Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira se konečně rozstřílela, ale na výhru to nebylo


Branky


0

Dle tabulkového postavení to měl být pro hosty snadný oříšek. Jenomže letošní Divize C je hodně vyrovnaná a navíc Admira předvedla v minulém kole vynikající výkon na Olympii. Nakonec oba týmy ovládly po jednom poločase, diváci viděli krásných osm branek a ještě i dramatický penaltový rozstřel. Po tomto zápase se čelo tabulky ještě více vyrovnalo. Živanice si upevnily druhé místo v tabulce, pouhý bod za vedoucí Olympií. Admira klesla o jednu příčku na 13.místo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení tlaku Živanic

Domácím se povedl vstup do utkání. Již v páté minutě měla Admira výhodu rohového kopu. Domácí Zahálka zkusil zatočit míč přímo do brány a překvapil tím gólmana Volšíka, který si míč srazil do sítě. Domácí tak zcela nečekaně vedli 1:0. Jenomže zkušení hosté se nenechali rozhodit a zcela hru ovládli. První hrozbou pro domácí, byla rána Gorola do tyče Pellegriniho brány. V 13.minutě si na pas Gorola naběhl doleva hostující Ujec a technickou střelou z velkého úhlu nachytal Pellegriniho na švestkách. Bylo srovnáno a Živanice útočily dál. Neuběhlo ani deset minut a skóre zápasu se měnilo potřetí. Hostující Gorol přihrával tentokrát Herzánovi, který utěšenou střelou otočil stav utkání na 1:2 ve prospěch Živanic. Domácím se hra vůbec nedařila a tak to byli opět hosté, kdo udeřil. V 33.minutě kopali hosté roh. Míč nakonec skončil u Kakrdy, který pohotově rozvlnil síť za zády Pellegriniho. Hosté vedli 3:1 a nic nenasvědčovalo tomu, že by Admira dokázala zápas zdramatizovat. Jenomže šest minut před koncem prvního poločasu se povedl domácím brejk. Po levé straně utekl Zahálka a přesným centrem našel hlavu nabíhajícího Macka. Admira tak snížila na 2:3 a naděje na dobrý výsledek pořád žila.

Admira předvedla vzepětí v druhém poločase, ale na výhru to nestačilo

V kabině domácích asi proběhla pořádná bouře, protože na hřiště se vrátil úplně jiný tým. Domácí začali jezdit po zadku a donutili zkušené hosty, aby se zatáhli do obrany. Až do sedmdesáté minuty to byl boj o každý kousek hřiště, kdy tentokrát byla Admira více na míči, a Živanice podnikaly rychlé brejky. Brankové příležitosti obou týmů ani jeden z nich nevyužil. Až přišla 72.minuta a vyrovnávací gól v síti Živanic. Domácí Kolařík převzal balón a prošel hostující obranou jako nůž máslem. Svou brankou srovnal stav utkání na 3:3 a domácím ještě více narostli křídla. Jejich tlak vyvrcholil tři minuty před koncem, kdy měla Admira výhodu trestného kopu z pravé strany. Na trestný kop si nejlépe naběhl Macek a svou druhou brankou poslal domácí do vedení 4:3. A opět se zdálo být hotovo. Jenomže hosté zápas nezabalili a pustili se ze všech sil do útočení. Odměnou jim byla branka v první minutě nastavení, kdy se po trestňáku, trefil hlavou hostující Novák. A tak zápas plný zvratů. Skončil nakonec 4:4 a šlo se na pokutové kopy.

V souboji chycených penalt, vyhrál hostující gólman 1:2

Admira měla za sebou doposud tři penaltové rozstřely se skóre 1:2 a Živanice dva úspěšné penaltové rozstřely. Začínaly Živanice. V první sérii hostující Buriánek i domácí Mamurov dali. V druhé sérii Polákovu slabou ránu chytil Pellegrini a domácí Macek dal. V třetí sérii proměnil hostující Kakrda a domácího Zolotuchina vychytal Volšík. Čtvrtou sérii proměnili oba střelci. Hostující Hundák i domácí Komínek. A tak se rozhodovalo až v páté sérii. Hostující Novák chladnokrevně proměnil. Ránu domácího Kolaříka tečoval Volšík do tyče a míč se stočil ven z brány. Hosté tak díky dvěma chyceným penaltám vyhráli penaltový rozstřel a berou i druhý bod.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Admira Praha - spolupracovník redakce Pivoda Aleš: I když skončil první poločas "pouze" 2:3 pro hosty, i tak jsme ho odehráli katastrofálně. Do druhého poločasu se naše hra hodně zlepšila a i tak zkušený tým jako jsou Živanice, jsme dokázali zatlačit do defenzívy. Vcelku zaslouženě jsme zápas otočily v náš prospěch a do konce zbývaly tři minuty. Jiné mužstvo by to zabalilo, ale Živanice ne a bohužel se jim podařilo srovnat. K penaltám se raději vyjadřovat nebudu. Myslím, že jsme to vítězství měli udržet. Takhle místo tří bodů, máme pouze jeden.

TJ Sokol Živanice
Živanice - spolupracovník redakce Bydlo Tomáš: Utkání bylo hodně zajímavé pro diváky, ale pro trenéry infarktové. První poločas z naší strany dobrý a v druhém se Admira chytla. Remíza zasloužená a druhý bod bereme.



Sestavy


FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - M. Paťha [-] , J. Martinic [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-] (46. J. Mamurov [-] ) - O. Vosický [-] , Š. Zahálka [-] , F. Rybařík [-] (86. P. Kavalír [-] ) , M. Čmejla [-] (56. P. Kolařík [-] ) - M. Macek [-] , T. Majer [-] (90. P. Zolotuchin [-] ) -

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - O. Novotný [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] , M. Buriánek [-] - M. Hundák [-] , O. Herzán [-] , L. Polák [-] , R. Gorol [-] (86. J. Sůra [-] ) - M. Ujec [-] (68. O. Ujec [-] ) , T. Kakrda [-]

Hráči zápasu: M. Macek - J. Novák .
Místo: Admira Praha. Počet diváků: 198. Rozhodčí: Janoch Marek - DUDA Miroslav, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.