Š. Kacafírek 13. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř vyloupila Suchdol


Branky


0

Suchdol doma prohrál přesně po třech letech a dlouho tomu nemohl uvěřit. Domácí tým v šestém kole tvrdě narazil a díky neproměňování šancí si všechny tři body odvezli hosté. Jaroměř bodovala potřetí za sebou a vypadá to, že se v Divizi C již zabydlela. Pro domácí to byla první porážka v základní hrací době, v této sezoně.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak domácím přinesl pouze gól z penalty

Domácí tým byl od začátku lepší. Běžela teprve dvacátá vteřina zápasu a už zvonila tyč hostujícího gólmana Ondráčka. Domácí pokračovali v nátlakové hře a dostávali hosty do úzkých. Vyústěním tlaku domácích byl odpískaný pokutový kop v jejich prospěch. Běžela 12.minuta když se do vápna vřítil domácí Hastych a byl faulován Horákem. Rozhodčí bez problémů odpískal penaltu, kterou bezpečně proměnil domácí kanonýr Kacafírek. Po této brance se hra malinko vyrovnala a šance si vytvářely oba týmy. V 18.minutě se hostující Exnar zastřeloval ránou vysoko nad domácí bránu. O minutu později mohl navýšit skóre domácí Bodlák, ale ani jeho rána si cestu do sítě nenašla. Domácí tým předvedl moc pěknou akci v 35.minutě, která vedla k vyrovnávacímu gólu. Na dlouhý nákop si naběhla dvojice hostů Kilevník s Exnarem a situaci dva na dva vyřešili fantasticky. Na konci akce byl domácí Exnar, který přesnou střelou srovnal na 1:1. Do konce poločasu si domácí vypracoval další šance, ale neujala se ani nebezpečná hlavička domácího Plota. První poločas skončil na střely 13:2, ale na góly 1:1.

V druhém poločase vyučovala Jaroměř z produktivity

 

V druhém poločase již nebyl tlak domácích tak výrazný. Hosté pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných brejků. Základem úspěchu hostujícího týmu, byl vynikající výkon jejich hráč Rumla, který sváděl neskutečné souboje s domácím Kacafírkem. Po deseti odehraných minutách druhého poločasu, dostali hosté výhodu přímého kopu z uctivé vzdálenosti. K míči se postavil Čenovský a jeho dalekonosná rána skončila za zády překvapeného gólmana domácích Kubáta. Jaroměř najednou vedla 1:2 a domácí hodně znervózněli. Jejich hra již postrádala přesnost a kupili se zkažené přihrávky. Domácí samozřejmě chtěli vyrovnat a tak postupně víc a víc hráčů útočilo. Výbornou šanci ke srovnání skóre měl domácí Kubík, ale jeho nebezpečná hlavička skončila v náruči gólmana Ondráčka. Ke konci již hráli domácí hodně vabank a hosté trestali. V nastaveném čase, kolem 94.minuty, všem utekl hostující Častvaj a završil skóre utkání na 1:3. Vítězství hostů je tak zcela zasloužené, protože domácí se prosadili pouze z pokutového kopu a to je hodně málo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Suchdol - trenér Radim Truksa: : První poločas jsme odehráli dobře. Hráli jsme nátlakově, měli jsme mnoho zakončení. Bohužel jsme z toho nevytěžili další gól. Hosté vyrovnali z ojedinělého brejku. Ve druhém poločase to byla jedním slovem křeč, navíc hosté od 56. min. vedli 1:2. Ten gól nás vyloženě poznamenal, nebyli jsme schopní v klidu kombinovat, naše hra byla hektická a neurovnaná. Hosté hrozili z brejků, protože jsme obranu museli otevřít. Chodili do přečíslení čtyři na dva, čtyři na tři a nakonec dali i třetí gól. Šancí měli ale více. My jsme zakončení měli také poměrně hodně, dokázali jsme dát ale branku jen z penalty, což na vítězství stačit asi nebude.

FK Jaroměř
Jaroměř - trenér Miloš Exnar: Premiérového plného bodového zisku si velmi ceníme. Základem byla bojovnost a výborně organizovaná obranná hra. Soupeř spoléhal zejména na centrované míče do vápna. Dnes jsme však jejich vysoké hráče doslova uskákali. Naše vítězství považuji za zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - M. Bodlák [-] , T. Nosek [-] , R. Biško [-] - J. Hannich [-] , D. Bereš [-] (67. J. Kubík [-] ) , T. Michálek [-] , J. Vančura [-] , D. Dastych [-] (81. M. Černohlávek [-] ) - Š. Kacafírek [-] , T. Plot [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Ruml [-] , D. Svoboda [-] (58. M. Michálek [-] ) , J. Holub [-] , A. Horák [-] - M. Kilevník [-] , J. Bano [-] (77. L. Böhm [-] ) , M. Čenovský [-] (69. O. Častvaj [-] ) , M. Exnar [-] (82. L. Rejchrt [-] ) - M. Škoda [-] (74. V. Vladeka [-] ) - J. Michek [-]

ŽK: 27. J. Vančura , 40. R. Biško , 62. T. Michálek , 80. T. Nosek - 13. A. Horák , 82. M. Michálek , 92. O. Častvaj .
Hráči zápasu: P. Ruml .
Místo: Suchdol. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Pečenka Jiří - VRCHOTA Jaroslav, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.