3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Ústí bralo výhru za druhý poločas


Branky


0

Ústí se v tomto zápase chtělo vrátit do boje o čelo tabulky, ale mělo, kvůli zraněným hráčům problémy se sestavou. Litol doufala, že si z Ústí nějaký ten bodík odveze. Nakonec vše dopadlo dle papírových předpokladů, i když tak jednoduché to zase nebylo. Ústí se po tomto zápase vyšvihlo na čtvrtou příčku a Litol již okupuje poslední příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas a víc šancí domácích

Obavy domácího trenéra ze zápasu se nepotvrdily a Ústí vstoupilo do zápasu velice dobře. Od začátku si vytvořilo převahu a jeho technický fotbal, dělal hostům problémy. Do první šance se dostal domácí Langer po pěkné přihrávce Součka. Jenomže hostující gólman byl na místě a Langra vychytal. Hosté vzápětí zazlobili z rychlého protiútoku a Jarešova střela skončila zvnějšku na tyči Krátkého brány. Poté si již šance vytvářel pouze domácí tým. A že jich nebylo málo. Domácí Langer se opět dostal do dobré pozice, ale střela letěla mimo bránu. Souček s Rálišem postupovali dva na jednoho, ale na konci alce vychytal Součka hostující gólman Müller. A největší šanci zazdil opět Souček, který neuspěl ani v sólovém nájezdu na bránu. První poločas tak skončil sice bez branek, ale s příslibem gólů v poločase druhém.

V druhém poločase se domácí rozstříleli

I do druhého poločasu vstoupil domácí tým lépe a vytvořil si šanci hned v úvodu. Langer si naběhl na odražený míč, ale vysoko přestřelil. Gólově uhodilo již po čtyřech minutách hry, Ráliš s Brabcem si narazili před šestnáctkou míč, Brabec vnikl do pokutového území a z prostoru penalty zakončil. Domácí se konečně ujali vedení. A o pět dalších minut bylo na domácí lavičce ještě veseleji. Domácí Chleboun poslal dlouhou, ale přesnou přihrávku na Langera, který unikl po křídle a předložil Vaňousovi ideální gólovku. Ústecký kanonýr s přehledem upravil na 2:0 pro domácí. Zajímavá akce se udála po hodině hry. Aktivní Langer přihrál Rálišovi a ten napálil míč do břevna Müllerovi brány. K odraženému míči se dostal opět Langer a tentokrát ho nacentroval Vaňousovi. Jenomže tomu byla brána malá a zblízka přestřelil. V 62.minutě si vytvořili šanci i hosté, kdy Šmidrkalova rána letěla těsně vedle. Vzápětí, v podstatě z protiútoku, padla další branka do sítě hostí. Po pravém křídle utekl všem Brabec a posadil přesný centr na hlavu nabíhajícího Součka, který navýšil skóre na 3:0 pro domácí Jiskru. Domácí i nadále útočili a nechávali v obraně volná okénka. Jednoho zaváhání využil hostující Šmidrkal a snížil na 3:1. Jenomže domácí již žádné drama nepřipustili a vítězství si v pohodě pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Ústí nad Orlicí - spolupracovník redakce Jan Skácel: Domácí fotbalisté nechali rychle zapomenout na výpadek z Živanic a po velmi dobrém výkonu zdolali dalšího soupeře, jedinou vadou na kráse je řada nevyužitých šancí a zbytečně inkasovaný gól v závěru. Výpadek z Živanic je zažehnán. V příštím kole zajíždí Jiskra na hřiště těžkého soupeře. V jablonci n.J. se hraje v sobotu 26. 9. od 16.30 hod.

FK Litol
Litol - trenér Jan Knobloch: Do Ústí jsme se jeli pokusit o zázrak, jelikož jsme díky kartám a zraněním odjeli pouze ve 13 lidech. Poločas jsme se drželi, i když nás několikrát podržel Honza Müller. Poté jsme udělali lacinou chybu a zápas opět ztratili. Musím přiznat, že Ústí bylo prostě lepší. Jen mě mrzí, že jsme začali být nebezpeční, až když prohráváme 2:0. Teď nás bude čekat trojblok utkání, ve kterém musíme uhrát nějaké body.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Heger [-] , P. Chleboun [-] (74. J. Strnad [-] ) , M. Coufal [-] (82. J. Kaláb [-] ) - P. Langer [-] (88. M. Falta [-] ) , Z. Vaňous [-] (92. M. Fikejz [-] ) , J. Felcman [-] (85. M. Kopecký [-] ) , M. Ráliš [-] , M. Brabec [-] - J. Souček [-] - A. Nágl [-]

FK Litol
J. Müller [-] - - R. Miškovský [-] , M. Jareš [-] , J. Knobloch [-] , P. Křivánek [-] (71. M. Kejha [-] ) , J. Šmidrkal [-] , F. Zikmund [-] , M. Korejza [-] , C. Ezeala [-] , J. Cáska [-] , M. Mbah [-]

ŽK: 39. J. Knobloch .
Hráči zápasu: Z. Vaňous .
Místo: Ústí nad Orlicí. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Flimmel Milan - ULRICH Tomáš, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.