2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný závěr Vysokého Mýta


Branky


34. M. Exnar , 58. M. Škoda - 81. R. Fikejz , 86. L. Trnka , 89. R. Konečný
0

Jaroměř od čtvrtého kola neprohrála a Vysoké Mýto chtělo napravit špatný dojem z posledních dvou utkání. Zápas sliboval zajímavý průběh a nakonec se to i podařilo. Domácí tým si myslel, že má vítězství v kapse, když hosté neuvěřitelným závěrem zápas otočili. Vysoké Mýto se po tomto zápase dostalo na třetí místo v tabulce. Jaroměř klesla na čtrnáctou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší domácí tým v prvním poločase

 Do zápasu vstoupili lépe hosté a častěji drželi míč na kopačkách. Domácí se ovšem rychle oklepali a již v desáté minutě si vytvořili první gólovku. Střela domácího Škody z trestňáku se odrazila k Svobodovi a jeho technická střela orazítkovala tyč Hladíkovi brány. Jaroměř vyrovnala hru a dokonce byla i lepší. V první půlhodině si hosté vypracovali docela dobré šance ke skórování. Nejdřív se do dobré střelecké pozice dostal hostující Konečný, ale bránu těsně minul. V 31.minutě musel odstoupit domácí Ruml a nahradil ho Matěj Exnar.  V 32.minutě měl gól na kopačce hostující Fikejz, ale i pro něj byl brána domácího Ondráčka malá. V podstatě se potvrdilo staré, známé pravidlo Nedáš - Dostaneš, a Jaroměř se dostala do vedení. V 34.minutě se povedla rychlá kombinace mezi Častvajem a Čenovským, který našel naběhnutého Exnara. Pro Matěje Exnara již nebylo problémem překonat gólmana Hladíka a domácí poslat do jednobrankového vedení. Exnar tak svůj krátký pobyt na hřišti, hned oslavil gólem. Jaroměř i nadále předváděla lepší fotbal a vytvářela si i lepší brankové příležitosti. Hlavně těsně před koncem poločasu, kdy se do jasných gólovek dostali Čenovský a Exnar, ale ani jeden z nich gólmana Hladíka nepřekonal. Poločas skončil 1:0 pro domácí a pro hosty určitě nebylo nic ztraceno.

Infarktový závěr druhého poločasu

Druhý poločas začal stejně tak, jako skončil ten první. Domácí do něj vstoupili aktivněji a již po třech minutách si dvojice Exnar, Škoda vypracovala další gólovku. Jenomže dobře vyběhnuvší gólman Hladík donutil Škodu střílet vedle. O deset minut později to již bylo 2:0. Domácí středopolař Čenovský ideálně vysunul Škodu, který tentokrát již nezaváhal a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Jaroměř hrála dobře a nic nenasvědčovalo tomu, že by hosté dokázal s utkáním ještě něco udělat. Jenomže přišla poslední desetiminutovka, ve které hosté předvedli svou neuvěřitelnou sílu. V 81.minutě dostali hosté výhodu trestného kopu, jako již několikrát v tomto utkání. Jenomže tentokrát se odražený míč dostal k Fikejzovi, který snížil na 2:1. Tato branka povzbudila hosty k nebývalé aktivitě a bylo jich plné hřiště. O pět minut později to již bylo 2:2. Hosté zahrávali rohový kop, kde se ve skrumáži na zadní tyči nejlépe zorientoval hostující Trnka a stav utkání srovnal. A to ještě nebylo ze strany hostů vše. V poslední minutě zápasu přišla třetí standardní situace a potřetí se míč třepetal v síti gólmana Ondráčka. Tečku za utkáním dal hostující Konečný, který svým krásným gólem přímo z trestňáku, otočil již zdánlivě prohrané utkání v prospěch Vysokého Mýta. Pro domácí je tento výsledek hodně krutý, ale fotbal se hraje celých devadesát minut, což hosté v dnešním zápase potvrdili.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Jaroměř - trenér Miloš Exnar: Byli jsme velmi blízko vítězství, soupeř nás však během posledních 15 minut potrestal ze tří standardních situací a dokonale otočil zápas. Až do 75. minuty jsme zápas kontrolovali. Dnešní ztráta hodně bolí. Musíme rychle zapomenout a soustředit se na další kola.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , P. Ruml [-] (31. M. Exnar [-] ) , J. Holub [-] , J. Michek [-] , D. Svoboda [-] - M. Michálek [-] , O. Častvaj [-] (59. V. Vladeka [-] ) , J. Bano [-] (65. V. Ruprich [-] ) , M. Čenovský [-] (83. R. Munzar [-] ) - M. Škoda [-] (73. P. Železov [-] )

SK Vysoké Mýto
O. Hladík [-] - M. Hock [-] , R. Konečný [-] , L. Daněk [-] , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] , D. Motl [-] (83. L. Benda [-] ) , L. Živný [-] (75. L. Kopřiva [-] ) , A. Kopřiva [-] (65. F. Wimmer [-] ) - R. Fikejz [-] , L. Mach [-]

ŽK: 69. A. Horák , 77. J. Michek - 44. L. Živný .
Hráči zápasu: M. Čenovský - R. Konečný .
Místo: Jaroměř. Počet diváků: 421. Rozhodčí: Hanousek Karel - GINZEL Ondřej, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.