0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Letohrad vydřel těsné vítězství


Branky


0

Letohrad se po dobrém začátku propadl v tabulce až na desáté místo a určitě chtěl přivézt z Litole nějaký ten bodík. Že z toho nakonec byly body tři, je bonus navíc. Ale utkání mohlo klidně skončit remízou, nebo i vítězstvím domácích. Letohrad si po tomto zápase o dvě příčky polepšil a Litol klesla na předposlední místo divizní tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól prvního poločasu padnul do sítě domácích

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně a na aktivitě přidávaly až postupem času. Po úvodním oťukávání, přišla první velká šance pro domácí tým. Po deseti minutách hry, se domácí Mbah výtečně uvolnil přes dva obránce hostí a pěkným lobem přehodil i vyběhnuvšího domácího gólmana Ehrenbergera. Míč směřoval do opuštěné brány, jenomže se vrátil dobíhající Šponar a míč těsně před brankovou čarou odkopl do bezpečí. Po půlhodině hry se poprvé měnilo skóre zápasu a to ve prospěch hostujícího celku. Hostující Konečný se uvolnil přes statického beka domácích a přesnou přihrávkou našel volného Černíka. Ten nezaváhal a prostřelil domácího gólmana Müllera. Hosté se tak nečekaně ujali vedení 0:1 a své jednobrankové vedení uhájili až do konce poločasu. Pokud chtěla Litol pomýšlet na nějaké body, tak do druhého poločasu by musela zvýšit aktivitu…

V druhém poločase si Letohrad výhru zkušeně pohlídal

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a byla vidět snaha o vyrovnání. Hosté vyklidili pozice a více se hrálo na polovině Letohradu. Hru Litole hodně rozhýbal střídající Cáska. Domácí tým přidal hlavně na důrazu a to dělalo hostům problémy. Jenomže jakmile se litolští dostali na dostřel hostující brány, tak se začali chovat zbrkle a hodně nepřesně. Domácí si přesto vypracovali jednu opravdu velkou příležitost. V závaru ve vápně hostí se dostal míči hostující Cáska a slabší střelou se snažil překonat gólmana hostí. Jeho nadvakrát tečovanou střelu vytáhl gólman Ehrenberger na tyč a tak ani z této šance nic nebylo. Hosté také ještě párkrát zahrozili a hlavně Kabourek mohl skórovat, když běžel sám na domácího gólmana Müllera. A i když se hosté až do konce zápasu strachovali o hubené vedení 0:1, tak ho nakonec uhájili. Letohrad tak doslova ubojoval tři body na hřišti soupeře a odjížděl domů s dobrou náladou. Domácí budou muset tuto ztrátu nahradit v jiném zápase.




Ohlasy k zápasu


FK Litol
Litol - spolupracovník redakce Michal Jareš: Prospali jsme první poločas, kdy jsme byli nedůrazní, pomalý a bez pohybu. Hosté nás potrestali golem. Do druhého poločasu se naše hra zlepšila, radikálně jsme zlepšili pohyb i důraz. Jenomže výsledkem naší snahy byla pouze jedna nastřelená tyč, což nám na body nestačilo. Za první poločas jsme si body nezasloužili, ale ve druhém by jedna branka neuškodila.

FK Letohrad
Letohrad - spolupracovník redakce Jaroslav Faltus: Počítají se body, a ty má ze zápasu Letohrad. Herně to sice nebylo ani zdaleka ono, ovšem zavřené dveře v obraně a jeden gól Černíka krátce po půlhodině hry těsné vítězství přinesly. Za týden ale přijede Jablonec nad Jizerou, což bude chtít ještě přidat.



Sestavy


FK Litol
J. Müller [-] - J. Kamlach [-] , A. Sabó [-] (62. M. Kejha [-] ) , M. Jareš [-] , J. Bobek [-] , M. Korejza [-] - M. Mbah [-] , J. Knobloch [-] , R. Miškovský [-] - C. Ezeala [-] , F. Zikmund [-] (46. J. Cáska [-] ) -

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - - - R. Krystl [-] - M. Linhart [-] , J. Černík [-] (75. M. Strasmeier [-] ) , P. Šponar [-] (66. M. Lorenc [-] ) , O. Kail [-] , P. Štěpán [-] , T. Kabourek [-] (85. J. Stejskal [-] ) , R. Tichý [-] , Z. Konečný [-] (71. M. Čada [-] ) , J. Štěpán [-]

ŽK: 43. J. Bobek , 57. J. Cáska - 53. P. Štěpán , 92. J. Štěpán . ČK: 77. J. Bobek .
Hráči zápasu: J. Cáska - J. Černík , T. Kabourek .
Místo: Litol. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HÁNYŠ Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.