, když se gólově prosadil v poslední minutě zápasu. Kutná Hora tak zcela po zásluze bere tři body. Litol se sice může cítit ublíženě, že je výsledek vzhledem k průběhu hry nespravedlivý, ale když se nedají góly, tak se nemůže vyhrát.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Kutná Hora - trenér Jan Holík: Věděli jsme, že nás čeká doma boj o důležité tři body. Nakonec jsme to zvládli, za což jsme rádi. V prvním poločase jsme měli řadu příležitostí, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit v gól. Nastřelili jsme břevno a měli dalších pět nebo šest šancí. S druhým poločasem jsem, vzhledem ke gólovému vyjádření daleko spokojenější. Dali jsme krásné čtyři branky a zaslouženě vyhráli. Opticky jsme soupeře celý zápas přehrávali a nepouštěli ho do výraznějších šancí.

FK Litol
Litol - spolupracovník redakce Michal Jareš: V prvním poločase jsme možná byli lepší a vytvořili si pár pološancí, které jsme neproměnili. V druhém poločase jsme dostali dva góly. Poté jsme se snažili hrát a hráli jsme vabank. Za stavu 2:0 jsme neproměnili tutovou gólovku a to rozhodlo. Bohužel nás domácí trestali z brejků. Takto vysoké vítězství domácích je sice nezasloužené, ale pravdou je, že nám se gól vstřelit nepodařilo.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , T. Skokan [-] - B. Pospíšil [-] (77. M. Wolf [-] ) , O. Bora [-] , R. Hačka [-] , L. Šindelář [-] (82. R. Šesták [-] ) , V. Maxa [-] (88. J. Michálek [-] ) - M. Antoš [-] (90. L. Vojáček [-] ) , L. Křelina [-]

FK Litol
J. Cink [-] - M. Jareš [-] , J. Bobek [-] , J. Kamlach [-] , M. Korejza [-] - M. Mbah [-] (88. L. Vítek [-] ) , J. Šmidrkal [-] , J. Knobloch [-] , R. Miškovský [-] (86. J. Müller [-] ) - C. Ezeala [-] , F. Zikmund [-] -

ŽK: 85. O. Bora - 42. J. Knobloch , 55. M. Jareš , 79. J. Kamlach .
Hráči zápasu: M. Antoš .
Místo: Kutná Hora. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šob Aleš - HŮLKA Lukáš, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.